Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Dneska jsem byla u dr. v caru, jelikoz jsem mela jit na ket. Opet mi ho samozrejme odvolali uz potreti
No ale ted k tematu. Beru estrofem 3krat denne. Dr mi delala UTZ a rika ze mam na 12dc moc velkou sliznici, ze to neni normalni. Mam ji 12mm. Rikala jsem ji ze mne boli bricho jako na ms. Tak mi odebrali hcg a prolaktin. Ze jsou dve moznosti bud sjem tehotna (coz vim ze nejsem, si merim teplotu) a nebo ze mam po ovulaci. To se mi taky nezda, nikdy v zivote sjem ji nemela a graf mi samozrejme ovu tak brzo neukaze
Takze ket se nekona
ja vlastne ani nevim na co se vas poradne ptam
asi jestli se to taky nekdy nekomu stalo? vim ze tam zitra prijdu a rekne mi ze tehu nejsem a ovu taky nebyla.
tak z ceho to muze byt ze ji mam tak velkou? Uz mi zase dochazej nervy
![]()
Tö mě mrzí jájo
a vidíš, já myslela, že když probíhá ovulace estroferm se nebere
no a koukám, že ano
@Petra Z ale u mne ovu neprobiha
tak proto jsem ho mela a proto KO 12DC. Rikala ze priste si mne pozve radeji driv treba na 8dc. Ja vubec nevim co si mam o tom myslet. Takze myslis ze to byla fakt ovu? a kdy jako? tyjo ja sjem z toho jelen
ja se proste nedockam ![]()
Jo jo blbě jsem četla…
a když odložili před tím, taky sliznice???nebo proč??
@Petra Z predtim nejasne vysledky z imunologie. Nasli mi mutaci ale tu mthr..? ty pismenka
a to prej neni nic zavazneho. nasli mi toho docela dost, ale ty vysledky nemam u sebe. Ale dneska jsem to konzultovala s dr a ze kuli tem vecem nejsou potraty, tak ten jeden byl asi fakt nahoda. Coz jsem moc rada aspon za to. Jen mne zajimalo jestli tady taky neni nekdo kdo mel tak vysokou sliznici brzo po ms. A hlavne cim to bylo zapricinene.
Tak jsem tam byla dneska zase. Delala mi utz a pozvala si nejakou jinou dr. Ta kouka a rika kdybych nevidela ze ma pani hcg 0 tak si myslim ze ceka trojcata
ze mam prej v deloze nejaky nevim co a to neco vypada jak dutinky
tak odedneska beru utros…
@Petra Z joo ale premyslim ze ne tri ale dva denne. Pak se to muze na ko 12dc upravit. Abych nedopadla zase stejne. ![]()
@jaja84 jasně.....
ale třeba to byla jen náhoda prostě…
Já bych asi zobala 2 denně ale chtěla kontrolu dřív…tak 9.den…a pak bys viděla
Ahoj, oživuji téma a prosím o anonymitu z intimních důvodů. Děkuji!!!
14 DC jsem měla děložní sliznici 11,9 mm, při užívání Estrimaxu. Od 16 DC beru i Utrogestan a KET má být 21.den cyklu. Holky, není to moc pozdě?!?!? Kolik budu mít sliznici?!? Nebude moc vysoká pro uchycení embryjka?!?
Jak jste to měly vy?
Děkuji za vaše názory
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji téma a prosím o anonymitu z intimních důvodů. Děkuji!!!
14 DC jsem měla děložní sliznici 11,9 mm, při užívání Estrimaxu. Od 16 DC beru i Utrogestan a KET má být 21.den cyklu. Holky, není to moc pozdě?!?!? Kolik budu mít sliznici?!? Nebude moc vysoká pro uchycení embryjka?!?
Jak jste to měly vy?
Děkuji za vaše názory
Sliznice roste jen do ovulace a tu budes mit driv nez 21.den cyklu.
@karkarka Jenže o ovulaci se vůbec nejedná. 21 DC nemá být ovulace, ale přenos embrya do dělohy…podstupuji umělé oplodnění…!
Není to pozdě
máš hormonálně řízený cyklus, „poovulační“ stav se pro tělo navodí podáváním utrogestanu, čas od první dávky do transferu pak odpovídá stáří embrya. Výška sliznice se mi zdá normální, navíc její výška zdaleka není to jediné, co se sleduje.