17. letá preventivní prohlídka

Anonymní
16.12.24 19:38

17. letá preventivní prohlídka

Ahoj, v mám jít brzo na 17. letou prohlídku a celkem mám strach, co mi tam budou dělat? Bude to normální prohlídka jako je vyšetření zraku, vážení měření atd. Nebo se budu muset svléknout nebo něco takového?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
857
16.12.24 19:53

Jestli jsi holka, tak to bude probíhat úplně stejně jako na patnáctileté prohlídce. Není se čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
16.12.24 20:34

Klasická preventivka. Zváží, změří, prohmatají břicho, uzliny, kouknou do krku,… Možná budeš číst písmenka. Svlékat max do spodního prádla, víc určitě ne. Možná ani to ne, záleží na doktorovi asi.

• Citovat
  • Upravit
79841
16.12.24 21:14
@Anonymní píše: Více

tys ještě nikdy nebyla na prohlídce? minimálně 8 jsi jich zažila, i když jinak k doktorovi nechodíš,
a co ti tam budou dělat? uříznou ti hlavu a přišijí ti nějakou chytřejší, takže super - bude to trochu bolet, musí se to dělat zaživa, aby věděli, jestli reaguješ, nebo už jsi mrtvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9814
16.12.24 21:57

Proběhne standardní komplexní vyšetření. Svlékat se budete do spodního prádla, neboť se musí zkontrolovat i kožní kryt (kůže). Nejvíc mě dojímají takové ty hvězdy, co se stydí v 17 svléknout do spodního prádla, ale v 16 letech už byly na umělém ukončení těhotenství (asi na vrub neposkvrněného početí).

Pro stydlivky nabízím možnost expresní preventivní prohlídky - stoupnete si vedle sebe na nástupiště, na sobě kompletní oděv včetně zimního kabátu, projedu v rychlíku okolo, tím bude prohlídka u konce. Děkuji, při placení se račte usmívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66280
16.12.24 22:00

@Doctus tyhle diskuse se tu pravidelne objevuji, předpokládám, ze to bude zase nejaky troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
16.12.24 23:17
@Doctus píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
16.12.24 23:18
@vokishka píše: Více

přesně, na 99,9 % je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17150
16.12.24 23:45
@saddreamer píše: Více

A co si tak představuješ u kluků stejného věku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
17.12.24 09:52

@Černá Madonna
Upřímně si nejsem jistá, neboť už se to tu řešilo v jiných diskuzích, že klukům se na preventivce kontrolují i pohlavní orgány, ale názory se lišily, prý některý pediatr to v 17 dělá, některý ne. Proto píšu jen svou zkušenost, holky se v pubertě u pediatra svlékaly max do spodního prádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
17.12.24 17:56

Holkám pohlavní orgány kontroluje gynekolog. Praktik se zeptá max na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
17.12.24 21:10
@lucad77 píše: Více

Ano. Přesně tak to probíhá u holek. Jak to přesně probíhá u kluků, si nejsem jistá, nemám přímou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17150
17.12.24 22:35

U nás kontrola genitálu syna nebyla ani u patnáctileté prohlídky a myslím, že v takovém věku není už ani nutná, pokud je vše vpořádku… Dotaz na jakýkoliv problém, určitě stačí.
Navíc jsem ho už dávno poučila o nutnosti pravidelného samovyšetřování varlat…

A zrovna před dvěma lety, jen tak u večeře, mi řekl, že si tam „něco“ nahmatal. 8o
No, v tu chvíli by se mi krve nedořezali.
Hned v pondělí jsme šli na urologii a naštěstí šlo jen o malou cystu, kterou stačí kontrolovat opět vlastním pohmatem.
Tenkrát mi spadl kámen ze srdce, protože v rodině jeho tatínka bylo a je nádorové onemocnění bohužel, mnohočetně diagnostikováno. :(

Za týden měl dělat přijímačky a to si pak člověk opravdu v takové chvíli uvědomí, co je v životě důležitější. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.26 15:49

Tak co vám tam dělali teď mě čeká také

• Citovat
  • Upravit
12327
21.6.26 21:44
@Anonymní píše: Více

A tato diskuze ti nedala odpověď?