Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj pojte se se mnou podelit o dalsi neuspech ivf ted v zari.Ja jsem dneska zjistila,ze se nam uz 2pokus nepovedl.Mela jsem 2mimisky a ani jeden to me moc boli
Mam jeste 4mrazacky,ale zrovna ted se mi do toho moc nechce
Jaka vysetreni by meli byt,aby vse bylo kompletni?Driv nez je vsechny nebudu mit tak do toho nejdu.CHodime do Pronatalu v Praze.Jakou mate zkusenost nektera z vas?
dejzi píše:
Ahoj pojte se se mnou podelit o dalsi neuspech ivf ted v zari.Ja jsem dneska zjistila,ze se nam uz 2pokus nepovedl.Mela jsem 2mimisky a ani jeden to me moc boli![]()
![]()
Mam jeste 4mrazacky,ale zrovna ted se mi do toho moc nechce
![]()
Jaka vysetreni by meli byt,aby vse bylo kompletni?Driv nez je vsechny nebudu mit tak do toho nejdu.CHodime do Pronatalu v Praze.Jakou mate zkusenost nektera z vas?
ahoj určitě se dej psychicky do kupy ..určitě genetiku a imunologii na začátek ..žádanky dostaneš v car,já se taky musela sama starat někde to dělají před a někde ne .. ![]()
ahoj tak ja si tam na ne doslapnu.Budu chtit imunologii,genetiku,a taky jsem premyslela nechat si udelat laparoskopii na endometriozu.Mas s tim nejake zkusenosti?Dojakeho car chodis ![]()
ahoj a oni ti řekli že máš endometriozu?tu nemám..dělá se i laparoskopie ,hystereskopie,dělá se lecos ..já jdu na imunologii na karlovo náměstí v Praze ,najdi si to na netu je tam moc fajn doktorka.Myjsme z jihu čech ,takže pro nás nejblíže Č.B.
Ne oni mi nerekli,ze ji mam.Ja ani nevim jestli se to da na uz poznat.Nevis?Co je to ta hysteroskopie?Kolikity pokus budes podstupovat jestli ti to me vyzvidani nevadi.Jsme z vysociny a jezdime do Prahy do toho Pronatalu.Me se zda,ze se jim do tech vysetreni moc nechce.Jen by porad zkouseli dokola.Ale me uz se nechce byt opet zklamana ![]()
dejzi píše:
Ne oni mi nerekli,ze ji mam.Ja ani nevim jestli se to da na uz poznat.Nevis?Co je to ta hysteroskopie?Kolikity pokus budes podstupovat jestli ti to me vyzvidani nevadi.Jsme z vysociny a jezdime do Prahy do toho Pronatalu.Me se zda,ze se jim do tech vysetreni moc nechce.Jen by porad zkouseli dokola.Ale me uz se nechce byt opet zklamana
nevadí tovíš že ne ..mám to dole jestli máš zaplé podpisy v profilu tak bys to měla vidět …já myslim ,že by to viděl z utz
ale úplně jistě to nevim..snadtady někdo odpoví kdo jí má ..my jdem do 4 stimulace ,ale do 3IVF,protože nám to jednou stopli .mnezi pokusama mám tak rok pauzu a chodíme jen na kety,ale ty se mi nikdy nechytli ..
Příspěvek upraven 27.09.11 v 17:00
to co píšeš o pronatalu tak to je asi stejný i u nás ,další pokusy a peníze a bez hledání příčiny ..
mě teda našli v podolí alergii na sperma a trofoblast a na genetice jednu neškodnou mutaci ..MTHFR,akorát blbě zpracovávam listovku .Takže ted třeba já čekam na kontrolní imuno to jsem změnila podolí za karlák a pokud to dobře vyjde zkusíme poslední hrazený ..
ta hystereskopie je kamerka zavedená přes čípek a koukají jestli je v pořádku děloha,je to v narkoze ,většinou vadí srůsty tak odstraní ..já jí třeba nemám ,ani mě to nenabídli furt říká dle utz ,že je vše v pořádku ,no věřim jim ,no ..co můžeš jiného
Nemuzu si tam na ne stezovat,ale jiste veci me zarazi.Trosku je potreba na ne zatlacit.Mame jeste 4mrazacky tak uvidim.Ja spatne reaguji na hormony musim jich mit hodne a stejne nic moc
Ja jsem asi pripad.Jeste se zeptam beru utrogestan 2 0 2 a dneska kdyz curam tak tam mam takovy cerveny kousicky,ale v ms to jeste nepropuklo.Jsem 8den po et 2embryek,boli me trosku bricho tak nevim.Ale myslim si,ze ta cervena mrska dorazi!
Me to mrzi ![]()
to je nejhorsi,ze rikaji,ze je vse v poradku.Ale trosku me to hloda.To vis,kdyby jsme byli cizinci tak by mlatily hlavou o zem.Alespon se mi to nekdy v car zda.Ale co nadelas
Chodis do prace nebo ne?Ja mam 11leteho syna a ted se 3roky snazime a nic.Chtela bych jeste mimco moc,ale treba je to tim
Asi hodne dela psychika.Jenze tak to je!!!!!!!
já chtěla jít v budějkách do pronatalu pro změnu ,ale bylo mi řečeno jen za hotové ..pro zahraniční klienty a nebo nativy ,přes pojištovnu bysme se sešly v praze
,tak jsem se na to vyprdla ..spíše zkusíme pořešit to imuno ,to řešim mimo car tohle,pro jistotu jsem úplně vysadila sex a tak nevim jestli se dřív nerozvedeme
,si dělam legraci ,ví proč to dělam ..a beru prednison na imunitu ,ale uvidim co poví na to mudra na tom karláku jen mi napsala mail ,že ty hodnoty jsou velmi špatné ,tak to musim ještě přeléčit a šup do konce roku do IVFka
jo a chtěla jsem ti napsat ty jsi teptrve 8den a už šílíš?ještě s tim počkej ..a rozhodně nic nevysazuj,bereš ještě něco kromě toho utrogestanu? něco na sliznici?
Je to tam pro ty bohatsi,coz mi nejsme.Taky jsme za to dali celkem 33tisic plus co mi hradila pojistovna
Ale ja jsem jim 100procentne verila a podivej
Na tom 1ivf jsem byla v Jihlave v Sanusu,ale zadna Slavie.Ted udelam vsechna ruzna vysetreni a pak jdu do mrazacku
Vis je to paradox moje sestra bude mit za mesic mimko moc ji to preju,at je stastna
Ale taky ji moc zavidim.Vim zavidet se nema,ALE
Jestli nam nevyjdou ani mrazacci tak supky dupky na 3ivf.Nevis nemelo by to byt od ledna hrazene pojistovnou s tim,ze ti pokazde zavedou jen 1embryjko ![]()
tak moje sestra porodila na termín co jsem měla já s těma dvojčatama ,taky to bylo milé ,ještě jsem mimino neviděla a ani nechci ,bohužel ..neni mi z z toho dobře ..takže tě chápu