15m a jídlo na výletě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6594
2.8.22 12:39

15m a jídlo na výletě

Holky, jak řešíte obědy na výletech? Jí už 15m s Vámi nějaké jídlo v restauraci/hotelu nebo dáváte stále příkrmy nebo doma dělané? U nás příkrmy velký úspěch nemají. Teď máme jet na dovolenou (a vařit se mi tedy moc nechce), na obědy budeme chodit do restaurace - objednat něco,,lehčího" a dát to i 15m nebo raději příkrm?

Tím lehčím myslím brambory, plátek kuřecí, rýže…nic extra kořeněného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
2.8.22 12:44

Me by víc zajímalo, jak udržís 15 mesicni v klidu po celou dobu co čekáte na objednání, na jídlo a než to sníte :D jinak my to dělali tak na dovolene, že jsme dali příkrm kupovaný a až pak šli do restaurace třeba. A nebo jistě ti v restauraci ochotně ohřeji do misky příkrm, v nejhorším případě se ani ohřívat nemusí. No a nebo jsme posunuli čas oběda až na později pro malou. Ale zatim si s námi nic nedává dospelackeho, myslim v te restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
2.8.22 12:44

Na dovolené jsme ještě nikde nebyli ale naše roční ji už skoro vše s námi takze by určitě nebyl problém ani v restauraci…ale je velký jedlík…jestli vám ji skleničky tak bych asi nějaké sebou vzala a vyzkoušela jestli bude jíst v té restauraci něco..a když ne tak jako zálohu budete mít sklenicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.8.22 12:54

Skleničky u nás moc nejedou, takže doma vařené je super, ale asi to nebudu řešit a dá si s námi v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.22 12:54

My jsme s sebou brali kupovaný příkrm. Mezitím, co jsme čekali na jídlo, tak dítě snedlo něco ze svého zdravějšího. Pak přinesli jídlo a dítě nám ujidalo (maso, brambory, knedlík, zeleninu, těstoviny…) od roku jsem to už tolik neresila. Doma jedly holky dobrý věci, tak jsem na dovolených a výletech klidne hresila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.8.22 13:04

Na oběd chodíme dřív, než je tam hodně lidí, aby se mohly porozhlédnout i po restauraci, ale tak aby se příliš nepletly. Často objednáváme polévku dne, protože to přinesou skoro hned. Tím se zabaví než přinesou hlavní jídlo. Obvykle objednáváme tři různá hlavní jídla a jíme tak nějak všichni všechno. Holky si ještě úplně nedovedou vybrat. Starší teda jo, ale táta nebo já máme zajímavější :mrgreen:
Starší je 3 a čtvrt, mladší rok a čtvrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.8.22 13:04

Talirky Hipp jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.8.22 13:08

@VitaminC Bezva, ale jak píšu, kupované u nás moc nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.8.22 13:10

Tak nam by snedla prikrm a pak nase jidlo :D Takze neexistuje, ze by ji uspokojila sklenicka a pak na nas koukala, jak jime :) takze bych ji klidne objednala jidlo v restauraci a v zaloze mela prikrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
2.8.22 13:10

15m už jedli s náma, většinou třeba nějakou omáčku, nebo něco dětského (palačinky, ovocné knedlíky), jednou za čas na výletě sem to nějak nehrotila. Asi bych s nima nesla někam do fastfoodu, kde mají jen hranolky a smažené kuře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
2.8.22 13:11

@Salorka Tyhle chutnaj jak domaci jidlo, neni to kejda ve sklenicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.8.22 13:11
@Salorka píše:
@VitaminC Bezva, ale jak píšu, kupované u nás moc nejede

Aha, tak objednat jidlo v restauraci, nase by se po nem stejne sapala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.22 13:14

@Sariku přesně, máme teda holky 2,5 a 4,5 ale jedí jako vrabecci, tak objednáme 2-3 jídla pro nás všechny, tak nějak to co všichni jíme a ruzne to koluje a všichni ochutname vsechno :D všichni spokojeni a obed v klidu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
2.8.22 13:17

To dáte v těch restauracich. Ojednala bych polívku kolikrát když mahi krémovou jsem najezena i ja jen z pokuvky pak něco jak píšeš brambor, rýže, omáčku, špagety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
2.8.22 13:23

Většinou jsem objednala nějakou hustou polévku a měl k obědu tu. Ale on byl dost nejedlík, takže nějaká omáčka nebo brambory ani nepřicházely v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí