1,5 roční dítě do sauny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
15.1.08 20:56

1,5 roční dítě do sauny?

Chodíme s malou i s manželem do bazénu a ráda bych věděla, zda je možné s ní jít na chvilku i do sauny. Nebo je na to jeste maličká? Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
15.1.08 21:21

Ahoj,

my chodíme plavat taky a do sauny jdeme na chvilku po každém koupání.
Chodí tam i maminky s mnohem menšími dětmi než je naše Karolínka, určitě to neuškodí, spíš naopak.

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
15.1.08 21:35

Ahojky

my chodíme taky na plavání a po každé lekci chodíme do sauny a to už od 7 měsíců, co chodíme plavat,prý je to zdravé,takže myslím že je to vpohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.1.08 21:40

Zdravé to bezpochyby je, ovšem teplota v sauně by pro děti měla být daleko nižší, než pro dospělé. Takže pokud je v sauně 50-60 stupňů, je to bez problémů, do klasicky vyhřáté sauny bych s dítětem rozhodně nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
15.1.08 21:58

sunny - no myslím že pokud je ta sauna při dětském plavání,tak tam je automaticky teplota okolo 60 stupňů ne?teda u nás tedy jo.do 100 stupňové sauny bych s dítětem taky nešla,to by se mu tam stejně asi nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.1.08 22:11

Misenko
Sauna při dětském plavání bude určitě teplotou přizpůsobená dětem, ovšem pisatelka dotazu psala, že chodí do bazénu s manželem i s dítětem, tudíž se nejspíš nejedná o oraganizované plavání.

Takže sauna ano, ale ohlídat teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
15.1.08 22:22

sunny - no jo, já jsem si to špatně přečetla.tak to jo,no já si myslím že by se snad i dětem v takovém vedru i špatně dýchalo né?asi by se jim tam i nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí