Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsi v tom sama..
Mně sice informaci, že jsou výsledky biopsie, volali asi 2 týdny po zakroku, ale jen s dotazem na jméno me MUDr., kam výsledky pošlou POŠTOU.
Odmítli mi do telefonu cokoliv sdělit a výsledky šly poštou 3, slovy 3 týdny.
Moje MUDr. mi po obdržení vysledku ihned poslala mail se scanem zprávy a s komentářem, ze je vše v pořádku.
Děkuji ještě jednou Radiodiognosticke klinice nemocnice na Bulovce za kvalitní měsíc života s desem, jak dopadla biopsie.
Držím palce, ať je výsledek benigní.
Upřímně termíny máš krásný, rychlý, luxusní, já na výsledky biopsie čekala šest neděl
@Anonymní píše: Více
co na to říct, na to se nedá říct absolutně nic slušného… Děkuji
Měla jsem BIRADS 4a, dělali mi biopsii v půlce ledna, výsledek jsem měla 31.1, měla jsem si volat po týdnu, nic neměli a ještě mi sestra řekla, to je divný, jste jediná, u koho nemáme výsledek, hlava pracovala samozřejmě
výsledek mi neřekli ani po těch 17 dnech do telefonu, musela sem přijít osobně
je to bohužel běžný postup
Ja se obavam, ze to je bezny postup a nikdo s tim nic neudela
asi se ani 23/12 nejde nikam sbalit a jen resit vysledky, at budou jakekoliv
ale predpokladam, ze k tomu daji info, co a jak
a ja teda nepremyslela o tom, ze mi do toho drbnuli, spis sem byla rada, ze se to nekde testuje a bude se vedet, co a jak
jako samozrejme, cekat mesic je silene, ale i kdyby byl vysledek 23/12 stejne to bohuzel kvuli vanocum resit nebudou
soucitim naprosto s tim silenym stresem pri cekani na vysledky, bylo to nejhorsich 17 dnu myho zivota
jinak v Brne doporucuji mammologii Femma na poliklinice Vinicni - vse perfektni
No a já zase měla výsledky před vánoci ![]()
A k čemu? Abych věděla, že to tam je no
A kolotoč začal až někdy v půlce ledna.
Tenkrát to byly šílený svátky.
Asi mi bylo líp, když jsem nevěděla a měla nadeji, že je to ok
@h-o-p-e píše: Více
ty pořád předpokládáš, že tě hned všichni začnou řešit, tak to není, s ošklivýma diagnozama je spousty lidí a oni opravdu neřeší jen tebe, prostě na tebe musí přijít řada je to ošklivý ale je to tak.
K Femmě - před nějakým časem jsem se tam ve svých 43 letech chtěla objednat na preventivní UVZ jako samoplátce. Odmítli mě objednat s tím, že od 40ti let provádí ženám pouze mamograf a UZV mi neudělají! Na UZV bych se dle jejich vyjádření mohla objednat po 40ti pouze a jedině v mezidobí mezi mamografy… nutno dodat, že sestra byla značně nepříjemná, když jsem se dožadovala vysvětlení, proč když si preventivní vyšetření hradím sama, mě nutí do jimi preferovaného vyšetření… odpověď byla ta, že mám jít tam, kde mi preventivní UZV ve 43 letech udělají. Dva roky předtím jsem měla značný problém z nich dostat CD se snímky právě z mamografu. Prý když sem si o ně neřekla hned po vyšetření, tak už to nejde… V současném centru si o ty snímky zažádali, a nedostali je. Každopádně děkuji.
Příspěvek upraven 17.12.24 v 16:46
@h-o-p-e píše: Více
tak co tedy řešíš? Zvedni telefon a volej a vysvětluj, třeba tě někdo vezme hned to tady nikdo vědět nemůže
nikdo ti nebrání se objednat i když papír nemáš objednej se a uviíš jako na tohle přeci radu nepotřebuješ
Abych svou prosbu o radu zúžila a vyhnula se nějakým nedorozuměním: prosím, máte-li někdo dobré osobní zkušenosti s mammologickou poradnou a konkrétním lékařem, ideálně z JM kraje, ale případně i krajů sousedících, prosím, budu ráda za vaše dopručení, kam se mohu obrátit. Mammologickou poradnu budu potřebovat tak jako tak, ať už budou výsledky jakékoli. Děkuji.
Příspěvek upraven 15.12.24 v 18:01
Dobrý den, zdravím vás všechny,
prosím, hledám radu žen, které si tím prošly, zda mi mohou pomoci. Kam se objednat do mammologické poradny? Můžete mi prosím někdo nějaké místo/lékaře doporučit? Ideálně JM kraj, ale nebráním se ani okolním krajům - OL, ZL.
Klidné svátky všem. Děkuji.
Příspěvek upraven 17.12.24 v 16:42