12.tt x MRSA

Anonymní
8.3.12 12:50

12tt x MRSA

Ahoj holky, zatím jsem tady našla vždy rady k věci … :think:
Jsem 12tt. Mám příbuznou v LDN s pozitivní MRSA. Riskly by jste návštěvu? Nebo to berete jako příliš velké riziko??? Nejsem zdravotník a v mém okolí jsou naprosto protichůdné názory… :?
 Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
8.3.12 12:57

Záleží, kde tu potvoru má, jestli ji má v dýchacích cestách, tak bych nešla, pokud by měla třeba močovou infekci MRSA, tak by se to dalo… ale zase hygiena a tak, no nevím :nevim:

JINak pokud se odhodláš, tak ústenka, plášť, návleky na boty, a bez osobního kontaktu, nelíbat, nesahat… nebo sahat v rukavicích… (to vše by ti měli poskytnout v léčebně - měli by tam mít nějaký ochranný režim) a po návštěvě řádně umýt ruce desinfekčním mýdlem a desinfekce…

Já bych se teda ale jako těhule bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
8.3.12 13:00

Já s MRSA pozit.pracovala hodně a nikdy jsem to nechytla. Pokud půjdeš na návštěvu a nebudeš se s příbuznou objímat a otlapkávat věci okolo ní tak vzduchem k tobě nepřiletí. Samozřejmě jako těhotná máš větší strach,ale myslím že při běžné návštěvě nic nachytíš. Nebo si vezmi ústenku pro lepší pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 13:04

Díky moc za reakce.
Má močovou infekci… Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
838
8.3.12 13:04
Anonymní píše:
Díky moc za reakce.
Má močovou infekci… Zakladatelka

To bych šla......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.3.12 13:28

Úplně v pohodě, já pracovala v místě, kde byl velký výskyt a nikdy nic. Abys tuhle bestii chytla, musíš být hodně oslabená, tzn po těžké nemoci, hodně ji mají lidi v ústavech a LDN, protože jsou nemocní, tudíž oslabení. Jako zdravá, byť těhotná se vůbec neboj, stačí umýt ruce dezinfekčním mýdlem a je klid, pokud chceš mít jistotu, zdravotníci nosí při styku s nemocným roušku a rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí