Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla bych se optat, zda můžu mít příznaky těhu jako svědění prsou, bolesti v podbříšku a někdy vaječníku a během dne se mi někdy zamotá pořádně hlava a cítím se slabá??? A všimla jsem si, že i výtok, který mívám na denním pořádku, mám teď přesně obden. PS nikdy netrpím na tyhle stavy a trvaj už 7.den… 12.den je to od ovulace (tu na sobě poznám a dělám si i ovu testy).
Možnost určitě je:) a kdy budeš testovat? Možná už i dušík by na TT mohl vidět ![]()
Zkus těhu test. Těhotná být můžeš i nemusíš, Snažili jste se? Jinak kdybych já byla těhotná vždycky podle těch známých „těhu“ příznaků co máš i ty, tak už bych měla dětí jak v mateřské škole.
Člověk si lecos i vsugeruje, když si to přeje. ![]()
Jeee, to by bylo super
Testík si budu dělat v pátek. Je fakt, že žádný takový příznaky jsem nikdy neměla.
ahoj ja ti to taky moc preji
me dneska jedna nadeje opet zhasla
ale budu bojovat dal
drzim pesticky papa ![]()
Ahojky mamky potřebovala bych poradit,vím že je to asi blbost ale i tak se ptám
29.5 jsem měla styk což je cca 6 dní do ms,ale krátce po styku již druhy den mě bolí prsa a svědí je naka malá šance že by to bylo těhu?Všude čtu že o to se stalo,ale výjmečně.A dostala bych připadně ještě tu ms? ![]()
Anonymní, projdi si tu stovky stejných diskuzí, najdeš tam odpovědi. Těhotná být můžeš a nemusíš. Kup si test, mají ho za pár korun v každé lékárně.
@Naima Asi na testik je pravě brzo,ale děkuji,jsem tu skoro nova tak se nevyznam,ale děkuju.
odpověděla jsi si sama, nikdo ti tu nemůžeme říct jestli jo, nebo ne. Otěhotnět můžeš i po kapce semene.....některým z nás to teda nejde ani po litrech, ale to je jiná diskuze. Musíš počkat a uvidíš, jiné řešení není.
Omlouvám se, přehlédla jsem, že je to 6 dní DO MS, četla jsem PO
. Na to je samozřejmě velice brzy, eventuelně testuj až po vynechané menstruaci. Dřív by ti to samozřejmě také mohlo něco ukázat, ale nedoporučuji ti to, velké procento těhotenství odchází nepozorovaně s MS, tak proč vědět, že se něco dělo. ![]()
@Naima píše:
Anonymní, projdi si tu stovky stejných diskuzí, najdeš tam odpovědi. Těhotná být můžeš a nemusíš. Kup si test, mají ho za pár korun v každé lékárně.
@levmah28 Njn, já to na jednu stranu chápu, každá máme ten svůj případ za ten nejoriginálnější a nejspecifičtější na světě. Na druhou stranu je to fakt jako chřipková epidemie
.