Gynekolog v Ostravě

4092
29.9.11 13:49

Gynekolog v Ostravě

Ahoj neznáte někdo nějakého dobrého gynekologa v Ostravě a okolí? Žiju v zahraničí, teď jsem těhu a asi 3 až 4 měsíce budu v Ostravě tak bych potřebovala někoho ke komu zajít na kontroly případně kdo by mi udělal i UTZ ve 20 týdnu díky moc za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
29.9.11 13:59
mikky píše:
Ahoj neznáte někdo nějakého dobrého gynekologa v Ostravě a okolí? Žiju v zahraničí, teď jsem těhu a asi 3 až 4 měsíce budu v Ostravě tak bych potřebovala někoho ke komu zajít na kontroly případně kdo by mi udělal i UTZ ve 20 týdnu díky moc za info :-)

Ahoj Mikky, tak já dojíždim s Frýdku Místku na gyndu do: Ostrava-Bělský les, Zdeňka Vavříka 19 TEL. 596 715 238, 739 823 397 , jinak www.gynekologie-skuta-capka.cz JSEM VELMI SPOKOJENÁ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
29.9.11 14:07

Za sebe muzu doporucit MUDr. Zdenka Kurase ze http://www.silesiamedical.cz/…/na-tym.html (je to Ove-Porube). Nejlepsi jakeho jsem mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
29.9.11 14:17

Ahoj.. ja chodim do Poruby k radimovi Martinikovi a kdyby to slo, tak bych si ho nechala i na porod, jsem velmi spokojena - cislo k sestricce 596973149. Jinak „velky UZ“ ve 20-22 tydnu dela nejaky pan doktor Bosot na fifejdach , ceskobratrska 63, mam listek, ze se k nemu mam 14 dni predem objednat - 59 661 8458

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.9.11 14:19

Já zase chodím k doktoru Kudělkovi www.gynet.cz a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.9.11 14:19

Ahoj Leni, tak já jsem chodila k Ichnovskému st. A HRŮŮŮŮZA!!! Bacha ne něho holky, je to babrala a potvrdilo mi to více holek. Když tak koukněte na recenze: www.znamylekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
29.9.11 14:59
julima píše:

taky tam chodím a jsem max. spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.9.11 16:05
julima píše:

Já chodím k jeho ženě a jsem nadmíru spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.9.11 19:16

Já tam dojíždím z Opavy a vůbec mi to nevadí, jsem ráda, že jsem k nim přestoupila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
29.9.11 21:03
Zuzaanka píše:
Ahoj Leni, tak já jsem chodila k Ichnovskému st. A HRŮŮŮŮZA!!! Bacha ne něho holky, je to babrala a potvrdilo mi to více holek. Když tak koukněte na recenze: www.znamylekar.cz

JJ, to vim. Ale Kuras je uplne neco jineho (i podle toho znameholekare.cz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.9.11 21:09
evousek píše:
Ahoj.. ja chodim do Poruby k radimovi Martinikovi a kdyby to slo, tak bych si ho nechala i na porod, jsem velmi spokojena - cislo k sestricce 596973149. Jinak „velky UZ“ ve 20-22 tydnu dela nejaky pan doktor Bosot na fifejdach , ceskobratrska 63, mam listek, ze se k nemu mam 14 dni predem objednat - 59 661 píše: Více

Taktez :palec: :palec: Martinik je nej co jsem kdy mela a to jsem vyzkousela za 4 mesice ctyri gyndare.
MMch jak tu nekdo psal Skutu, tak toho nedoporucuji, velmi prominentni doktor, nic moc ordinacni doba, ordinace v panelaku, chodi jak chce…Pamatuje ho jeste moji mati..A i kdyz ho mam vedle v baraku, tak radeji dojizdim do Poruby.

