Nesmyslná obava?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
30.9.11 11:36

Nesmyslná obava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 11:37
silueta píše:
Ted mě ještě napadlo při čtení dalších témat,co sem si doted neuvědomila,že jsem před měsíce byla na gyndě na preventivní prohlídce a bála jsem se tam něco říct,což byla chyba,ale ted už nenapravím.ale oni by si tam asi něčeho možná všimli, ne?nějaký to uzavřený hrdlo a tak,nebo se pletu?

Tak jestli jsi před měsícem byla na gyndě tak nemáš o čem přemejšlet.Promin ale musim se ti trochu smát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 11:39

v pohodě já hlavně sama sobě se směju,ale prostě jen jsem chtěla mít úplnou jistotu.zase si myslím lepší se zeptat několikrát na blbost,než se pak divit.taky to asi dělá to,že často čtu různý příběhy na netu,kde se fakt dozvídám věci,co mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 11:40

jasný, hlavně žádnou paniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
30.9.11 12:05

podle me je nesmysl abys byla tehotna, pokud beres antikoncepci a mas negativni testy… tak na 100% tehotna nejsi. ale muzes si jeste zajit na gynek. at ti udelaji ultrazvuk at mas klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 12:06

mě prostě jen záráží ty bolesti v zádech,v bederní oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 12:27

a nenapadlo tě že bys mohla být jen nastydlá???? mně záda bolí každou chvíli a teda nikdy mně nenapadlo že by to bylo tim že bych mohla bejt těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.11 12:36

bolí mě to už 2.měsíc.taky mi to nikdy nenapadlo,než jsem si to přečetla na netu jako těhotenský příznak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 15:05
silueta píše:
bolí mě to už 2.měsíc.taky mi to nikdy nenapadlo,než jsem si to přečetla na netu jako těhotenský příznak.

Tak to slyšim prvně :nevim: :nevim: To je jedno každopádně ty těhu určitě nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
30.9.11 21:24
silueta píše:

To sice je, ale až tak ve 40tt, když jdeš rodit :lol:

Myslím, že můžeš být v klidu. Bereš antiko, máš MS, všechny testy negativní a před měsícem na gynekologii na prevenci…to bych si skoro vsadila, že ve 13tt být opravdu nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí