Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenosti s přístrojem, analyzátorem dětského pláče Why Cry? Why Cry
No zkušenost s tím nemám, ale moc bych tomu nevěřila. Jako matka by jsi sama měla poznat co tvému miminku chybí.
Zkusenost nemam..a logicky,jak by nejaky pristroj mohl vedet,proc miminko place?Jak muze poznat,jestli ma dite hlad nebo ho boli bricho?Je to opravdu hloupost za velke penize.Prijde mi to k smichu.
werunkaw123 píše:
No zkušenost s tím nemám, ale moc bych tomu nevěřila. Jako matka by jsi sama měla poznat co tvému miminku chybí.
Přesně tak
ty víš nejlip sama co dítko potřebuje..podle mě je to kravina
monitor přeci nemůže vědět jestli má hlad.. ![]()
no me to jako blbost prave neprijde. snima to zvukove frekvence a na zaklade toho to pak vyhodnoti. to znamena, ze to funguje stejne jako treba monitor dechu apod. je na to nekolik vedeckych studii, takze bych se k tomu zase skepticky nestavela. je pravda, ze mama by mela poznat sama nejlip, proc dite place, ale kdyz je uz na to pomocnik, tak proc ne? jinak za tisicovku to neni za zadny velky penize prece dneska. ja to zkusim cetla jsem i jine recenze maminek nejen tady a jsou spokojene. to ze to nekdo nezna nebo nevi jak to funguje tak to prece nemuze zatracovat. ale dekuju za vase nazory
No, za chvilku bude éra elektronických chův - chůva dítě oskenuje a pozná, zdaje pokakané, počůrané, má hlad, teplotu …
rosslyn píše:
No, za chvilku bude éra elektronických chův - chůva dítě oskenuje a pozná, zdaje pokakané, počůrané, má hlad, teplotu …
Já teda do půl roku syna nepoznala proč brečí
Musela jsem všechno ozkoušet a vždy to byla až ta poslední věc…
Asi se mi nevyvinul ten správný mateřský pud ![]()
Citace ze stránek prodejce:(pajajo v jakém vztahu s nimi jsi?)
Analyzátor pláče je založen na zpracovávání digitálních signálů v reálném čase. Přístroj srovná zlomek zvuku vydávaného dítětem s univerzálním vzorem. Zachytí všechny zvuky vydané v rámci hovorového pásma, to znamená ve frekvenci 100 až 6 000 Hz. Přístroj analyzuje frekvenci a dočasné parametry zvuku jako frekvenci, dosah, rytmus opakování, obsah energie, délku doby, tvar kmitu, autokorelaci, magnitudu a jiné a definuje algoritmus. Doba analýzy je asi 20 vteřin, během nichž je prognóza několikrát potvrzena, načež se rozsvítí příslušná ikona na displeji.
![]()
Větší blbost jsem už hodně hodně dlouho neslyšela (naposled před x lety, když jsem o tomto báječném vynálezu slyšela poprvé
)
souhlasim s většinou názorů tu, že je to zaručeně blbost a i kdyby to náhodou fungovala, nebo fakt byli lidi co něco takového vynalézají…Proboha proč? To už tak nejsou mateřské instinkty díky téhle vyspělé době otupělé?
No tak mámy nebudou do minuty vědět kvůli čemu mimčo pláče… ono těch možností zas tolik není aby se nedali odzkoušet ![]()
Ještě mi tam chybí ukazatel - chci si hrát s bráchou, mámo cos to dneska jedla
a tuhle babičku nechci, ať mě chová ta druhá
![]()
Moje děti plakaly při hladu jinak když byly unavené, jinak když se zrovna vzbudily, jinak po očkování. Co když se sejdou dvě věci najednou? ![]()
cituji: jinak za tisicovku to neni za zadny velky penize prece dneska
Cože? Pro mě je tisícovka hoooodně peněz - nové zdravotní zimní boty pro staršího nebo zaplacené obědy na 2 měsíce ve školce nebo třičtvrtě nádrže do auta nebo veliký týdenní nákup včetně masa.
aghata nepřihlášená píše:
Citace ze stránek prodejce:(pajajo v jakém vztahu s nimi jsi?)
Analyzátor pláče je založen na zpracovávání digitálních signálů v reálném čase. Přístroj srovná zlomek zvuku vydávaného dítětem s univerzálním vzorem. Zachytí všechny zvuky vydané v rámci hovorového pásma, to znamená ve frekvenci 100 až 6 000 Hz. Přístroj analyzuje frekvenci a dočasné parametry zvuku jako frekvenci, dosah, rytmus opakování, obsah energie, délku doby, tvar kmitu, autokorelaci, magnitudu a jiné a definuje algoritmus. Doba analýzy je asi 20 vteřin, během nichž je prognóza několikrát potvrzena, načež se rozsvítí příslušná ikona na displeji.![]()
![]()
Větší blbost jsem už hodně hodně dlouho neslyšela (naposled před x lety, když jsem o tomto báječném vynálezu slyšela poprvé)
informace cerpam z jejich stranek. ale nemam rada kdyz nekdo neco nezna a mluvi o tom jako by to znal a zatracuje to kdyz to nikdy nevyzkousel. to same s monitorem dechu na zacatku to taky nikdo neznal a kazdy myslel ze je to blbost a na nic a dneska…
Milli píše:
Ještě mi tam chybí ukazatel - chci si hrát s bráchou, mámo cos to dneska jedlaa tuhle babičku nechci, ať mě chová ta druhá
![]()
Moje děti plakaly při hladu jinak když byly unavené, jinak když se zrovna vzbudily, jinak po očkování. Co když se sejdou dvě věci najednou?cituji: jinak za tisicovku to neni za zadny velky penize prece dneska
Cože? Pro mě je tisícovka hoooodně peněz - nové zdravotní zimní boty pro staršího nebo zaplacené obědy na 2 měsíce ve školce nebo třičtvrtě nádrže do auta nebo veliký týdenní nákup včetně masa.
když se sejdou dvě věci najednou, tak začne blikat ERROR ![]()
Milli píše:
Ještě mi tam chybí ukazatel - chci si hrát s bráchou, mámo cos to dneska jedlaa tuhle babičku nechci, ať mě chová ta druhá
![]()
Moje děti plakaly při hladu jinak když byly unavené, jinak když se zrovna vzbudily, jinak po očkování. Co když se sejdou dvě věci najednou?cituji: jinak za tisicovku to neni za zadny velky penize prece dneska
tisicovka dneska nic neni teda aspon ne pro me, ale to je jedno.
Dovedu si představit utratit tu tisícuvku užitečněji, mně to příjde jako vyhozený peníz.