Je možnost těhotenství?

7
27.9.11 15:14

Je možnost těhotenství?

Ahojky, chtěla bych se optat, zda můžu mít příznaky těhu jako svědění prsou, bolesti v podbříšku a někdy vaječníku a během dne se mi někdy zamotá pořádně hlava a cítím se slabá??? A všimla jsem si, že i výtok, který mívám na denním pořádku, mám teď přesně obden. PS nikdy netrpím na tyhle stavy a trvaj už 7.den… 12.den je to od ovulace (tu na sobě poznám a dělám si i ovu testy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
27.9.11 15:18

Možnost určitě je:) a kdy budeš testovat? Možná už i dušík by na TT mohl vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
27.9.11 15:18

Zkus těhu test. Těhotná být můžeš i nemusíš, Snažili jste se? Jinak kdybych já byla těhotná vždycky podle těch známých „těhu“ příznaků co máš i ty, tak už bych měla dětí jak v mateřské škole. :mrgreen: Člověk si lecos i vsugeruje, když si to přeje. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.9.11 15:20

Jj, zkus testí, 12. den už je naděje, že by to šlo vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.9.11 15:23

Jeee, to by bylo super :-) Testík si budu dělat v pátek. Je fakt, že žádný takový příznaky jsem nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
27.9.11 15:43

přeji ti aby se ti // dálnice ukázali :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.9.11 16:54

ahoj ja ti to taky moc preji :potlesk: me dneska jedna nadeje opet zhasla :cry: :cry: ale budu bojovat dal :pankac: drzim pesticky papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.12 08:14

Ahojky mamky potřebovala bych poradit,vím že je to asi blbost ale i tak se ptám :D 29.5 jsem měla styk což je cca 6 dní do ms,ale krátce po styku již druhy den mě bolí prsa a svědí je naka malá šance že by to bylo těhu?Všude čtu že o to se stalo,ale výjmečně.A dostala bych připadně ještě tu ms? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Naima
1.6.12 08:20

Anonymní, projdi si tu stovky stejných diskuzí, najdeš tam odpovědi. Těhotná být můžeš a nemusíš. Kup si test, mají ho za pár korun v každé lékárně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.12 08:23

@Naima Asi na testik je pravě brzo,ale děkuji,jsem tu skoro nova tak se nevyznam,ale děkuju.

• Citovat
  • Upravit
16939
1.6.12 08:26

odpověděla jsi si sama, nikdo ti tu nemůžeme říct jestli jo, nebo ne. Otěhotnět můžeš i po kapce semene.....některým z nás to teda nejde ani po litrech, ale to je jiná diskuze. Musíš počkat a uvidíš, jiné řešení není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
1.6.12 08:27

Omlouvám se, přehlédla jsem, že je to 6 dní DO MS, četla jsem PO :) . Na to je samozřejmě velice brzy, eventuelně testuj až po vynechané menstruaci. Dřív by ti to samozřejmě také mohlo něco ukázat, ale nedoporučuji ti to, velké procento těhotenství odchází nepozorovaně s MS, tak proč vědět, že se něco dělo. ;)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
1.6.12 08:27
@Naima píše:
Anonymní, projdi si tu stovky stejných diskuzí, najdeš tam odpovědi. Těhotná být můžeš a nemusíš. Kup si test, mají ho za pár korun v každé lékárně.
:mrgreen: :mrgreen: po kolikáté to dneska už píšeme?
  • Citovat
  • Upravit
Naima
1.6.12 08:30

@levmah28 Njn, já to na jednu stranu chápu, každá máme ten svůj případ za ten nejoriginálnější a nejspecifičtější na světě. Na druhou stranu je to fakt jako chřipková epidemie :lol: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.12 08:31

@Naima Děkuju.Citim to na ms :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení