Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli vas taky nekoho boli bricho ale ne jako krece jen proste vajecniky mela jsem to dostat pred 2 dnema tak premyslim jestli to nemuze bxt treba tim.. I je mi posledni dobou zle, rano zvracim a pak odpo mi je treba zle tak nak celkove uz ne jako na zvraceni ale zle, jsem ve 13 tt, chvilkama me polejva takova horkost..muze to byt vsechno k tehu?Dneska sem si byla pro vysledky na ultrazvuku na genet. vady rekla sem jim ze me boli bricho jako pri menstruaci ale proste ne krece spis jako vajecniky a nak tomu nevenovali pozornost ani ultrazvuk mi neuddelali nic jen mi dali vysledky
Buď v klidu, jsem 12tt a mám to samé. Bolest zad v kříži, nesnesitelná (a to jsem hubená), bolest břicha jako takového, tak jakoby v místech vaječníků-to je způsobeno napínáním vazů, a je to normální. Do toho mám mdloby, závratě, pocit horka, pak zimnici. A ať s ním, co sním, je mi blbě a mám pocit, že se to neustále zhoršuje.
Dost mi pomáhá knížka „Co čekat v radostném očekávání“. Tam jsou všemožný problémy, příznaky, rady co jíst a nejíst a popsány jednostlivé měsíce včetně kojení, porodu a přípravy na další těhu. radila bych něco podobného si přečíst, já jsem pak děsně v klidu.
Já to mam az ted jako jak mam mit ms ty bolesti takovy divny, ty stavy mam uplne stejny
A to bricho je pravda ze me boli jako kdyz se napina jako ne proste krece..Zada me boleji spise jako kdyz mas predtim ale to uz mam od zacatku jak bych to popsala jako kdyz rodis mas ty krizove bolesti jen samozrejmne o hodne mensi ty bnolesti a zle je mi posledni dobou skoro celej den mam velky problemy kdyz neco vidim treba maso nebo cokoliv aby se mi zvedl zaludek ale i presto ze mi je bidne od zaludku tak muzu v pohode jist ne vse ale muzu..Kazdy rano zvracim
no des bes..Minulej rok sem o to prisla v 8tt tak se ted bojim upůlne vseho strasyn ![]()
Jé, tak to je mi líto. Já se teda taky furt bojím, ale říkám si, že si to nesmím připouštět. Určitě je dobrý, když si někde přečteš, že je to normální, a člověka to uklidní.
Co se týká toho jídla, je to děs, taky můžu jíst, ale je mi zle, pořád a neustále. Takový jakoby pocit po kalení, kdy se opiješ a druhý den musíš ten žaudek zatížit. Dostanu na něco chuť a než to uvařím, tak je mi z toho na
.
A prsa, když vstávám a jsem v předklonu, to je bolest jako kráva!!!
Holma píše:
Jé, tak to je mi líto. Já se teda taky furt bojím, ale říkám si, že si to nesmím připouštět. Určitě je dobrý, když si někde přečteš, že je to normální, a člověka to uklidní.Co se týká toho jídla, je to děs, taky můžu jíst, ale je mi zle, pořád a neustále. Takový jakoby pocit po kalení, kdy se opiješ a druhý den musíš ten žaudek zatížit. Dostanu na něco chuť a než to uvařím, tak je mi z toho na
A prsa, když vstávám a jsem v předklonu, to je bolest jako kráva!!!.
Mě prsa uz moc neboleji
nastesti ja na to trpela strasne moc ze zacatko to bylo hrozny ted uz bych rekla ze je nemam ani nak natekly..To ja to klidne i snim ale pak je mi zle presne jako po alkoholu hruza :-/ doufam ze to bude v poradku vubec nevim kdy me poslou zase na ultrazvuk na genetickych vadach uz jsem byla tak snad brzy ![]()
Holma píše:
Jé, tak to je mi líto. Já se teda taky furt bojím, ale říkám si, že si to nesmím připouštět. Určitě je dobrý, když si někde přečteš, že je to normální, a člověka to uklidní.Co se týká toho jídla, je to děs, taky můžu jíst, ale je mi zle, pořád a neustále. Takový jakoby pocit po kalení, kdy se opiješ a druhý den musíš ten žaudek zatížit. Dostanu na něco chuť a než to uvařím, tak je mi z toho na
A prsa, když vstávám a jsem v předklonu, to je bolest jako kráva!!!.
Mě prsa uz moc neboleji
nastesti ja na to trpela strasne moc ze zacatko to bylo hrozny ted uz bych rekla ze je nemam ani nak natekly..To ja to klidne i snim ale pak je mi zle presne jako po alkoholu hruza :-/ doufam ze to bude v poradku vubec nevim kdy me poslou zase na ultrazvuk na genetickych vadach uz jsem byla tak snad brzy ![]()