16 tyden a boulicka v brichu..:D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9196
10.1.09 14:16

16 tyden a boulicka v brichu..:D

Ahojte holky, jsem v 16 tydnu…Dneska jak jsem se rano probudila(spim totiz na boku) tak jsem se az lekla,podivala jsem se na bricho a kolem pupku na leve strane jsem mela jakoby takovou bouli.Je mozne ze to bylo mimco?Zajimalo by me jestli se treba premistuje podle toho jak si lehnete…stalo se to jeste nektere z vas?Diky a mejte sem moooc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9196
10.1.09 14:36

Halooo, je tu vubec nekdo?poradi mi nekdo prosim?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.09 14:54

Ahojik,asi ti moc neporadim,ale ja mam bulku pod pupikem asi cca od 20tt a má Dr.mi řekla že to je zkrátka jeden z neduhu tehotenstvi. :wink: Nekdo ji ma nekdo ne,ale radeji o tom informuj sveho Dr.
Jo a jak se ptas jestli to muze byt miminko , tak to podle me je jeste brzy,abys mela boulicku co by jako hlavicku sveho miminka.To az dyl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.1.09 15:57

Allisenko,
podle mě je to ještě brzo,aby to bylo miminko.Raději se zeptej svého doktora.Já mám teda boule všude i podle toho na jakém boku spím,ale už jsem ve 30tt a čekám dvojčátka,takže se mi ty megaboule stěhují často.Určitě to nic není,ale za zeptání nic nedáš a budeš v klidu!
A mizí ta boule nebo ji tam máš pořád???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.1.09 16:08

ne ono to zmizlo…celou noc jsem lezela na jedne strane a rano se podivam a jako bych na leve strane bricho bylo vetsi, bylo takove jakoby zkopecka zleva do prava a jak jsem si prelehla na druhy bok tak uz to tam nebylo… :D ja vubec netusim co to bylo…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.1.09 16:08

ne ono to zmizlo…celou noc jsem lezela na jedne strane a rano se podivam a jako bych na leve strane bricho bylo vetsi, bylo takove jakoby zkopecka zleva do prava a jak jsem si prelehla na druhy bok tak uz to tam nebylo… :D ja vubec netusim co to bylo…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
10.1.09 16:11

Alli,
na mimco je jeste brzo, ale pokud je ta boule jen chvilku a pak zmizne, tak to bude nejspis tvrdnuti.
Taky to mivam tak od toho 17. tydne, kdyz to neni caste, tak to nic neni, je na to dobre magnezko. Pokud se to opakuje casteji, radsi se poradit s dr.
Hezke bezproblemove tehu :wink:

• Citovat
  • Upravit
1724
10.1.09 16:13

Tak tohle mám úplně stejné :lol:
Ale já mám už teda od začátku bříško na jedné straně větší.No,mám pocit,že ho mám po celou dobu těhotenství pěkně zdeformované :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Co my víme.Třeba se tam ten tvůj drobeček na noc nastěhoval a pěkně si tam ustlal :wink: Ale za zeptání u doktora nic nedáš a pak mi dej vědět.Zajímá mě to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
10.1.09 16:15

Dekuji za odpovedi..No me to prave taky dost zajima, ale k doktorovi jdu az za 3 tydny, myslis ze by to mohla vedet sestricka u dr.? jdu totiz v patek na krev.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.1.09 16:31

No jasně,sestřičky se zeptej.Budu držet palečky a pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
17.1.09 23:08

Allisenko tak já měla úplně to samé, asi taky od toho 16tt a teda měla jsem za to, že je to miminko. Přece v této době už roste do bříška. Vždycky jsem byla ráda, když boulička byla a hladila jsem si jí. Pak jsem zašla třeba na wc a lehla si a bříško bylo zase ploché...... Postupně jak mimčo roste tak mám tedka už vystouplé břicho až k pupíku. A četla jsem, že děloha bývá k levé straně…taky jsem pak 16tt+2 cítila první kopanečky… :wink:
TAkže si užívej, že už můžeš pohladit prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
18.1.09 11:47

Dekuji, ja uz jsem na to taky prisla ze to je mrnousek…A uz necely tyden do me taky stoucha… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 19:30

Ahoj, ja jsem 15+ 4 a ty boulicky se mi delaj jen vecer, a to když lezim na zadech… Je chvilku dole v levo, pak byla v pravo… Taky si myslim,.že je to miminko… Tak doufam, že to nic hrozneho neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 17:07

Příspěvek smazán

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat