Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky já jsem 6tt a tenhle výtok mám od začátku.místo MS voda pořád mokro
a vim o víc holek co ho mají tak myslim že to neni nic neobvyklého ani u tebe v pozdějším těhu už ![]()
gratuluju k tehotenstvi
a zaroven diky za odpoved… Ja mela od zacatku take vytok, ale ne v takovym mnozstvi a na chvilku mi to i ustalo tak ted jsem z toho vyplasena ![]()
Lucie46 píše:
gratuluju k tehotenstvia zaroven diky za odpoved… Ja mela od zacatku take vytok, ale ne v takovym mnozstvi a na chvilku mi to i ustalo tak ted jsem z toho vyplasena
já myslím že kdyby to nebylo dobré že by si toho doktor určitě všiml.moje mamka říkala že ho měla po celou dobu a že jí doktor říkal že je totim jak se děloha mění tak nevim,ale byla bych v klídku
![]()
gabi.design píše:
Já jsem výtok měla celé těhotenství, vodový ke konci. Bez intimky jsem nedala ani ránu. Je to normální (pokud nesvědí, nezapáchá …), protože sliznice jsou mnohem prosáknutější.
jojo přesně takhle to říkal prej doktor mamce že je sliznice nasáklá
tak rpoto ten vodový
já jsem 19tt a mám to samé* Když někde jdu tak je to hodně nepříjemné* Takže se neboj je to normální ![]()
holky moooc dekuji za uklidneni.. vzdycky me tady uklidnite a je lepsi pocit vedet, ze to nemam sama ![]()
No tak přesně takovou diskusi jsem potřebovala
.Taky mě to trápí.Někdy je to úplná vodička,někdy je to spíš takový bílý hlen.Minulý týden jsem brala antibiotika amoksiklav na nějakou infekci,ale výtok je furt a je to děsně otravné.Ale myslím,že kdyby to byli nějaké kvasinky nebo něco,tak by to mělo být antibiotikama vyléčené ne?Posledních pár dní se to ještě zhoršuje a dost mě to znervózňuje.Občas to i zasvědí-ne denně -a to je myslím tím věčným vlhkem,že se to trochu zapaří a podráždí.Taky se vám to stává?
Jojo taky se mi stava, ze to obcas zasvedi… ja mam vodicku teda porad a obcas je to trosku bile… Mozna se ti vytok zhorsil po ATB nektery to delaj radi ja to taky mela…
Tenhle výtok mám od začátku těhu, já a intimka jsme nejlepší kamarádky, hehe
![]()
A to jsme si myslely,že v těhotenství si od všech vložek odpočinem
.
Já už stresuju kvůli všemu.Tohle těhotenství mám furt jakési problémy…
.
A měly jste výtok při všech těhotenstvích?Já při prvním neměla vůbec nic.
Taky mě trápí vodový výtok. Většinou je jen bílý,ale sem tam úplně cítím, jak to teče a to pak mám mokrý kruh i 10 cm a uprostřed jen malý hustý bílý flíček… Včera sem byla na velkém UZ(20tt)a doktor říkal,že plodovka je v pořádku, ale tak mě napadlo, jestli by to jen na ultrazvuku poznal, kdyby prosakovala… ![]()
Vodový výtok mě taky trápí tak od poloviny těhotenství, jsem na začátku 37.tt,z minulých těhotenství si to nepamatuji. Prosakující plodová voda se podlě mě dá poznat testem, který se provádí v porodnici , asi bych jela, kdyby toho bylo víc, jinak s tímto vodovým výtokem bych tam musela testovat každý druhý den ![]()
Dobre rano, uz asi 14 dni me trapi vodovy vytok, doktor me vysetril a dal mi na to candibene tabletky na zavadeni a udelal ster, ale vysledky jeste nevim…
Potrebuju spis uklidnit, ze to nektera mate nebo jste mely take… Kamaradka me strasila s prosakujici plodovkou, ale to by snad doktor poznal ne? Jsem v 24 tydnu.
Staci jen abych rano vstala a hned mam vlhko
no a kdyz pak zacnu opravdu neco delat nebo nekam jdu tak je to na intimku