1,5 roční dítě do sauny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
1,5 roční dítě do sauny?
Chodíme s malou i s manželem do bazénu a ráda bych věděla, zda je možné s ní jít na chvilku i do sauny. Nebo je na to jeste maličká? Nemáte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my chodíme plavat taky a do sauny jdeme na chvilku po každém koupání.
Chodí tam i maminky s mnohem menšími dětmi než je naše Karolínka, určitě to neuškodí, spíš naopak.
Gábina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
my chodíme taky na plavání a po každé lekci chodíme do sauny a to už od 7 měsíců, co chodíme plavat,prý je to zdravé,takže myslím že je to vpohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravé to bezpochyby je, ovšem teplota v sauně by pro děti měla být daleko nižší, než pro dospělé. Takže pokud je v sauně 50-60 stupňů, je to bez problémů, do klasicky vyhřáté sauny bych s dítětem rozhodně nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunny - no myslím že pokud je ta sauna při dětském plavání,tak tam je automaticky teplota okolo 60 stupňů ne?teda u nás tedy jo.do 100 stupňové sauny bych s dítětem taky nešla,to by se mu tam stejně asi nelíbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Misenko
Sauna při dětském plavání bude určitě teplotou přizpůsobená dětem, ovšem pisatelka dotazu psala, že chodí do bazénu s manželem i s dítětem, tudíž se nejspíš nejedná o oraganizované plavání.
Takže sauna ano, ale ohlídat teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunny - no jo, já jsem si to špatně přečetla.tak to jo,no já si myslím že by se snad i dětem v takovém vedru i špatně dýchalo né?asi by se jim tam i nelíbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit