Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 13tt druhého těhotenství a zajímalo by mě kdy jsou cítit pohyby asi tak u druhého těhu? Mám to štěstí mít těhotenství které nemá jedinej příznak, neni mi špatně, nemám chutě, nic mě nebolí, nejsem unavená prostě kdybych to sama neviděla na UTZ tak si nevěřím že jsem těhu tak se na ty pohyby strašně těším. Díky za odpovědi. Kačka
taky by mě to zajímalo. první dítko jsem cítila v 16tt takže na prvorodičku relativně brzo ![]()
Tak uvidíme co nám kdo odpoví a co bude převažovat
Verco a ve kterém jsi ty?
Jinak kámoška z druhé diskuze je cítila u druhého 15tt a u třetího 19tt takže babo raď. člověk by řekl že třetí ucítí jěště dřív a ono prd. ![]()
U druheho 15-16 tt a u tretiho tehotenstvi taky tak nejak 16/17 tt
.
U druhého kolem 14/15tt
Bylo to i viditelné, docela jsme koukali co se děje.
U prvního v 18tt, teď jsem v 15tt a včera jsem měla pocit, že něco cítím, ale asi to byly jen střeva
budu si muset ještě počkat. Ale už ne dlouho
Bříško roste trochu rychleji, ale pozoruju to spíš proto, že už je to podruhé. Těhurifle obleču asi ve stejném týdnu jako poprvé, maximálně tak o týden dřív.
U druhého někdy ve 14tt a u třetího dokonce konec 13tt
Kolem 16tt už to byly docela pořádné kopance, které přes bříško cítil i manžel ![]()
tezi píše:
U druhého někdy ve 14tt a u třetího dokonce konec 13ttKolem 16tt už to byly docela pořádné kopance, které přes bříško cítil i manžel
U prvního v 17. tt, u druhého v 15. tt - ale jistá jsem si byla až zase tak v tom 17. tt.
Tak v 17tt jsem je ucítila, a těhurifle jsem si ještě neoblíkla
ale chystám se