Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak,mi pan doktor potvrdil, že jsem těhotná.Mám radost ale po dvouch neúspěšných těhu, jsem jak blázen.Pořád si mačkám na prsa, jestli bolí.Pořád se sleduji. Doufám, že bude vše v pořádku. DNes od rána mám pocit, že mě prsa nebolí.Jsem blázen????? ![]()
Ahoj, urcite nejsi blazen… me nez doktor potvrdil tehotenstvi tak jsem se pozorovala porad. Vlastne mi to zustalo a pochybuju, ze to prejde
Vsimam si kazdeho pichnuti a tak
jsem teda od prirody docela plasan ![]()
taky jsem jak cvok, ke gyn na potvrzení jdu až za dva týdny a jsem uplně na bednu… připadám si strašně nafouknutá, prsa mě občas bolí občas ne… stačilo by mi jen, kdyby mi dr. řekla, ano jste těhotná, vše je v pořádku přijďte za 14dní… ale tohle je nekonečný ![]()
Ahoj hoolky, já jsem po IUI-inseminaci devátý den, takže ještě nevím jestli jsem těhu. no a asi od čtvrtého dne od zákroku mě bolí břicho, tlaky a děsně bolí prsa, večer se to stupnuje, tak nevím, taky se pořád pozoruju…
mink píše:
A máš pocit, že třeba najednou nic nepocituješ?
jo zrovna včera jsem byla vyplašená z toho že mě přestal bolet podbříšek.zítra jdu na první kontrolu tak uvidim,ale prostě někdy je hůř někdy líp.nemylsim si že podle toho jestli je ti zrovna blbě poznáš prosperující těhotenství,ale blázen nejsi.strach je normální máme ho všechny ![]()
No, já vůbec nevím, jak začít pozitivně myslet, nebo spíš nad tím pořád nepřemýšlet. příteli už to ani neříkám, protože to nechápe.
a co bylo u tebe vidět na ultrazvuku jestli se můžu zeptat?mě sestra objednala na zítřek stim že by mělo bejt už srdeční akce ale to si myslim že se spletla že je to brzo podle ovu budu 6+0 ![]()
mink píše:
No, já vůbec nevím, jak začít pozitivně myslet, nebo spíš nad tím pořád nepřemýšlet. příteli už to ani neříkám, protože to nechápe.
no oni ty cvhlapi to tak neprožívaj tenmůj je to samý ![]()
Marciii píše:mink píše:uplně stejně
Jak, dlouho jsi těhotná já 5+3.
No, tak to jsem ráda. Budeme to prožívat spolu.Já už na kontrole byla 4×.
pkp píše:
taky jsem jak cvok, ke gyn na potvrzení jdu až za dva týdny a jsem uplně na bednu… připadám si strašně nafouknutá, prsa mě občas bolí občas ne… stačilo by mi jen, kdyby mi dr. řekla, ano jste těhotná, vše je v pořádku přijďte za 14dní… ale tohle je nekonečný
to znám ot čekání je děsný já mám zítra přsně 14dní od vynechání a jdu na ultrazvuk ale stejně je to brzy ještě ![]()
mink píše:Marciii píše:No, tak to jsem ráda. Budeme to prožívat spolu.Já už na kontrole byla 4×.mink píše:uplně stejně
Jak, dlouho jsi těhotná já 5+3.
5+3jsi podle ultrazvuku nebo poslední MS?byl vidět jen váček nebo už vám bije
?