Nesmyslná obava?

8
30.9.11 10:53

Nesmyslná obava?

ahoj,mám delší dobu takový problém,prosím nezlobte se,že otravuji s nesmyslem,ale nemůžu se zbavit pocitu,že jsem těhotná,8 testů mi vyšlo negativně,poslední včera a to bych musela být ve 13.týdnu.žádné objektivní změny na sobě nevidím,jen mě často bolí záda a na prsou.chtěla bych se zeptat,jestli je možné,že i přes ty negativní testy bych mohla těhotná být,nebo jestli je to prostě jen psychika.o dítě se nesnažím,byla by to pro mě katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
30.9.11 10:56

Ahoj, podle mě se fakt bojíš zbytečně. Pokud bys byla už ve 13. týdnu, musela by být na testu dálnice jak hrom. Jestli chceš mít klid v duši, skoč si na krev. MS nemáš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma

Ahoj,

došla bych si na gyndu, tam se to dozvíš z UTZ hned.

Ale etla jsem, že jsou i případy, kdy žena chce dítě a natolik si příznaky vsugeruje, že se jí začnou zvětšovat prsa a má klasický těhu příznaky. Ale myslím, že tohle je asi extrém a tebe se to netýká.

Navíc si myslím, že by jsi test už měla pozitivní. Dle mého v tom bude něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
880

Nejspíš si s tebou zahrává psychika. Co tak zajít k dr. a budeš to vědět jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 11:00

Menstruaci mám normálně,ale beru antikoncepci a všude čtu,že je řada holek menstruovala ještě 6.měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 11:05

Bereš antikoncepci máš mestruaci tak nezlob se na mně ale asi ti vážně hrabe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 11:06

tak zapomněla jsem vzít 3 prášky,to sem nenapsala.ale dík,přesně to jsem potřebovala slyšet.že jenom blbnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
30.9.11 11:10

tak já mám například známou, který těhotenský test neukázal těhotenství, i když už o něm věděla od doktora… stát se může všechno… a co MS? Pravidelná? I to ale nemusí být stopro, zašla bych na krev a uvidíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
30.9.11 11:11

no tak to bych byla v klidu, jestli bereš prášky a máš klasickou menstruaci, asi by o nic jít nemělo… no pro klid duše ale na krev můžeš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
30.9.11 11:14

Je fakt, že známá brala poctivě HA a MS měla, sice slabší, ale měla.....a najednou byla ve 3. měsíci.

• Citovat
  • Upravit
17629
30.9.11 11:15

pro klid duše zajdi na tu gyndu nebo na krev :mavam:, taky jsem měla různé stavy a tušení, těhotná jsem nebyla, ale opravdu se dějou různý věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 11:20
silueta píše:
tak zapomněla jsem vzít 3 prášky,to sem nenapsala.ale dík,přesně to jsem potřebovala slyšet.že jenom blbnu

Jestli jsi je zapoměla vzít tři dny po sobě tak už by to asi možný bylo „ale neměla bys MS a nebo by ti vyšel test aspon jeden“jinak měla bys být chráněná když zapomeneš jeden den tak ještě ten druhej by to mělo být cajk.Bejt tebou už to neřešim bud si to přeješ a nebo nevim ale řekla bych že těhu to určitě nebude nebude :D a ve 13 tt už bys to stejně nezachránila ale to je mimo mmísu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 11:20

Ted mě ještě napadlo při čtení dalších témat,co sem si doted neuvědomila,že jsem před měsíce byla na gyndě na preventivní prohlídce a bála jsem se tam něco říct,což byla chyba,ale ted už nenapravím.ale oni by si tam asi něčeho možná všimli, ne?nějaký to uzavřený hrdlo a tak,nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 11:21

já se toho právě bojím,jsem ve druháku na vejšce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.9.11 11:27
určitě by si všimli :palec: ,zvětšenou dělohou.bud v klidu,těhotná nebudeš.
silueta píše:
Ted mě ještě napadlo při čtení dalších témat,co sem si doted neuvědomila,že jsem před měsíce byla na gyndě na preventivní prohlídce a bála jsem se tam něco říct,což byla chyba,ale ted už nenapravím.ale oni by si tam asi něčeho možná všimli, ne?nějaký to uzavřený hrdlo a tak,nebo se pletu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí