Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neni to jen o statni instituci? Jsou to opravdu jeslicky? Ja davala do soukrome skupinky, platila nehorazny penize, ktere mi ten rodicak sotva pokryl. To je presne ta cast zivota, kdy si rikas jak ze vlastne podporuji pracujici matky od malych deti a porodnost
@hospodki píše: Více
Ofiko je to myslim detska skupinka, ale to by dle mpsv melo byt jedno - „Dítě mladší 2 let navštěvuje jesle, mateřské školy nebo jiné obdobné zařízení pro děti v rozsahu do 120 hodin…“
@Anonymní píše: Více
Ja u kluka mela plus minus prehled, ale nikam teda skolka nic nehlasila. To jsem se i tenkrat ptala. Ale za me to bylo fakt malo hodin a pak zvysili cca na pul uvazek. Dost pochybuju, ze se to nekde vykazuje. V kolika ditko nastupuje? U nas to tenkrat bylo asi trictvrte roku
@hospodki píše: Více
Berou od 1 roku, takže tak. Ale „hážu okem“ ještě po jinych (ty jsou dál), od 9mesicu, kdyby chlap nedaval 2-3 dny v tydnu home office se starostí o malé…
To se spíš porozhlídni, protože pracovat doma s dítětem, který začne chodit, to bude sakra náročné, pro mě teda nereálné.
Pokud vim, tak driv to byla tvoje starost to na UP nahlasit a pak fokladat, zes ty povolené hodiny neprekrocila. Ale už je to par let zpět.
Tak jsem prave byla v Jendovi a ihned na me vyskocil formular pro budouci potvrzeni skolkou
tak to snad bude bez problemu…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Holky, byli jsme na zápisu v jesličkách, když jsem se na tohle ptala ředitele, tak prý že on to neřeší, napíše dítěti čárku a je to.
určitě nemáme v plánu tam dávat dite na 5×8 hodin, ale vubec nevim, co se kde jak vykazuje, a nechtěla bych aby z toho byl nejaky problem (on si vezme dotaci na celodenni dochazku a ja rodicak, napriklad). Orientujete se v tomhle některá?