13 den po KET a mini duch

1201
20.2.14 09:13

13 den po KET a mini duch

Ahoj holky,
zakládám nové téma, páč už nevím, kde všude koukat :? Máte některá zkušenosti - jsem 13 den po KET, dnes čekám na výsledky krve, ale přesvědčuji se tady u mikro viditelné čárky na testu, jestli tam opravdu je. Jiný test než mamatest mi ducha neukázal, čárka nesílí, je pořád skoro neviditelná a testuji už 5dní :( manžel si už myslí, že jsem asi blázen, že tady pozoruju tyčinku skrz denní světlo. Taky nevím, jestli si tam tu čárku už jen nepředstavuju :( ale zatím nekrvácím, bolesti břicha jako před MS, ale jiné, než normálně. Už se nemůžu dočkat až bude 13 hodin, to se dozvím ortel, ale teď zatím doufám, že ten duch na testu není jen vymodlený a že mi pak nevezmou ideál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65371
20.2.14 09:18

@Ladybird146 šance je vždy---do výsledku z krve
tak moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.2.14 09:20

Bohužel mamatesty dělají falešné duchy…i přesto držím palce..

• Citovat
  • Upravit
1201
20.2.14 09:24

Děkuju ;) spíš už začínám přemýšlet, jestli jsem ten test neušpinila :think: po skoro týdnu testování by to mělo sílit, ne? no uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.2.14 09:49

@Ladybird146 test by mel urcite silit..nechci te zklamat, ale vypada to, ze z toho nic nebude..13.den po Ket uz jsem mela krasne vyditelnou carku..a mamatesty opravdu delaji falesne duchy..vlastni zkusenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
20.2.14 09:50

Já teda taky 13 den krásné čárky..
a když to nedopadlo, tak prostě nic…ani ducha…
jo vlastně jo…ma mamatest confortu, ale falešného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
20.2.14 09:57
@Ladybird146 píše:
Děkuju ;) spíš už začínám přemýšlet, jestli jsem ten test neušpinila :think: po skoro týdnu testování by to mělo sílit, ne? no uvidím…

jenže jsi zacala testovat 8 dni po KET, to je strašně brzo. Ja to vydržela az do 17 dne, jak jsem mela nařízeno. Ale ja jsem taky magor, zase jsem si vsugerovala, ze kdyz budu testovat dřív, tak to nevyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 10:10

@Ladybird146 já teda anonymně, kdyby mě poznal někdo z rodiny, tak by asi koukal, protože o IVF nic neví. Já byla taky na KET a první test dělala 7 den po KET a byla tam slabá čárka, no pak jsem testovala ob den a čárka byla pořád stejná a dokonce 13 den po KET se mi zdála slabší, tak jsem si říkala, to je v háji, by měla přece sílit a 13 den po KET blastocysty by tam neměl být pořád jen duch, ale už normální čárka. No a víš co, čárka mi začala trochu sílit až ten 15 den po KET a dálnice jsem měla až 21 den po KET. A teď už jsem za prvním trimestrem, takže přeji at to máš stejně jako já. Já byla tenkrát taky na prášky, co se zase děje, ale zatím hezky prospíváme :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.14 10:17

@Ladybird146 jo a tady máš ukázku testu jak jsem to měla, ten dole je test 13 den po KET blasty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.14 14:10

@Ladybird146 tak jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit
1201
20.2.14 14:18

Děkuju za útěchu, ale máš tam ten 13 den krásnýho ducha :) já jsem teď volala na výsledky a negativní, takže zase příště. Čeká mě tedy 2.IVF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
20.2.14 14:19
@Anonymní píše:
@Ladybird146 tak jak jsi dopadla?

tím krásným duchem jsem myslela, že to já tam nemám ani ve snu takhle krásně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
20.2.14 14:23

Tak já jdu truchlit…další měsíc je hrozně dlouhá doba…proč je to tak těžký? Dřív jsem si vzala partnerovi trenky jen tak na doma a hned jsem byla těhotná a teď? :zed: tak děkuju za příspěvky a já se tady zase za ten měsíc objevim a budu zjišťovat další pocity a výsledky atd :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 14:31

@Ladybird146 tak přeji at je 2.IVF úspěšné :hug: Chvilku si posmutni a pak hurá znovu do boje, neboj ono to jednou vyjde. :kytka: Nám to taky nevyšlo na poprvé, ale můžu říct, že ta bolest po neúspěchu a vše kolem, je pak rázem zapomenutá a stojí to za to, takže vytrvej a nevzdávej se :hug:

• Citovat
  • Upravit
1201
20.2.14 20:40

Díky… :hug: snad :D hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.