15. tt bolest břicha

30.9.11 11:23

15. tt bolest břicha

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Měl někdo z vás v 15.tt bolesti v podbřišku?? Jako kdyby jste měli namožený břicho. Bolí mě to jen třeba když si sedám. v klidu je to v pořádku bez bolesti, ale nevím co to může být?? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
budulinek2011
30.9.11 11:25

Ahoj já jsem měla bolesti cele tehu.. Jestě když jsem o tom nevěděla tak jsem chytala křeče jakoby menstruační. Udělalo se mi tak zle že jsem si musela sednout :-/

• Citovat
  • Upravit
30.9.11 11:27

Jejda celý těhu?? A nevíš z čeho to může být??? Přemýšlela jsem jestli to není tím, že jsem včera umývala zem, jestli jsem se nenamohla… :-(. Ale zase tak moc jsem toho neudělala, abych se namohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 11:35

Já ani sama nevím z čeho :-/ Ale asi tak od 20 tt jsem měla bolesti kazdy den.. ale byli takove tupé, ale silne. Udělala jsem par kroku citila jak se mi to tam stahuje :) Dostala jsem na to magnesium :)

• Citovat
  • Upravit
18223
30.9.11 11:50

Taky jsem měla bolesti střídavě celé těhotenství. To víš, děloha se zvětšuje, natahují se svaly, některé orgány se musí trochu posunout, takže tam všechno pracuje a není divu, že to občas bolí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 11:51

Ale kdyby jsi přeci jen měla nějaké obavy, tak si zajdi k dr.. aby te zkontrolovali. Jistota je jistota :)

• Citovat
  • Upravit
17629
30.9.11 12:05

tipuju to na bolest natahujících se děložních vazů, pomáhá mi na to magnézium řekni to na gynekologii v poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 12:29

děkuji za rady. Určitě, kdyby začala být bolest fakt velká, tak bych to řešila s doktorem, ale toto je taková tupá bolest… a jen při pohybu…v klidu je to dobrý…
Já beru těhotenský vitamíny Femibion 400, ale tam to magnesium není… jak půjdu na kontrolu k MUDr. tak ji to řeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 16:47

Ahoj holky mám podobný problém. Začala jsem spinit a dr mi na uzv našla že mám delohu trochu níž než by měla být tak proto to spineni. Jsem 15tt. Napsala mi magnesium ale začala mi hrozná bolest v podbřišku jako bych dostala MS ale už nespinim. Trva to celý den a už jsem s toho nervozni :-( co pomáhá jiného než magnesko?

• Citovat
  • Upravit
1.12.13 16:53

Bohuzel se s timto potykam take, jsem sice jen ve 12tt ale neustale me boli podbrisek, jako kdyby mela prijit ms a take me silene boli zada, pokud nekdo tusi proc to tak je, tak at prosim napise…zadne vitaminy moc nepomahaji…take do toho jeste zvracim vsechno co snim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
1.12.13 16:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám podobný problém. Začala jsem spinit a dr mi na uzv našla že mám delohu trochu níž než by měla být tak proto to spineni. Jsem 15tt. Napsala mi magnesium ale začala mi hrozná bolest v podbřišku jako bych dostala MS ale už nespinim. Trva to celý den a už jsem s toho nervozni :-( co pomáhá jiného než magnesko?

Ležet :nevim: asi být tebou zítra doktorce zavolám a poptám se. Nepříjde mi to moc ok. :think: Ale já jsem cíťa mě rozhodí každej prd. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.13 18:15

Tak to já mám zase když mám větry. Pokaždé mě tam bodne. Až to zabolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 15:26

Obnovím diskuzi. Měl jste někdo v 15-17tt bolestivé pohyby miminka? Zní to jako nesmysl, ale čekám třetí a vždycky když mám pocit, že cítím pohyby, tak mě to břicho jakoby zevnitř bolí, prostě bolestivé pohyby (znám z předchozího těhotenství, ale později, kdy to dává víc smysl…). Nemyslím, že by mě zabolel kopanec, ale že cizím lehce bolestivě takové to, jak se tam mele, nevím co tam dělá :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky