Velikost bříška

418
28.9.11 17:51

Velikost briska

Ahoj holky chtela jsem se zeptat jeste minuly tyden jsem mela bricho jak patraci balon a ted mi uplne spadlo,jsem 13tt vim ze sem byla nafoukla ale ted jak mi spadlo nemam skoro zadne ani kdyz loezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
28.9.11 17:53
Janicka159 píše:
Ahoj holky chtela jsem se zeptat jeste minuly tyden jsem mela bricho jak patraci balon a ted mi uplne spadlo,jsem 13tt vim ze sem byla nafoukla ale ted jak mi spadlo nemam skoro zadne ani kdyz loezim

A jde si dojit na ultrazvuk lkdyyz si ho zaplatite a nevite kolik to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.9.11 17:53
Janicka159 píše:
Ahoj holky chtela jsem se zeptat jeste minuly tyden jsem mela bricho jak patraci balon a ted mi uplne spadlo,jsem 13tt vim ze sem byla nafoukla ale ted jak mi spadlo nemam skoro zadne ani kdyz loezim

A jde si dojit na ultrazvuk lkdyyz si ho zaplatite a nevite kolik to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
28.9.11 18:05

No buď můžeš jít na pohotovost a trošku zalhat, že si měla na papíře nebo kalhotkách krev a že se bojíš co a jak a oni tě prohlídnou. Nevím jak to je s placením, ale asi klasická pohotovost 90Kč. Nebo jít ke své Dr. říct ji své podezření a podle mě by tě měla vyšetřit.
Jinak si myslím, žes mohla být klidně nafouklá a teď si splaskla a holt bříško zase není. Ve 13tt moc velké bříško ještě nebývá. Já jsem dlouho mívala jen večer malilinko vyboulený podbřišek a jinak nic, pak najednou bříško vyskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
28.9.11 18:05

Bud v klidu, já neměla břicho ještě ani v 15.tt a to jsem byla hubeňour :wink:
Jak je to s UZ na přání pacientky nevím… Jestli chceš vědět, že je mimi v pořádku, brnkni si dr. ,myslím, že ti UZ udělá. Nebo mrkni na webovky nemocnice, bývá tam částkA ZA uz NA PŘÁNÍ PACIENTKY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
28.9.11 18:07
Janicka159 píše:
Janicka159 píše:
A jde si dojit na ultrazvuk lkdyyz si ho zaplatite a nevite kolik to stoji

ja nemela tehotensky brisko ani v patem mesici, jak jsem si lehla tak zmizelo, az ted ve tretim trimestru je to trochu videt. stejne to brisko na zacatku neni ,,tehotenske,, ale jen nafoukle :roll:

jinak utz zalezi na tvem doktorovi pripadne nejblizsi nemocnici, koukni na netu kde to v tvem okolo delaji. a cenove je to taky pokazde jinak, ale cca to byva okolo 500,– ultrazvuk a 150,– fotka

• Citovat
  • Upravit
418
28.9.11 18:10

Bylo by to v Příbrami koukala jsem na jejich stranky ale nikde sem to tam nenasla :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
28.9.11 18:10
Aspera píše:
No buď můžeš jít na pohotovost a trošku zalhat, že si měla na papíře nebo kalhotkách krev a že se bojíš co a jak a oni tě prohlídnou. Nevím jak to je s placením, ale asi klasická pohotovost 90Kč. Nebo jít ke své Dr. říct ji své podezření a podle mě by tě měla vyšetřit.
Jinak si myslím, žes mohla být klidně nafouklá a teď si splaskla a holt bříško zase není. Ve 13tt moc velké bříško ještě nebývá. Já jsem dlouho mívala jen večer malilinko vyboulený podbřišek a jinak nic, pak najednou bříško vyskočilo.

to s tim lhanim neni moc dobry napad, ba naopak spis pekna debilita,.. lhat doktorovi kvuli tomu ze chci maly videt je dost na hlavu, akorat ji to ,,krvaceni,, vsude zapisou a pak ji budou brat jako rizikovou i kdyz nebude!

• Citovat
  • Upravit
20885
28.9.11 18:16

tak to nesouhlasím.já měla obavy a jednoduše jsem zajela na gyn ambulanci s tím že mě večer trošku víc bolelo břicho.doktor se ani nijak nevyptával,udělal uzv a já byla klidnější.můj doktor to ani neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.9.11 18:19

kdyz ja se bojim na pohotovost ze tam na me budou koukat jak na blba :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.9.11 18:19

kdyz ja se bojim na pohotovost ze tam na me budou koukat jak na blba :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
28.9.11 18:20
Bajča píše:
tak to nesouhlasím.já měla obavy a jednoduše jsem zajela na gyn ambulanci s tím že mě večer trošku víc bolelo břicho.doktor se ani nijak nevyptával,udělal uzv a já byla klidnější.můj doktor to ani neví

jenze neco jineho je prijet a rict ,, mam obavy, prohlednete me?,, a neco jinyho je si tam vymyslet nejake krvaceni :wink:

• Citovat
  • Upravit
20885
28.9.11 18:21

kašli na ně,od toho tam ti doktoři sedí.musíš to mít pořád na paměti,a ikdyby byli arogantní tak si pořád říkej že máš na vyšetření právo pokud máš pochybnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.9.11 18:22
Lilišák píše:
Bajča píše:
tak to nesouhlasím.já měla obavy a jednoduše jsem zajela na gyn ambulanci s tím že mě večer trošku víc bolelo břicho.doktor se ani nijak nevyptával,udělal uzv a já byla klidnější.můj doktor to ani neví
jenze neco jineho je prijet a rict ,, mam obavy, prohlednete me?,, a neco jinyho je si tam vymyslet nejake krvaceni :wink:

no s krvácením bych taky nevyrukovala ale jak třeba já řekla bych že jsem měla křeče,ať si třeba myslí že jsem další plašící těhule,co natom,určitě ne první ani poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
28.9.11 18:23
Janicka159 píše:
kdyz ja se bojim na pohotovost ze tam na me budou koukat jak na blba :-/

jestli mas nejaky problem tak jed, je to lekar a musi te vysetrit jestli jste v poradku.
ale jestli se chces na malicky jen podivat tak si rekni pak svemu gynekologovi, kvuli tomu jet na pohotovost je fakt blbost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky