35tt-bolest v trislech

Anonymní
29.9.11 15:34

35tt-bolest v trislech

Ahoojj-jsem 35tt,od vcerejska me boli v trislech a z jako do stehen-jak kdybych behala nakej maraton :-D je pravda za vodim kazde rano syna do skoly pak domu-zas do skoly zas domu :zed: ale jdeme v klidku pomalinku-no jinak to ani nejde :wink: mate podobne bolesti nebo tak,?????,? diiiky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
29.9.11 15:38

V 35.tt už je to normální a obávám se, že to do porodu lepší nebude. Miminko už dost tlačí :wink:
Přeju pohodový zbytek těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.11 15:42

pravda ,tlaci dost-ou ou mocovy mechyr-hruza

• Citovat
  • Upravit
26093
29.9.11 15:46

mě bolelo v tříslech ke konci těhu (a asi dva dny poporodu) taky… bylo to hnusný a po porodu jsem vypadala, že mě hrozně bolí šití, protože jsem vstávala z postele, jak 80 letá babička a přitom mě furt ještě bolely ty třísla, ale teď už je to zase OK :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
29.9.11 15:54
Anonymní píše:
Ahoojj-jsem 35tt,od vcerejska me boli v trislech a z jako do stehen-jak kdybych behala nakej maraton :-D je pravda za vodim kazde rano syna do skoly pak domu-zas do skoly zas domu :zed: ale jdeme v klidku pomalinku-no jinak to ani nejde :wink: mate podobne bolesti nebo tak,?????,? diiiky

Jj, dr.mi na posledni poradne rikala, ze se mohou objevit bolesti v trislech. Do te doby nic, a vcera prvne jsem to citila 2× :-) , jako kdyz mi to naordinovala :jazyk: . Jsem 37tt. Ale zatim se to da vydrzet, jen to vystreli, ohnu se vpul :mrgreen: , ale tim to konci. Tak drzim palce, at Te to moc neomezuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.9.11 16:42

Příspěvek upraven 02.05.16 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.9.11 18:47

Taky mě to šíleně bolelo.. přikládala jsem to rozšiřování pánve a všech kostí tam dole :lol: :lol: Po porodu to bolelo taky, ale už ne tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.9.11 18:50

ahoj, taky to mam :zed: ted jsem 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.8.12 17:18

Ahoj, začlo mi to asi před dvěma dny :cert: do toho se mi sem tam stane, že mě píchne v konečníku. Takové tlaky :think: ale ne pořád. Vliv na chození na velkou to naštěstí nemá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí