Stálá únava 15 měs. dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
13.7.13 22:19

@karolina_a_betuska Díky, já jen potřebovala vědět, že je to normální. Mám kolem sebe pár podobně starých dětí a ani jedno není takhle spavé nebo unavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.7.13 23:26

A jenom si mne oči a zívá, nebo je do toho i opravdu unavená (že polehává, zakopává, neběhá tolik atd.).
U očí bych uvažovala nad nějakou alergií (z toho by mohla být i únava).
Ještě mě napadla třeba mononukleoza (EB vir, ten z krevního obrazu nevidíš).
Každopádně se ti nedivím, že nad tím přemýšlíš, určitě bych jí nechala udělat další vyšetření (aspoň ty detailnější krve).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.7.20 16:24

@anahry zdravim, muzu se zeptat, jak to u vas dopadlo? Uvodni prispevek je skoro jako o synovi.. Taky 15 m, caste projevy unavy.. u nas tedy hlavne rano, ale v podstate ziva a mne si ocka cely den, spinka stale taky 2× (presne jako u vas, spanek neresim, ale to neustale mudlani ocicek uz me znervoznuje).. Rikam si, ze je spavec po mne, ale kolikrat uz mi to neprijde normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.7.20 22:34

@moija Dnes si myslím, že to byly zuby plus nějaké ty vývojové skoky. Trvalo to dlouho, ale najednou byl konec. Fakt, „zničehonic“! Můj brácha měl později se svým synem to samé. A přešlo to… Já, když si vzpomenu, jak jsem byla zoufalá… No, hrůza. Takže, jediná moje rada je vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí