Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Osobně ne, ale kamarádka tam chodila, 6× se jim nevyvedlo IUI, pak IFV napoprvé a mají dvojčátka
Jaké dojmy z cetra měli, nebo jak byli spokojení, to nevím. Každopádně měli s nimi úspěch ![]()
Anonym kvůli kamarádce, když mluvím o ní bez ní..
Zkušenosti mám dobré, zejména s dr. Novotnou.
Mimochodem jsou tu min. dvě diskuse o Sanusu Pardubice, tak je zkus najít.
@rychnov3 píše:
Zkušenosti mám dobré, zejména s dr. Novotnou.Mimochodem jsou tu min. dvě diskuse o Sanusu Pardubice, tak je zkus najít.
já vim, že tu jsou, ale jsou staršího data. Ráda bych nové informace.
Vám se zadařilo?
Nám ano, ale už je to fakt dávno.
Teď byla u dr. Novotné moje kamarádka a čeká miminko ze druhé IUI. Takže úspěšní rozhodně v Sanusu jsou. Uvidíš, třeba se ozve někdo další.
Ahoj mám 19ti měsíčná dceru z prvního IVF v Sanusu v Pcích…klíďo se ptej ![]()
Jinak můžeš zajít sem https://www.emimino.cz/…s-pce-67925/
všechny jsme ze Sanusu byly těhule…a každá ti ráda poradí.
Ahojda, já mám za sebou první IVF v tomto Sanusu. Sice nebylo úspěšné, ale to se prostě stává a asi bych dopadla stejně i kdekoli jinde. Tady oceňuji především skvělý přístup doktorky Novotné, je milá, svědomitá, vše potřebné vysvětlí. Ostatní personál je také bezva.
Ano, paní doktorka Novotná je skvělá…byla jsem s ní maximálně spokojená ![]()
Za mě také chvála, před deseti lety jsem byla 2krát na ivf s ex přítelem v HK v sanusu, tam se nezadařilo…Vloni jsme začly v sanusu pce a na po druhé nám to vyšlo:-)čekáme dvojčátka:-)Paní doktorku Novotnou doporučuji:-)!!!
Ahojky, s největší pravděpodobností nás také čeká návštěva CARu a zajímalo by mě následující.
Objednáme se na vstupní konzultaci. Jak tato konzultace probíhá, co se tam dozvíme atd. A co následuje pak? Kolikrát jste museli navštívit CAR kvůli různým vyetřením než jste začali se stimulací? Děkuji
Vstupní konzultace trvá cca 30min. Dozvíte se možnosti, jak co probíhá, co vás čeká, kolik to stojí, jaké bude potřeba případné vyšetření. Můžete se ptát..
Pak ti vezmou krev na hormonální profil a budete moci začít s nějakou léčbou.
Kolikrát kdo navštíví CAR před stimulací je individuální.
Pokud tě zajímá něco víc napiš, chodila jsem do Sanusu dost dlouho, ale vyplatilo se, nyní mám 3,5letého chlapečka a téměř 3m holčičku a chodila jsem k dr. Novotné, je pro mě skvělá, oproti dr. Středovi, který byl před ní a v Sanusu už naštěstí roky není.
@Tulischka píše:
Bohužel nemáme dobré zkušenosti a hledáme jiné centrum…
můžu se zeptat, proč nemáš dobré zkušenosti, co se stalo? Pokud o tom nechceš mluvit, pochopím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, prosím máte tu někdo zkušenosti se Sanus Pardubice? Byli jste tamm spokojeni? Zadařilo se vám IVF? Na kolikátý pokus?