14 denní kojenec - problem se spaním

47
24.4.19 19:41

Mně mala brecivala a nemohla usnout z nedostatku MM takže jsme museli prikrmovat. Nebo prdiky nemá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.4.19 19:56

No z toho mam. prave strach ale. mleka bych rekla ze mam dost protoze musim. kojit pres kloboucky a ldyz dokojim tak je jeste i dost mleka v tom kloboucku tak. nevim. Prdiky ma krouti se a breci ze by to bylo tim ze by takhle cely den nespal? Snazime se mu ulevit no ale asi to moc nejde:/ a jak jste to zjistily jestli je to z mléka u vašeho pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
24.4.19 20:03

@Michaela2206 bolavé bříško. Hlidej si co jis. Mě stačilo dát si trošku zelí nebo cibule a malý mi probrecel většinu dne. Teď už mu je více jak tři měsíce a stále si musím dávat bacha. Pokud cura, kaka a pribira, tak to mlékem určitě není… Když se mi malý narodil, tak se precpaval právě a pak bulel.. To se ustali, klubickuj a zkus si v lékárně koupit espumisan a vždy před kojením mu ho dej. Přeji ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 20:09

To prave ano cura i kaka dost ;) Takovi věci já právě vůbec nejim já se právě hlídám až moc zase no :lol: no ale taky sem si to myslela že to bude tím na něm jde vidět fakt že ho to trápí no ze ma bolení:/ ten espumisan si koupim takhle.co slyším tak ho hodně doporučují. Moc děkuji za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
24.4.19 20:18

Mne maly spi pres den prakticky jenom v satku. Asi jej uklidnuje ze mne citi, i na koliku mu to zabiralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 20:22

Nad tím jsem už také přemýšlela je fakt ze když si ho vezmu a polozim si ho na sebe tak už mi párkrát takhle zabral a uklidní se jinak v postýlce strašně brečí no. Sice se chvílemi kroutí i u mě ale je klidnější to máte pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
24.4.19 20:58

Šátek taky pouzivam :palec: no on může ten vzduch napolykat při kojení… Některé děti na to trpí, jiné ne :nevim: ten espumisan používají i v porodnici u nás. Někomu zabere někomu ne. Ale třeba malému ulevis a oba budete klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
24.4.19 23:38

Co zkusit pevné zavinutí a bílý šum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
25.4.19 10:10

S espumisanem doporucuji i probiotika, prdiky se zlepsi. Nam kluci pravidelne breci mezi 17h a 20h, proste neumi jen tak koukat a broukat, musi u toho rvat, bohuzel je hracky ještě moc neberou, tak jedeme dneska k pani zkusnositko.cz a zkusime nositkovat. Oba dva nedudlikuji-TEROR! :) Nebo mi zabira kocarkovani-klidne jezdím jen na travniku, aby to drndalo. To by taky mohlo pomoct, streva se jim „hybou“ a drobet to tam pracuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.7.19 17:54

U me funguje taky satek a jezdeni s kocarem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie