16 let, je to normalní?

Anonymní
15.4.15 08:14

16 let je to normalni?

Zdravim a omlouvam se za anonym. Je mi 16 let a pripadam si strasne zaostala. Nikdy jsem se s zadnym klukem nelibala, max. jednou mi sahal na zadek. Ostatni kolem me treba uz kluka maji a spi s nim, to ale mne se o nejakym sexu muze jen zdat. Pripadam si zaostala, jasne ze lepsi si pockat na toho praveho a nevlezt do postele prvnimu, kdo bude chtit.
Ale nebylo by ma case si nekoho najit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
15.4.15 08:19

A jak vypadáš? :-) já mám kamarádku, která je ve 23 letech pořád panna…
musím říct, že já jsem vlezla do postele prvnímu který chtěl a nelituju toho.. ale není kam spěchat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.4.15 08:19

Ja chodila (jakoze opravdu chodila - vztah trval skoro 9 let) s klukem az v 17. Takze mi prijdes „normalni“. Jinak teda jsem nazoru, ze to musi prijit, musis nekoho potkat a citit, ze „je to tam“, ze je to proste on. Hledat nekoho, jen abych nekoho mela…to by nebylo nic pro me. Muze ti tak uniknout fajn kluk, zatimco budes s nekym, o koho bys treba ani doopravdy nestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.4.15 08:20

A jak tě v 16 jako nepolíbenou napadlo jít právě na Emimino? :nevim: Jedna moje spolužačka byla asi do 18 nepolíbená, pannou byla tuším nějak do 23. A rozhodně problém s tím, že oproti jiným začla později, nemá. Prostě každý to máme jinak, tyhle věci je dobré dělat podle vnitřního pocitu a podle toho, jestli člověk ten správný protějšek zrovna potká. ;) Když všichni skočí z okna, tak půjdeš s davem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.4.15 08:26

Zaostalá? Nezlob se na mě, ale vyspat se do 18 jen tak s někým, aby člověk nebyl zaostalý je primitivní a kravina. A co že nejsi políbená, on se najde kluk, který o tebe bude stát a chtít tě, jen na to nesmíš tlačit. Dneska je trend, že holky vlezou do postele s někým v 15 a pak to všude ještě rozhlašují, místo aby se za to styděly. Vykašli se na to a pracuj na svém sebevědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Musíš být přes kopírák stejná, jak oni? SimTě, neřeš voloviny. Každý nějak začínal - někdo dřív, někdo později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

No jelikož mám dceru ve tvém věku, připadá mi že je na sex ještě strašně mladá. Vím, že má kluka a líbají se :roll: ale představa, že spolu už spí, mě děsí. Přitom já jsem v jejím věku už panna nebyla. :oops: S odstupem času vím, že jsem mohla počkat a nic by mi neuteklo. Jinak je to samozřejmě normální být ve tvém věku panna. Kdyby ti bylo 26 je to jiné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.4.15 08:32
@Anonymní píše:
Zdravim a omlouvam se za anonym. Je mi 16 let a pripadam si strasne zaostala. Nikdy jsem se s zadnym klukem nelibala, max. jednou mi sahal na zadek. Ostatni kolem me treba uz kluka maji a spi s nim, to ale mne se o nejakym sexu muze jen zdat. Pripadam si zaostala, jasne ze lepsi si pockat na toho praveho a nevlezt do postele prvnimu, kdo bude chtit.
Ale nebylo by ma case si nekoho najit?
času máš dost, nenut se, vykašli se na holky a nesrovnávej se s nima, fakt, zaostalá nejsi. a nevěř všemu-to že všechny říkají, že s ním spí, neznamená, že spí. určitě spí, některé a otázka je taky, jestli to zkusily nebo s ním spí pravidelně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.4.15 08:33
@berusa.m píše:
No jelikož mám dceru ve tvém věku, připadá mi že je na sex ještě strašně mladá. Vím, že má kluka a líbají se :roll: ale představa, že spolu už spí, mě děsí. Přitom já jsem v jejím věku už panna nebyla. :oops: S odstupem času vím, že jsem mohla počkat a nic by mi neuteklo. Jinak je to samozřejmě normální být ve tvém věku panna. Kdyby ti bylo 26 je to jiné!

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.4.15 08:37

Klid, opravdu ne kazdy zacina se sexem v patnacti. Je rozhodne lepsi pockat, nez se do toho nutit jen proto, ze ostatni uz randi a sexuji. Ono ti nic neutece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
15.4.15 08:40
@Anonymní píše:

Ahoj, já se poprvé líbala v 16,sex v necelých 18.Neboj, jsi normální ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.15 08:45
@Anonymní píše:

Já se poprvé líbala ve 14ti a první sex jsem měla v 17ti. Od prvního sexu jsem kluky střídala na sex, sbírala zkušenosti, bavilo mě to (na chození jsem nikdy moc nebyla). Zkrotit jsem se nechala až ve 22 od svého nynějšího manžela (teď je mi 30)

Hele každý to máme jinak. Znám spoustu holek co si našly prvního kluka v patnácti, teď je jim 30 a stále je to jejich první a jediný.
Znám holky co zakusily první sex kolem 20ti let
Znám i děvčátka co se k prvnímu sexu podvolila ve třinácti :roll:

Ty jsi někde přímo uprostřed standardu… takže klid… když si do roka najdeš prvního kluka, bude to akorát… ostatně, je jaro, je ti 16, bude léto… já myslím, že letošní prázdniny to jistí ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5854
15.4.15 08:48

Já měla první sex v 16,5 s klukem (taky panic), do kterého jsem se šíleně zamilovala a miluji doteď. Jsme spolu 13 let. Nikdy jsem žádného jiného neměla a nelituji toho. Naopak jsem pyšná, že jsem nevlezla do postele s každým, který chtěl a že jich taky nebylo málo.
Vykašli se na to, co je in nebo co se od tebe očekává, ale dělej to, co cítíš, že je správné pro tebe. Se svým svědomím budeš žít ty, ne ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.4.15 09:23
@Anonymní píše:

Milé brávíčko…
Až budou všechny holky ze třídy skákat z okna, tak budeš taky? Až to přijde, tak to přijde. Teď se jdi raději věnovat právě probírané látce, čtvrtletí se blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.4.15 09:24

Ahoj, já měla poprvé sex před 18 narozeninami.. Opravdu nejsem zaostalá a nemám pocit, že by mi něco uteklo. Hodně jsem si užívala a šlo to i bez sexu (ale mám k němu velice kladný vztah, né že ne :)) Teď jsem mi 24, mám miminko a skvělého manžela a nemůžu říct, že bych si neužila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová