Pořád se pozoruji

22
28.9.11 09:31

pořád se pozoruji

Tak,mi pan doktor potvrdil, že jsem těhotná.Mám radost ale po dvouch neúspěšných těhu, jsem jak blázen.Pořád si mačkám na prsa, jestli bolí.Pořád se sleduji. Doufám, že bude vše v pořádku. DNes od rána mám pocit, že mě prsa nebolí.Jsem blázen????? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4648
28.9.11 09:35

nejsi já to dělám taky a to jsem těhu poprvý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.9.11 09:36

A máš pocit, že třeba najednou nic nepocituješ? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
28.9.11 09:37

Ahoj, urcite nejsi blazen… me nez doktor potvrdil tehotenstvi tak jsem se pozorovala porad. Vlastne mi to zustalo a pochybuju, ze to prejde :) Vsimam si kazdeho pichnuti a tak :) jsem teda od prirody docela plasan :)

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
28.9.11 09:37

taky jsem jak cvok, ke gyn na potvrzení jdu až za dva týdny a jsem uplně na bednu… připadám si strašně nafouknutá, prsa mě občas bolí občas ne… stačilo by mi jen, kdyby mi dr. řekla, ano jste těhotná, vše je v pořádku přijďte za 14dní… ale tohle je nekonečný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.11 09:38

Ahoj hoolky, já jsem po IUI-inseminaci devátý den, takže ještě nevím jestli jsem těhu. no a asi od čtvrtého dne od zákroku mě bolí břicho, tlaky a děsně bolí prsa, večer se to stupnuje, tak nevím, taky se pořád pozoruju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22

Jak, dlouho jsi těhotná já 5+3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
mink píše:
A máš pocit, že třeba najednou nic nepocituješ? :-?

jo zrovna včera jsem byla vyplašená z toho že mě přestal bolet podbříšek.zítra jdu na první kontrolu tak uvidim,ale prostě někdy je hůř někdy líp.nemylsim si že podle toho jestli je ti zrovna blbě poznáš prosperující těhotenství,ale blázen nejsi.strach je normální máme ho všechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
mink píše:

uplně stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.9.11 09:40

No, já vůbec nevím, jak začít pozitivně myslet, nebo spíš nad tím pořád nepřemýšlet. příteli už to ani neříkám, protože to nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.9.11 09:40

a co bylo u tebe vidět na ultrazvuku jestli se můžu zeptat?mě sestra objednala na zítřek stim že by mělo bejt už srdeční akce ale to si myslim že se spletla že je to brzo podle ovu budu 6+0 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.9.11 09:41
mink píše:
No, já vůbec nevím, jak začít pozitivně myslet, nebo spíš nad tím pořád nepřemýšlet. příteli už to ani neříkám, protože to nechápe.

no oni ty cvhlapi to tak neprožívaj tenmůj je to samý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.9.11 09:43
Marciii píše:
mink píše:

No, tak to jsem ráda. Budeme to prožívat spolu.Já už na kontrole byla 4×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.9.11 09:43
pkp píše:
taky jsem jak cvok, ke gyn na potvrzení jdu až za dva týdny a jsem uplně na bednu… připadám si strašně nafouknutá, prsa mě občas bolí občas ne… stačilo by mi jen, kdyby mi dr. řekla, ano jste těhotná, vše je v pořádku přijďte za 14dní… ale tohle je nekonečný :-(

to znám ot čekání je děsný já mám zítra přsně 14dní od vynechání a jdu na ultrazvuk ale stejně je to brzy ještě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.9.11 09:44
mink píše:
Marciii píše:
mink píše:
No, tak to jsem ráda. Budeme to prožívat spolu.Já už na kontrole byla 4×.

5+3jsi podle ultrazvuku nebo poslední MS?byl vidět jen váček nebo už vám bije :srdce: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí