Přístroj WhyCry - proč dítě pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12658
28.9.11 13:12

tak som sa fakt pobavila , ludska hlupost nema hranic :-DD ked mas tolko penazi nazvys, tak ich daj radsej na charitu, pomozes viac ako podporou takychto hluposti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 13:12

ja bych to teda uzila - pokud by to ovsem fungovalo. Nikdy jsem nevedela, proc breci. Mela jsem z toho mindrak, ale kdyz jsem se ptala jinych matek, jestli poznaji u ditete hlad, tak 90% reklo, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.9.11 13:14
Pudloslava píše:
ja bych to teda uzila - pokud by to ovsem fungovalo. Nikdy jsem nevedela, proc breci. Mela jsem z toho mindrak, ale kdyz jsem se ptala jinych matek, jestli poznaji u ditete hlad, tak 90% reklo, ze ne.

no lenze otazka je ze pokial to nepozname ani my matky ( tiez som to poznala az casom ) ako to pozna tento zazracny pristroj :D alebo kto zaruci ze funguje spravne ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 13:16

Jo tedka ctu, jak se tady nad tim hromadne osklibate.
ja teda samozrejme nevim, jestli to funguje, nebo ne - ale kdyz dite breci a breci a breci, nebo breci a zase breci a za chvilku hned zase breci, tak ona by normalni clovek udelal cokoliv.

ma nekdo osobni zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.9.11 13:28

Sound system, či něco hodně podobného používá např. armáda. Půjčují to domů, aby tatínek, který na půl roku odjíždí, mohl nenarozenému miminku nahrát svůj hlas. Maminka mu to potom pouští a mimčo hlas tatínka zná, i když s ním není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.9.11 13:28

A je u toho i návod, jak pláč vyřešit? :lol:
Např…hlásí hlad, tak nakrmit
hlásí počůranou plínku, tak přebalit :lol:

Kluk mi taky dost často plakal, šla jsem vždycky podle stejného scénáře…přebalit, pochovat, položit do postýlky, když to nezabralo, nakrmit, odříhnout a opět uložit. Možná bych mohla jeden, dva nebo tři kroky přeskočit a bylo by to rychlejší :think: , ale to by zkrátilo dobu, po kterou se budu dítěti věnovat na nutné minimum a to mi přijde jako krok špatným směrem. Prostě detektor hlásí únavu, tak dítě fofrem vrznu do kočáru a uhoupu k bězvědomí :?: :nevim:

A co když moje dítě bude plakat v „jiném nářečí“ a já místo toho, abych ho přebalila, budu mu pořád do pusy cpát prso nebo flašku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
28.9.11 13:41

a na co by jsi to měla?? Podle mě si to musí každá matka zažít sama… a ne aby ji stím pomáhal nějaký stroj… Vždyt přeci pak nebudeš vzpomínat na to, jak tvoje dítě ani neznáš a zná ho nějaká blbá krabice…
jestli jsi prvorodička, tak chápu, že o něčem takovém přemýšlíš.. takya jsem si nebyla jistá ajk to zvládnu. Ale neboj… nakonec na to prořvané noci, kdy jsi nevěděla co mují je budeš ráda vzpomínat :-) to radši zainvestuj třeba do kurzu plavání nebo já nevím do čeho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 13:57
pata308 píše:
no lenze otazka je ze pokial to nepozname ani my matky ( tiez som to poznala az casom ) ako to pozna tento zazracny pristroj :D alebo kto zaruci ze funguje spravne ? :-)

NO JESTLI FUNGUJE, TO SE POZNA SNADNO - HLASI „hlad“ - nakrmis -dite dal nereci - pristroj funguje, nakrmis - dite dal breci - nefunguje. proto jsem se ptala na osobni zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 13:59
Kakika píše:
A je u toho i návod, jak pláč vyřešit? :lol:
Např…hlásí hlad, tak nakrmit
hlásí počůranou plínku, tak přebalit :lol:

Kluk mi taky dost často plakal, šla jsem vždycky podle stejného scénáře…přebalit, pochovat, položit do postýlky, když to nezabralo, nakrmit, odříhnout a opět uložit. Možná bych mohla jeden, dva nebo tři kroky přeskočit a bylo by to rychlejší :think: , ale to by zkrátilo dobu, po kterou se budu dítěti věnovat na nutné minimum a to mi přijde jako krok špatným směrem. Prostě detektor hlásí únavu, tak dítě fofrem vrznu do kočáru a uhoupu k bězvědomí :?: :nevim:

A co když moje dítě bude plakat v „jiném nářečí“ a já místo toho, abych ho přebalila, budu mu pořád do pusy cpát prso nebo flašku? :mrgreen:

hele pokud myslis, ze by si se jako kvuli pristroji mene venovala, tak to uz by bylo preci jen na tobe. Nikdo by te nenutil, abys usetreny cas prosedela u televize. To uz by si jako jeden mohl prat, aby mel dite nemocny, protoze v nemocnici s nim stravi intenzivni chvilky, ktere je sblizi :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 14:00
Muchitos píše: … nakonec na to prořvané noci, kdy jsi nevěděla co mují je budeš ráda vzpomínat :-) .....

a to prijde kdy? zatim na to vzpominam s hruzou a skoro se na dalsi dite ani netesim, jen se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
28.9.11 14:03
Pudloslava píše:
Muchitos píše: … nakonec na to prořvané noci, kdy jsi nevěděla co mují je budeš ráda vzpomínat :-) .....
a to prijde kdy? zatim na to vzpominam s hruzou a skoro se na dalsi dite ani netesim, jen se bojim.

věř, že příjde, já tak ráda vzpomínám na noční vstávání po dvou hodinách, vyčerpání atd. a nemůžu se dočkat až to tady bude, pak si ovšem budu klást otázku proč jsem se na to tak těšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
28.9.11 14:05
Pudloslava píše:
a to prijde kdy? zatim na to vzpominam s hruzou a skoro se na dalsi dite ani netesim, jen se bojim.

tak já nevím, malá má 16 měsíců, když se na ni dneska podívám a vidím jak je veliká tak nemůžu uvěřit tomu, jak byla maličká když se narodila a že to bylo fajn… a ty prořvané noci máme do ted no teda.. to je fakt :-D ale u toho miminka to bylo takové zvláštní.. neříkám že to nebyla hrůza to ne… byla… ale zvládáme to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.9.11 17:17

Nejlepší je totální zamítnutí bez nulových zkušeností:-) tento přístroj používají např. neslyšící…co? Měli by se naučit své dítě znát i beze sluchu? :think: Známá v Austrálii zase tenhle stroječek používá, když nechává miminko se svým partnerem, tedy tatínkem miminka, tvrdí, že mu to pomáhá mít větší sebedůvěru při hlídání…i kdyby jen to, tak mi to za to stojí… poprosím jí o podrobnější popis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.9.11 17:25
Madla82 píše:
Nejlepší je totální zamítnutí bez nulových zkušeností:-) tento přístroj používají např. neslyšící…co? Měli by se naučit své dítě znát i beze sluchu? :think: Známá v Austrálii zase tenhle stroječek používá, když nechává miminko se svým partnerem, tedy tatínkem miminka, tvrdí, že mu to pomáhá mít větší sebedůvěru při hlídání…i kdyby jen to, tak mi to za to stojí… poprosím jí o podrobnější popis…

jo popros, konecne bude nejaka zkusenost. reklamnim textum se samozrejme verit neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
28.9.11 17:31

Jo a vzpomínám si, když to byla před tak 5ti lety novinka v zahraničí, jak se všichni strašně ošívali, co že je to za výrobek proti přírodě:-D Dokonce vznikla iniciativa, která měla za úkol tento výrobek vyřadit z prodeje jako nebezpečný!!! Moc pořád nechápu o co komu jde…přeci to není tak, že když bude dítě zvracet a přístroj to nepotvrdí, tak mu nepomůžu…jo a mimochodem, ještě jedna věc, na tento výrobek, při jeho zakoupení, platí 30ti denní záruka vrácení peněz…( a pro srovnání: tak co já vím, tak spousta maminek chodí ke kadeřníkovi, na kosmetiku a nebo na nehty a to je podle mě ještě zbytečnější výdaj, protože tohle přece každá pořádná ženská musí umět udělat sama, nebo ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí