Velikost bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30316
28.9.11 18:23
Lilišák píše:
Bajča píše:
tak to nesouhlasím.já měla obavy a jednoduše jsem zajela na gyn ambulanci s tím že mě večer trošku víc bolelo břicho.doktor se ani nijak nevyptával,udělal uzv a já byla klidnější.můj doktor to ani neví
jenze neco jineho je prijet a rict ,, mam obavy, prohlednete me?,, a neco jinyho je si tam vymyslet nejake krvaceni :wink:

No tak dobře, ne říkat, že krvácí, ale že se jí něco nezdá. Každopádně, když řekne, že se jí zdá, že se jí zmenšilo břicho tak na ní asi fakt budou koukat jak na blázna, protože ve 13tt břicho mít pořádně nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.9.11 18:24

ona se nechce na mimi jen podívat,psala přece že má pochybnosti s tím bříškem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
28.9.11 18:25
Lilišák píše:
Aspera píše:
No buď můžeš jít na pohotovost a trošku zalhat, že si měla na papíře nebo kalhotkách krev a že se bojíš co a jak a oni tě prohlídnou. Nevím jak to je s placením, ale asi klasická pohotovost 90Kč. Nebo jít ke své Dr. říct ji své podezření a podle mě by tě měla vyšetřit.
Jinak si myslím, žes mohla být klidně nafouklá a teď si splaskla a holt bříško zase není. Ve 13tt moc velké bříško ještě nebývá. Já jsem dlouho mívala jen večer malilinko vyboulený podbřišek a jinak nic, pak najednou bříško vyskočilo.
to s tim lhanim neni moc dobry napad, ba naopak spis pekna debilita,.. lhat doktorovi kvuli tomu ze chci maly videt je dost na hlavu, akorat ji to ,,krvaceni,, vsude zapisou a pak ji budou brat jako rizikovou i kdyz nebude!

Ještě mě napadlo, ono malé zašpinění je na začátku vcelku normální, proč by ji rovnou měli brát jako rizikovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.9.11 18:25

já jsem se na mimi taky nechtěla jen podívat ale chtěla jsem vědět zda jsem překonala 7tt,dvykrát jsem totiž v tom týdnu potratila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.9.11 18:26

jo asperko to jsem taky chtěla napsat,že kvůli tomu riziková určo nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.9.11 18:32

pokud budeš na pohotovosti mluvit o krvácení, mohou tě hospitalizovat na pozorování, tak jen abys s tím počítala
jinak k druhé věci - velikost bříška fakt může kolísat, taky jsem to tak měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
28.9.11 20:16

No podle mě je to zcela normalni ze bricho v 13 tt neni videt.. A taky se stava ze to brisko se zmensi.. Ve 13 je to jeste strasně malinkaty takze zadny brisko skoro neni.. Znám holčinu co rodí za 2 mesice a vypada jako kdyby uz měsic prenasela.. Kazdej řika jak ma velkej břuch ale ve skutecnosti je jinak celkem silnejsi postavy.

• Citovat
  • Upravit
6326
28.9.11 20:31

Já si teda myslím že to nic není prostě ses jeden den nafoukla více a druhý nee :nevim:
Já jsem ve 13 tt neměla vůbec žádné bříško a rozhodně jsem neměla potřebu to nějak řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.9.11 20:43

ja bych taky nemela potrebu to resit kdybych uz jednou nepotratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.11 20:59

No tak si teda zajdi k tomu doktorovi když máš strach.. Ale ve 13 tydnu by jsi začala krvácet, nebo by se objevili jine přiznaky kdyby jsi potratila.. určitě né tak že ti najednou zmizne břicho..

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
29.9.11 09:28
Janicka159 píše:

potrat ma uplne jine priznaky nez to ze ti zmizi bricho, to je nesmysl. na zacatku se to bricho meni kazdy den, jeden den si vice nafouknuta, druhy mene, nic vic v tom neni a s potratem to nijak nesouvisi.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
29.9.11 09:29
Janicka159 píše:

potrat ma uplne jine priznaky nez to ze ti zmizi bricho, to je nesmysl. na zacatku se to bricho meni kazdy den, jeden den si vice nafouknuta, druhy mene, nic vic v tom neni a s potratem to nijak nesouvisi.

• Citovat
  • Upravit
239
29.9.11 10:07

Já jsem neměla žádný břicho skoro až do 20tt. Jednou větší jednou menší, taky podle toho kolik jsem toho snědla :lol: Takže ve 13tt, bych tu velikost neřešila, pokud nemáš jiný problémy, však ono vyroste, až povyroste mimi! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.9.11 11:22

no strašit nechci,taky si myslím že o potrat rozhodně nejde ale vůbec nesouhlasím že ve 13tt se potrat pozná.já potratila ve 12tt a nic tomu nenasvědčovalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
29.9.11 11:51

Pokud jsi ve 13tt, tak jsi teď měla nebo budeš mít určitě nějakou kontrolu nebo jdeš na NT screening ne?
Podle velikosti břicha nemůžeš soudit vůbec nic,opravdu záleží na tom jak moc toho sníš nebo kdy jsi byla naposledy na záchodě…
Potrat podle toho prostě nepoznáš. Kdybys potrácela bude tě bolet břicho nebo budeš krvácet a pokud by se jednalo o zamlklé těhotenství,tak nepoznáš nic,ale taky s tím nic neuděláš,i když budeš lítat na UZ každý týden.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky