13.DC cysta 24 mm??

179
3.2.22 13:14

13.DC cysta 24 mm??

Hezky den

Vcera navsteva v CAR, vysledkem je cysta 24 mm a sliznice 14 mm, neni divne, ze je tam cysta uz 13.DC?? A vsude pisou, ze za cystu se povazuje utvar od velikosti 3 cm a vys… Mate zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2779
4.2.22 07:57

Ahojda Kiki. Moje vlastní zkušenost je, že jsem brala clostik a byla jsem na kontrole foliku a měl 24 mm neříkal nic o cyste. Ještě ten den jsem si pichala Ovitrelle na prasknutí foliku. Též jsem se bála, aby už to nebyla cysta. A po 14 dnech // na testu a každý den sílily. Takže jsem otěhotněla z toho 24 mm foliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.2.22 08:14

@Řepka6 ahojky, tak to si me celkem uklidnila, ja sice ovitrelle nedostala, ale myslim si, ze uz se neco stalo (praskl), pze jeste vcera rano jsem byla nafoukla, a bolelo me na prave strane (tam by mela byt udajne ta cysta nebo folikul :D ) a neustale jsem litala na malou a odpoledne vse naprosto ok a dnes taky 🙂 tak si myslim, ze se pan dr prekoukl… Me totiz jeste pak docvaklo, ze rekl „inseminaci bychom mohli klidne udelat, ale kvuli te sliznici bych to nechal byt“, coz mi nejde do hlavy, kdyz mi rikal, ze mam cystu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
4.2.22 08:16
@Kikinka3103 píše:
@Řepka6 ahojky, tak to si me celkem uklidnila, ja sice ovitrelle nedostala, ale myslim si, ze uz se neco stalo (praskl), pze jeste vcera rano jsem byla nafoukla, a bolelo me na prave strane (tam by mela byt udajne ta cysta nebo folikul :D ) a neustale jsem litala na malou a odpoledne vse naprosto ok a dnes taky 🙂 tak si myslim, ze se pan dr prekoukl… Me totiz jeste pak docvaklo, ze rekl „inseminaci bychom mohli klidne udelat, ale kvuli te sliznici bych to nechal byt“, coz mi nejde do hlavy, kdyz mi rikal, ze mam cystu 😂

Oni to už od 25mm berou za cystu :( a nechápu z čeho poznal, že je to cysta 8o a meris si teplotu zda se zvýšila? A myslím, že sliznice je moc pěkná. Že by se mohlo vajíčko udržet :potlesk: budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.2.22 08:21

@Řepka6 to ja taky nevim, jak to poznal, me to prijde vse stejny 😂 no bohuzel nemerin a ovu testy moc nedelam, jelikoz mam PCOS, tak nemaj moc smysl 😂 pekna ano, ale na 13.DC asi moc vysoka 😕 :mrgreen: uvidime, jak to dopadne, od 17.dne mam duphaston a pak zase clostik, pokud prijde menses 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
4.2.22 08:23
@Kikinka3103 píše:
@Řepka6 to ja taky nevim, jak to poznal, me to prijde vse stejny 😂 no bohuzel nemerin a ovu testy moc nedelam, jelikoz mam PCOS, tak nemaj moc smysl 😂 pekna ano, ale na 13.DC asi moc vysoka 😕 :mrgreen: uvidime, jak to dopadne, od 17.dne mam duphaston a pak zase clostik, pokud prijde menses 🙂

Urcite nepřijde :palec: budeme tomu věřit. Já tomu taky nevěřila, když MS nepřišla :lol: to je dobře, že máš sliznici větší aspoň se bude mít mimisek kam zavrtat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.2.22 08:25

@Řepka6 Uvidime, po 4 letech by to byl vazne zazrak 🙂 akorat pokud bude sliznice zase tak vysoka, tak me ceka kyretaz 😕 ale zase si rikam, ze me vycisti a bude vse zase ok ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.22 10:55

@Řepka6 tak dneska pozitivnj ovulacni test, to cysta nedela, tak me asi picne 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
5.2.22 11:56
@Kikinka3103 píše:
@Řepka6 tak dneska pozitivnj ovulacni test, to cysta nedela, tak me asi picne 😂

A ty sis pichala Ovitrelle či něco na prdnuti foliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
5.2.22 11:58

A kolik jsi dnů po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.22 12:18

@Řepka6 Nepichala jsem si nic :D dneska jsem 16 den cyklu, ja si mylsim, ze ovu bude teprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
5.2.22 12:23
@Kikinka3103 píše:
@Řepka6 Nepichala jsem si nic :D dneska jsem 16 den cyklu, ja si mylsim, ze ovu bude teprve

Tak jestli před pár dny byl folik 24 mm a ne praskl takže dnes mohl jít tak 28-30 mm pac roste 2 mm denně. Což už je hodně teda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.22 12:25

@Řepka6 me roste ani ne 1 mm za den, dle sledovani v poslednich mesicich 🙂 ja mam ovu vzdy 18.den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
5.2.22 12:27
@Kikinka3103 píše:
@Řepka6 me roste ani ne 1 mm za den, dle sledovani v poslednich mesicich 🙂 ja mam ovu vzdy 18.den :)

No i tak by ten folik byl větší :( než těch 24 mm. No tak se puste do snažení a za 14 dnu se budu těšit na//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.2.22 12:30

@Řepka6 no, uvidime 😂 jeste premyslim, zda udelat neco proto, aby praskl, pokud uz nepraskl… Ale zase riskovat to, kdyby z toho fakt byla cysta… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí