15m a jídlo na výletě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
15m a jídlo na výletě
Holky, jak řešíte obědy na výletech? Jí už 15m s Vámi nějaké jídlo v restauraci/hotelu nebo dáváte stále příkrmy nebo doma dělané? U nás příkrmy velký úspěch nemají. Teď máme jet na dovolenou (a vařit se mi tedy moc nechce), na obědy budeme chodit do restaurace - objednat něco,,lehčího" a dát to i 15m nebo raději příkrm?
Tím lehčím myslím brambory, plátek kuřecí, rýže…nic extra kořeněného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Me by víc zajímalo, jak udržís 15 mesicni v klidu po celou dobu co čekáte na objednání, na jídlo a než to sníte
jinak my to dělali tak na dovolene, že jsme dali příkrm kupovaný a až pak šli do restaurace třeba. A nebo jistě ti v restauraci ochotně ohřeji do misky příkrm, v nejhorším případě se ani ohřívat nemusí. No a nebo jsme posunuli čas oběda až na později pro malou. Ale zatim si s námi nic nedává dospelackeho, myslim v te restauraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na dovolené jsme ještě nikde nebyli ale naše roční ji už skoro vše s námi takze by určitě nebyl problém ani v restauraci…ale je velký jedlík…jestli vám ji skleničky tak bych asi nějaké sebou vzala a vyzkoušela jestli bude jíst v té restauraci něco..a když ne tak jako zálohu budete mít sklenicku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skleničky u nás moc nejedou, takže doma vařené je super, ale asi to nebudu řešit a dá si s námi v restauraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme s sebou brali kupovaný příkrm. Mezitím, co jsme čekali na jídlo, tak dítě snedlo něco ze svého zdravějšího. Pak přinesli jídlo a dítě nám ujidalo (maso, brambory, knedlík, zeleninu, těstoviny…) od roku jsem to už tolik neresila. Doma jedly holky dobrý věci, tak jsem na dovolených a výletech klidne hresila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na oběd chodíme dřív, než je tam hodně lidí, aby se mohly porozhlédnout i po restauraci, ale tak aby se příliš nepletly. Často objednáváme polévku dne, protože to přinesou skoro hned. Tím se zabaví než přinesou hlavní jídlo. Obvykle objednáváme tři různá hlavní jídla a jíme tak nějak všichni všechno. Holky si ještě úplně nedovedou vybrat. Starší teda jo, ale táta nebo já máme zajímavější ![]()
Starší je 3 a čtvrt, mladší rok a čtvrt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nam by snedla prikrm a pak nase jidlo
Takze neexistuje, ze by ji uspokojila sklenicka a pak na nas koukala, jak jime
takze bych ji klidne objednala jidlo v restauraci a v zaloze mela prikrm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15m už jedli s náma, většinou třeba nějakou omáčku, nebo něco dětského (palačinky, ovocné knedlíky), jednou za čas na výletě sem to nějak nehrotila. Asi bych s nima nesla někam do fastfoodu, kde mají jen hranolky a smažené kuře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka Tyhle chutnaj jak domaci jidlo, neni to kejda ve sklenicce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
@VitaminC Bezva, ale jak píšu, kupované u nás moc nejede
Aha, tak objednat jidlo v restauraci, nase by se po nem stejne sapala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sariku přesně, máme teda holky 2,5 a 4,5 ale jedí jako vrabecci, tak objednáme 2-3 jídla pro nás všechny, tak nějak to co všichni jíme a ruzne to koluje a všichni ochutname vsechno
všichni spokojeni a obed v klidu:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To dáte v těch restauracich. Ojednala bych polívku kolikrát když mahi krémovou jsem najezena i ja jen z pokuvky pak něco jak píšeš brambor, rýže, omáčku, špagety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou jsem objednala nějakou hustou polévku a měl k obědu tu. Ale on byl dost nejedlík, takže nějaká omáčka nebo brambory ani nepřicházely v úvahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit