11 let rozdíl

Anonymní
11.2.12 16:42

11 let rozdíl

Ahoj děvčata, prosím o názory. Seznámyla jsem se s jedním klukem nebo chlapem?, já vdaná on zadaný, takže tím seznámením myslím jen příležitostný sex a tak, chceme to oba, ale je o 11 let mladší než já, mě 36 jemu 25. Já v tom problém nevidím on taky ne, ale pořád ve mě hlodá jestli to není moc ten rozdíl , máte nějaká zkušenosti. A prosím nehodnoťte nevěru a tak, to už mám za sebou, Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
káťa
11.2.12 16:46

pokud jde jen o sex a nic víc, tak věkový rozdíl vůbec nic neznamená…na ty 2 vteřiny orgasmu…

• Citovat
  • Upravit
3241
11.2.12 16:47

Ahoj mojí mámě je 42 a našla si klučinu 22 let. Máma byla spokojená, dokud s ním nešla do vážného vztahu. Takže pokud je to jen na sex a rozumíte si tak proč řešit nějaký věkový rozdíl??? Hlavně, že se vám to líbí a chcete to :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 16:53

Koukni na Káju Gotta, toho věkový rozdíl taky netrápí :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
11.2.12 16:55

No asi v tom problém vidíš, když to v tobě „hlodá“. „Na příležitostný sex a tak“ by tenhle věkový rozdíl neměl být problém (možná spíš naopak), se vztahem už by to asi bylo horší. Alespoň pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.2.12 16:58

kolik ze vam je ????? Skoro 40 !!!!TVL!!!!ale rozum na 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 17:00
mikina7777 píše:
kolik ze vam je ????? Skoro 40 !!!!TVL!!!!ale rozum na 16.

Tak chce podvádět no, její blbost, ono to člověku jednou trkne, co dělal za blbosti ;) A jde to napsat trochu líp, chování zakladatelky je možná na 16, ale vaše psaní taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.2.12 17:08
Janinna23 píše:
mikina7777 píše:
Tak chce podvádět no, její blbost, ono to člověku jednou trkne, co dělal za blbosti ;) A jde to napsat trochu líp, chování zakladatelky je možná na 16, ale vaše psaní taky ;)

Zakladatelka psala ať se neřeší nevěra. Nesnáším, jak se všichni koukají na podvádějící ženský s maldšima chlapama ale když si třeba kamarád najde o 20lket mladší slečinku tak se tomu říká druhá míza :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 17:10
annamat9 píše:
Janinna23 píše:
mikina7777 píše:
Tak chce podvádět no, její blbost, ono to člověku jednou trkne, co dělal za blbosti ;) A jde to napsat trochu líp, chování zakladatelky je možná na 16, ale vaše psaní taky ;)
Zakladatelka psala ať se neřeší nevěra. Nesnáším, jak se všichni koukají na podvádějící ženský s maldšima chlapama ale když si třeba kamarád najde o 20lket mladší slečinku tak se tomu říká druhá míza :cert: :cert: :cert: :cert:

Na mě nereaguj, já zakladatelce nic nevyčítám :P Byl to nesouhlas s psaním tady paní a taková všeobecná reakce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
11.2.12 17:11

Typický zajíček…nemám důvod podvádět, ale představa, že si např. ve 40ti budu moci dovolit takové ouško…hmmm, to bych musela být opravdu kost! Věkový rozdíl je úplně jedno. Spíš by šlo pak o svědomí z nevěry, ale to evidentně neřešíš, takže naprosto v pohodě! Šup do toho…

• Citovat
  • Upravit
3241
11.2.12 17:14
Janinna23 píše:
annamat9 píše:
Janinna23 píše:
mikina7777 píše:
Zakladatelka psala ať se neřeší nevěra. Nesnáším, jak se všichni koukají na podvádějící ženský s maldšima chlapama ale když si třeba kamarád najde o 20lket mladší slečinku tak se tomu říká druhá míza :cert: :cert: :cert: :cert:
Na mě nereaguj, já zakladatelce nic nevyčítám :P Byl to nesouhlas s psaním tady paní a taková všeobecná reakce :jazyk:

To nebylo na tebe, jsem se překlikla. Pardóóón :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 17:16
annamat9 píše:
Janinna23 píše:
annamat9 píše:
Janinna23 píše:
mikina7777 píše:
Na mě nereaguj, já zakladatelce nic nevyčítám :P Byl to nesouhlas s psaním tady paní a taková všeobecná reakce :jazyk:
To nebylo na tebe, jsem se překlikla. Pardóóón :lol: :lol: :lol:

Já to nemyslela nějak rejpavě, možná to tak vyznělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.2.12 17:21

Byla to proste "takova vseobecna reakce " na tento prispevek. Nezalezi mi jestli s nim nekdo souhlasi nebo nesouhlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.2.12 17:31

Pokud jde jen o to „jedno“, tak v tom věkový rozdíl snad nehraje roli, ne? :nevim: Na vztah už bych se nad tím zamyslela… Ale já sama mám o 16 let staršího přítele a je to v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.2.12 17:54

Říkám jednoznačně proč ne???!! Pokud jde pouze o sex, tak není co řešit!!! Na věk nekoukej! Hlavně, jestli to s ním stojí za to!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí