Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jsem tu nová a každopádně přicházím s otázkou zda má někdo stejnou zkušenost.
S přítelem už jedno dítě máme (syn-2017) v roce 2019 jsem podstoupila interrupci z důvodu mé psychiky (posudek od Psychiatra) že bych dvě děti tak brzo nezvládla. Nicméně od roku 2019 žádné těhotenství a žádné chráněné styky vůbec.
A těhotenství se podařilo vždy na první pokus. 12.12.2021 - Covid slabší průběh a hned potom jsem měla MS přesně podle mého pravidelného cyklusu nic se nezměnilo a nic nebylo jinačí než normálně.
Poslední MS jsem tedy měla 19.12.2021 cyklus mám pravidelně po 28dnech asi jen dvakrát v životě jsem vynechala 2dny a pak MS dorazila.
27.1.2022 kontrola u lékařky z důvodu že asi nemůžu otěhotnět, ale už jsem měla spoždění 10dní. Na Utz nic zvláštního ani žádné těhotenství, náběr krve na HCG - negativní.
Už asi týden mam vysokou citlivost a pálení bradavek, bolest prsou celkově
Píchání a bolest jako při MS v pravém podbřišku téměř skoro každý den aspoň 2-4× denně. TT stále negativní a bez ducha. Je možnost že jsem otěhotněla později a nebo že je to prostě jen hormonální porucha? O miminko se snažíme už rok a půl a stále se nedaří ![]()
@Kaca201 píše:
Dobrý den, jsem tu nová a každopádně přicházím s otázkou zda má někdo stejnou zkušenost.S přítelem už jedno dítě máme (syn-2017) v roce 2019 jsem podstoupila interrupci z důvodu mé psychiky (posudek od Psychiatra) že bych dvě děti tak brzo nezvládla. Nicméně od roku 2019 žádné těhotenství a žádné chráněné styky vůbec.
A těhotenství se podařilo vždy na první pokus. 12.12.2021 - Covid slabší průběh a hned potom jsem měla MS přesně podle mého pravidelného cyklusu nic se nezměnilo a nic nebylo jinačí než normálně.
Poslední MS jsem tedy měla 19.12.2021 cyklus mám pravidelně po 28dnech asi jen dvakrát v životě jsem vynechala 2dny a pak MS dorazila.
27.1.2022 kontrola u lékařky z důvodu že asi nemůžu otěhotnět, ale už jsem měla spoždění 10dní. Na Utz nic zvláštního ani žádné těhotenství, náběr krve na HCG - negativní.
Už asi týden mam vysokou citlivost a pálení bradavek, bolest prsou celkověPíchání a bolest jako při MS v pravém podbřišku téměř skoro každý den aspoň 2-4× denně. TT stále negativní a bez ducha. Je možnost že jsem otěhotněla později a nebo že je to prostě jen hormonální porucha? O miminko se snažíme už rok a půl a stále se nedaří
Nejsi těhotná.
Ahoj, jsem tu nová a každopádně se potřebuju zeptat jestli má někdo stejnou zkušenost, s přítelem se snažíme o miminko skoro rok, ms měla přijít 20 července a nic, 2 dny po vynechaní ms jsem dělala těhu test a byl negativní, mohu být těhotná?