Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mně mala brecivala a nemohla usnout z nedostatku MM takže jsme museli prikrmovat. Nebo prdiky nemá? ![]()
No z toho mam. prave strach ale. mleka bych rekla ze mam dost protoze musim. kojit pres kloboucky a ldyz dokojim tak je jeste i dost mleka v tom kloboucku tak. nevim. Prdiky ma krouti se a breci ze by to bylo tim ze by takhle cely den nespal? Snazime se mu ulevit no ale asi to moc nejde:/ a jak jste to zjistily jestli je to z mléka u vašeho pediatra?
@Michaela2206 bolavé bříško. Hlidej si co jis. Mě stačilo dát si trošku zelí nebo cibule a malý mi probrecel většinu dne. Teď už mu je více jak tři měsíce a stále si musím dávat bacha. Pokud cura, kaka a pribira, tak to mlékem určitě není… Když se mi malý narodil, tak se precpaval právě a pak bulel.. To se ustali, klubickuj a zkus si v lékárně koupit espumisan a vždy před kojením mu ho dej. Přeji ať je brzy lépe ![]()
To prave ano cura i kaka dost
Takovi věci já právě vůbec nejim já se právě hlídám až moc zase no
no ale taky sem si to myslela že to bude tím na něm jde vidět fakt že ho to trápí no ze ma bolení:/ ten espumisan si koupim takhle.co slyším tak ho hodně doporučují. Moc děkuji za tip ![]()
Mne maly spi pres den prakticky jenom v satku. Asi jej uklidnuje ze mne citi, i na koliku mu to zabiralo.
Nad tím jsem už také přemýšlela je fakt ze když si ho vezmu a polozim si ho na sebe tak už mi párkrát takhle zabral a uklidní se jinak v postýlce strašně brečí no. Sice se chvílemi kroutí i u mě ale je klidnější to máte pravdu.
Šátek taky pouzivam
no on může ten vzduch napolykat při kojení… Některé děti na to trpí, jiné ne
ten espumisan používají i v porodnici u nás. Někomu zabere někomu ne. Ale třeba malému ulevis a oba budete klidnější..
S espumisanem doporucuji i probiotika, prdiky se zlepsi. Nam kluci pravidelne breci mezi 17h a 20h, proste neumi jen tak koukat a broukat, musi u toho rvat, bohuzel je hracky ještě moc neberou, tak jedeme dneska k pani zkusnositko.cz a zkusime nositkovat. Oba dva nedudlikuji-TEROR!
Nebo mi zabira kocarkovani-klidne jezdím jen na travniku, aby to drndalo. To by taky mohlo pomoct, streva se jim „hybou“ a drobet to tam pracuje…