Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Měl někdo z vás v 15.tt bolesti v podbřišku?? Jako kdyby jste měli namožený břicho. Bolí mě to jen třeba když si sedám. v klidu je to v pořádku bez bolesti, ale nevím co to může být?? Děkuji za rady
Ahoj já jsem měla bolesti cele tehu.. Jestě když jsem o tom nevěděla tak jsem chytala křeče jakoby menstruační. Udělalo se mi tak zle že jsem si musela sednout :-/
Jejda celý těhu?? A nevíš z čeho to může být??? Přemýšlela jsem jestli to není tím, že jsem včera umývala zem, jestli jsem se nenamohla…
. Ale zase tak moc jsem toho neudělala, abych se namohla…
Já ani sama nevím z čeho :-/ Ale asi tak od 20 tt jsem měla bolesti kazdy den.. ale byli takove tupé, ale silne. Udělala jsem par kroku citila jak se mi to tam stahuje
Dostala jsem na to magnesium ![]()
Taky jsem měla bolesti střídavě celé těhotenství. To víš, děloha se zvětšuje, natahují se svaly, některé orgány se musí trochu posunout, takže tam všechno pracuje a není divu, že to občas bolí ![]()
Ale kdyby jsi přeci jen měla nějaké obavy, tak si zajdi k dr.. aby te zkontrolovali. Jistota je jistota ![]()
tipuju to na bolest natahujících se děložních vazů, pomáhá mi na to magnézium řekni to na gynekologii v poradně
děkuji za rady. Určitě, kdyby začala být bolest fakt velká, tak bych to řešila s doktorem, ale toto je taková tupá bolest… a jen při pohybu…v klidu je to dobrý…
Já beru těhotenský vitamíny Femibion 400, ale tam to magnesium není… jak půjdu na kontrolu k MUDr. tak ji to řeknu…
Ahoj holky mám podobný problém. Začala jsem spinit a dr mi na uzv našla že mám delohu trochu níž než by měla být tak proto to spineni. Jsem 15tt. Napsala mi magnesium ale začala mi hrozná bolest v podbřišku jako bych dostala MS ale už nespinim. Trva to celý den a už jsem s toho nervozni
co pomáhá jiného než magnesko?
Bohuzel se s timto potykam take, jsem sice jen ve 12tt ale neustale me boli podbrisek, jako kdyby mela prijit ms a take me silene boli zada, pokud nekdo tusi proc to tak je, tak at prosim napise…zadne vitaminy moc nepomahaji…take do toho jeste zvracim vsechno co snim ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám podobný problém. Začala jsem spinit a dr mi na uzv našla že mám delohu trochu níž než by měla být tak proto to spineni. Jsem 15tt. Napsala mi magnesium ale začala mi hrozná bolest v podbřišku jako bych dostala MS ale už nespinim. Trva to celý den a už jsem s toho nervoznico pomáhá jiného než magnesko?
Ležet
asi být tebou zítra doktorce zavolám a poptám se. Nepříjde mi to moc ok.
Ale já jsem cíťa mě rozhodí každej prd. ![]()
Tak to já mám zase když mám větry. Pokaždé mě tam bodne. Až to zabolí.
Obnovím diskuzi. Měl jste někdo v 15-17tt bolestivé pohyby miminka? Zní to jako nesmysl, ale čekám třetí a vždycky když mám pocit, že cítím pohyby, tak mě to břicho jakoby zevnitř bolí, prostě bolestivé pohyby (znám z předchozího těhotenství, ale později, kdy to dává víc smysl…). Nemyslím, že by mě zabolel kopanec, ale že cizím lehce bolestivě takové to, jak se tam mele, nevím co tam dělá ![]()