13 tt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ve 13. týdnu má dítě okolo 6 cm, to už by opravdu nemohl přehlídnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem zrovna 13+5 a nejde to prehlidnout ani na mě Jinak gynekolog to vážně přehlédnout
nemůže
Děloha je několikanásobně
zvětšená, plod už je velký, já teď podle posledního měření 7cm a pár
mm k tomu, takže není šance, aby si toho doktor nevšiml
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co je to za dotaz? Ty jsi ve 13tt nebo jsi to už 7 týdnů nedostala a myslíš si, že jsi těhotná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli pozná gynekolog, že jsem ve 13 tt? Dneska jsem byla na preventivce a nic neříkal. Vyšetření bylo i že mi dovnitř strčil vaginální sondu. Myslíte že by to hned poznal při zavedení?
Poslední dobou se tady tyhle dotazy objevují v určitých obměnách… Jestli je možné těhotenství přes všechny testy negativní, přes kontrolu u doktora, přes kalhoty, kalhotky atd. Tak jestli je tenhle další ze série, tak: NE, NEJSI TĚHOTNÁ, ALE JISTÁ SI MŮŽEŠ BÝT AŽ ZA NECELÝCH 9 MĚSÍCŮ OD POSLEDNÍCH INTIMNOSTÍ.
No a jinak: Máš vynechanou MS a / nebo pozitivní test?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Velešínka3 píše:
Co je to za dotaz? Ty jsi ve 13tt nebo jsi to už 7 týdnů nedostala a myslíš si, že jsi těhotná?
Taky jsem si rikala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Test mi ukazuje jednu čárku, ale nevím jestli mu mám věřit. MS mám nepravidelnou a nebo špiním jeden den.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Test mi ukazuje jednu čárku, ale nevím jestli mu mám věřit. MS mám nepravidelnou a nebo špiním jeden den.
testu nevěříš, doktorovi nevěříš, tak počkej ještě 27 týdnů a
uvidíš, jestli začneš rodit,,
a už pro jistotu nesexuj, nejsi na to zralá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak pokročilé těhotenství už nejde lékařsky přehlédnout. Zvětšenou dělohu už jde poznat pohmatem břišní stěny a měl by to poznat nebo aspoň mít podezření i praktický lékař při preventivní prohlídce, kdyby v té době dělal. Taky prohmatává břicho.
Šance, že by to nepoznal gynekolog, je nulová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A ty jsi byla na preventivní kontrole?
Nebo jsi byla u doktora kvůli problémům s cyklem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak přemluvit tetu k léčbě
- 17tt, dlouho trvající bolesti podbřišku na pravé straně
- Čípek v 7tt
- Váha dítěte 13 let
- Protivnost ve 20tt
- Nahnedly výtok 28tt
- Příliš pohybu plodu v 37tt
- Bolest čípku ve 37 tt blíží se porod?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli pozná gynekolog, že jsem ve 13 tt? Dneska jsem byla na preventivce a nic neříkal. Vyšetření bylo i že mi dovnitř strčil vaginální sondu. Myslíte že by to hned poznal při zavedení?