Plavání těhulek+jaké plavky?

2238
29.9.11 17:25

plavání těhulek+jaké plavky?

Zakládám toto téma, protože jsem začala uvažovat o plavání. Momentálně jsem v 23tt, bříško už roste jak z vody a já hodně zlenivěla. Plavání mi příjde jako ideální varianta pohybu, který není nijak násilný, ale přitom člověka utahá… co vy ostatní těhulky, plavete? a jaké plavečky máte? kupovaly jste nějaké těhotenské, nebo neřešíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
29.9.11 17:38

Na bazéně jsem byla jako těhotná parkrát a měla jsem normálně dvojdílné plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
29.9.11 18:45

Když jsem byla těhotná, tak jsem chodila plavat docela často a plavky jsem vůbec neřešila. Měla jsem běžné dvoudílné, nekupovala jsem žádné těhotenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.9.11 18:45

Já jsem byla v těhu v bazénu jednou a měla jsem normální svoje plavky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
29.9.11 20:00

Ja na tehu plavco chodila a bylo to super. Mela jsem normos dvoudilne plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.9.11 20:06

já chodila plavat ke konci těhotenství a normálně jsem si vzala svoje dvojdílný… spešl těhotenský bych si ASI kupovala jedině na léto k vodě, ale do bazénu bych to neřešila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
29.9.11 21:19

V obou případech jsem chodila plavat v normálních hodinách pro veřejnost a až cca do 8. měsíce. Poprvé jsem nosila normální jednodílné plavky a ty se tím tak zničily, že jsem je pak vyhodila. Podruhé jsem si koupila těhotenské a to pohodlí bylo naprosto nesrovnatelné.
Do dvoudílných plavek mne nikdo nedostane, ale i kdyby, tak pochybuju, že by mi ke konci byly košíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.9.11 09:15

Ahoj, myslím, že plavky jsou to poslední na čem při pobytu v bazéně záleží…rozhodně by ses v nich měla cítit pohodlně, to ano (neměly by nikde škrtit, padat apod.), ale jestli jsou normální nebo pro těhule je myslím fuk :wink: Spíš co stojí za řešení je ta voda v tom bazéně. Nám vždy ve škole vyprávěli, že plavání je pro těhule snad ta nejlepší pohybová aktivita, která je na 100% doporučována, ale je potřeba brát ohled na tu vodu - respektive na nebezpečí infekce z ní. Těhotné by dle některých PA měly navštěvovat speciální bazény určené pro kojence nebo by měly plavat v moři 8-o ale asi uznáte, že pro většinu žen jsou tohle nedosažitelné možnosti (pro mě také). Také bych ráda plavala, ale furt nad tím přemýšlím - když vidím některé ty lidi prolezlé těma mykózama a ekzémama a různýma infekcema, co se absolutně nehamují a do bazénu suveréně s prominutím lezou :pocitac: mám trochu obavy :roll: Normálně nejsem taková „cejťa“, ale jak jde o mimi bojím se, abych ho neohrožovala zbytečně. Co myslíte? Jsou fakt obavy na místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.9.11 09:38

Taky jsem chodila plavat a koupila si těhotenské plavečky jednodílné.Ani to jinak nešlo,protože jsem měla poměrně rychle velké bříško a do svých předešlých mini plavek bych se už nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.11 11:03

Staar já jsem chodila do normálního bazénu a přestala jsem, až se mi začalo měnit CS z 0, kdy se začal zkracovat čípek. Pokud si zavřená, nemáš čípek zkrácený, tak bych klidně chodila. Mimino je dobře chráněné, navíc tam má hlenovou zátku, která ho před nějakou případnu infekcí ochrání. Zkrátka když se po bazéně umyješ, tak by nějaká infekce vůbec hrozit neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.9.11 13:01

Díky Gábi za příspěvek :wink: je pravda, že mimčo tam nějakou bariéru má, tak by se na něj nějaká infekce asi dostat neměla, ale pořád je možnost, že vaginální infekci chytnu já :nevim: Ale zase na druhou stranu asi mě to neodradí a chodit budu, jen prostě pár týdnů před porodem se toho už vzdám, aby byly porodní cesty „čisté a zdravé“ (a případná infekce byla třeba přeléčena) - tak to asi půjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí