Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fakticky nevim, kam mam tohle zaradit. Treba jsem spravne.
A kdyz ne, tak se fakt omlouvam.
Verim, ze jsou tady urcite zkusene maminky, co treba rady poradi.
Mam 12 dni zpozdenou MS. To se mi jeste nikdy nestalo. Miminko bychom chteli, ale primo se nesnazime. V dobe, kdy mela byt ovulace, tak jsme spolu spali jen jednou. Tak se mi to zda jako celkem hloupost.
Kazdopadne, prsa me neboli nejak vice nez drive. Ale je mi uz asi 5 dni docela spatne - cely den. Ale ne az tak jak u prvniho miminka. To jsem zvracela, jeste pred vynaechanim MS ![]()
Pred asi 4 dny jsem hodne slabe jeden den spinila a od te doby nic. Poboliva me uz asi vice nez tyden v podbrisku, jsem nachlazena, docela unavena. Na zachod nechodim casteji nez normalne. Hlad mam, ale cokoliv snim, tak se mi prici v puse. A to i cokolada
Citlivejsi na pachy nejsem. A to u prvniho tehotenstvi, jsem citila psi bobek na kilometr taky jeste pred vynechanim MS. A to jsem hned zvracela. Tak nevim. Nechci hned plasit a kupovat testy a podobne.
Co myslite?
Dekuju za vase rady a nazory.
No já si myslím, že může jít o těhotenství, každé těhotenství probíhá jinak a žádné není stejné. Je možné také, že se jen zpozdila, uvádíš, že jsi nastydlá, to bohužel menzes nemusí být vůbec, třeba, až další měsíc. Já bych vydržela ještě tak týden a pak si zkusila udělat test. Třeba se opravdu zadařilo. ![]()
Myslím, že možné to je! Já bych koupila test. Může to být shoda náhod a nebo prostě jsi opravdu těhule, ale potvrdí ti to jen ten test! Tak držím palce, ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj-srovnávat předchozí těhotenské příznaky nejde-každé těhotenství je většinou jiné.Já byla těhotná třikrát a pokaždé byly příznaky i těhu jiné. Jedině test-zpoždění máš už celkem velké, tak šup do lékárny a budeš vědět hned ![]()
Tady asi pomuze jedine testik. My to asi tězko vydedukujeme.
testni a dej vedet ![]()
Myslím,že to těhu klidně může být
- já neměla vůbec žádné příznaky,jen od 6.tt do asi 10.tt odpolední-večerní nevolnost,jinak opravdu nic,ani bolení prsou,ani časté návštěvy WC
…Co jsem měla to byl teda fakt HLAD a bolení podbřišku!
To jednodenní špinění mohlo být zahnízdˇování
!!!
Nejlíp ale opravdu uděláš,když testneš - není to plašení,je to NORMÁLNÍ
!!!!
Holky dekuju. Ja se proste asi bojim si ten test udelat abych pak nebyla zklamana.
Je to blbe, ze? Jsem proste srabik.
Kazdopadne, zitra jak malou zavezu do skoly, tak si test koupim a uvidim.
![]()
be-rus-ka píše:
Holky dekuju. Ja se proste asi bojim si ten test udelat abych pak nebyla zklamana.Je to blbe, ze? Jsem proste srabik.
Kazdopadne, zitra jak malou zavezu do skoly, tak si test koupim a uvidim.
Můžu Tě ujistit,že tento strach jsme měla každá při každém testování,já jsem testovala fakt proto nerada…Takže není to ani blbé a už vůbec nejsi srabík
!
Tak dej pak vědět, já myslím,že těhu jsi
!
no stává se ti že míváš zpoždění,pokud ne tak bych to viděla na 90% na těhu.12 dní je 12 dní ![]()
No tak asi me priznaky jsou pro. Rano jsem si koupila test a mam dve silne cervene carky. Takze to uz je asi fakt jiste. Ted jen aby bylo vse ok. ![]()