Evo Bosota snad dela velky UTZ pro vsechny maminkay v Ove, take jsem u nej byla, na super vybaveni, je prijemny, velmi znamy doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
29.9.11 21:21

Martiník z Poruby je opravdu dobrý, sama jsem k němu v prvním těhu chodila ale odstěhovala jsem se(do Havířova) tak jsem změnila doktora a ted mám skvělou doktorku Kudělkovou,ordinaci má i ve Výškovicích na středisku ul.Lumírova.Dělá tam i screning v I.trimestru Rozhodování je těžké :-) :-) Přeju ať najdeš dobrého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
29.9.11 23:05
Taminka píše:
evousek píše:
Ahoj.. ja chodim do Poruby k radimovi Martinikovi a kdyby to slo, tak bych si ho nechala i na porod, jsem velmi spokojena - cislo k sestricce 596973149. Jinak „velky UZ“ ve 20-22 tydnu dela nejaky pan doktor Bosot na fifejdach , ceskobratrska 63, mam listek, ze se k nemu mam 14 dni predem objednat - 59 661 píše: Více

Taktez :palec: :palec: Martinik je nej co jsem kdy mela a to jsem vyzkousela za 4 mesice ctyri gyndare.
MMch jak tu nekdo psal Skutu, tak toho nedoporucuji, velmi prominentni doktor, nic moc ordinacni doba, ordinace v panelaku, chodi jak chce…Pamatuje ho jeste moji mati..A i kdyz ho mam vedle v baraku, tak radeji dojizdim do Poruby.

Evo Bosota snad dela velky UTZ pro vsechny maminkay v Ove, take jsem u nej byla, na super vybaveni, je prijemny, velmi znamy doktor.

Ahoj, diky za info.. :) Jinak jsem se divala na hodnoceni martinika na tom znamylekar a teda nestacila jsem se divit, co tam nektere zenske psaly.. ALE.. taky jsem tam nasla gyndarku, od ktere jsem k martinikovi odesla a ta teda mela 100% MINUS :D.. takze jestlize nekdo mel hemzy, ze martinik je na penize, tak radsi zaplatim a vim, ze se mi bude venovat. Je fakt, ze leckdo chodi ke kadernikovi, na nehty apod - za petistovky jen to hvizdne a pak remca, ze Martinik chce 3000 za „zakaznicky balicek“ - mne se teda uz ted „vyplatil“ - minimalne dvakrat jsem tam uz byla mimoradne na UZ - po silenem bliti a pak po krvaceni, a neplatila jsem ani korunu.. navic cekam dvojcata, takze to mam vlastne s 50% slevou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
29.9.11 23:13

ahoj ja ti nebudu psat kam jit, napisu ti kam rozhodne nejit- Dr. Vascesen. nezavisle na sobe dve moje kamaradky ho museli vymenit. Ja taky ziju v zahranici, ale hned jak prijedu domu, tak si ho vymenim, nebyla jsem s nim moc spokojena. A uz bych k nemu nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.9.11 07:45
evousek píše:
Taminka píše:
evousek píše:

Ahoj, diky za info.. :) Jinak jsem se divala na hodnoceni martinika na tom znamylekar a teda nestacila jsem se divit, co tam nektere zenske psaly.. ALE.. taky jsem tam nasla gyndarku, od ktere jsem k martinikovi odesla a ta teda mela 100% MINUS :D.. takze jestlize nekdo mel hemzy, ze martinik je na penize, tak radsi zaplatim a vim, ze se mi bude venovat. Je fakt, ze leckdo chodi ke kadernikovi, na nehty apod - za petistovky jen to hvizdne a pak remca, ze Martinik chce 3000 za „zakaznicky balicek“ - mne se teda uz ted „vyplatil“ - minimalne dvakrat jsem tam uz byla mimoradne na UZ - po silenem bliti a pak po krvaceni, a neplatila jsem ani korunu.. navic cekam dvojcata, takze to mam vlastne s 50% slevou :D

JA ten vip balicek mela pro tehu a byla jsem velmi spokojena, po predeslem potratu jsem mela strach, byla jsem predtim v centru u Buchty-KATASTROFA!! a u Martinika jsem mela super klid.. Navic mam moc rada jeho sestricka, takova ta „herdek baba“ :wink:
Ohledne recenzi na znamylekar…no taky jsem se divila, co tam nektere zenske psaly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí