Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám takový problém druhy den mě pobolívá na pravé straně v podbřišku jsem 17tt tak mám srach jestli to není něco vážného. Minulý týden jsem byla na poradně a bylo vše o. k mám dostat za 7 dní menstruaci myslíte že to může byt i tím je to moje první vymodlené těhotenství nevím jestli nemám zajít zítra na gynekologii, ale můj doktor tam není tak asi přímo do nemocnice.
To jsou delozni vazy, jak se deloha zvetsuje a tezkne, je zavesena na takovych vazech ktere se natahujou, vzdycky vic boli prava strana.
Může to být rozpínáním dělohy. Ale pro jistotu bych si zašla k dr. Nemá cenu se nervovat. Tady ti nikdo z určitostí nic neřekne. ![]()
Snad budeš mít pravdu, že to není nic vážného jinak dík no uvidíme co to udělá zítra
@alulu já jsem stejně a taky mě bolí, střídavě na levé i pravé straně, ale přikládám to té děloze a prostě tomu růstu, jak říkají holky, pokud to není nějak dramatické, tak to neřešim… ![]()
Ahojky, jsem teď taky v 17 týdnu a občas bolesti mám. zrovna dneska mě pobolíval celý podbřišek. taky doufám, že je to tou zvětšující se dělohou. když si odpočinu a na dýl si sednu, tak se to zklidní.
Jsem také 17tt a břicho mě občas pobolívá…jak tu už zaznělo, tak já to taky přisuzuju tomu, že to tam vevnitř prostě všechno „pracuje“ ![]()
Záleží asi na tom, jak moc tě to bolí…pokud si s tím máš dělat hlavu a nervovat se, tak si někam zajdi, za to nic nedáš ![]()
Ahoj, já to samé zažívala 4 týdny zpět. Měla jsem takové bolesti, že mě to bolelo někdy i s každým krokem, volala jsem doktorovi a ten mi řekl at raději hned přijedu, udělal utz a zjistil, že malá si v bříšku dělala dízu
byla nějak moc aktivní) a že je jinak vše ok. Napsal mi magnesium 3denně 3 tabletky a doporučil klidový režim a musím říct, že to magnesium pomohlo a ten klid taky. Do práce jsem se už nevrátila, protože mi řekl, že i stres tomu nepomáhá.
Ale pro klid duše bych si taky zašla raději na kontrolu. Doktor mi to vysvětlil, že pokud to nejsou křeče, ale jen tahání a bolest co není křečovitá nic se neděje, ale mám kdykoliv dojet, když se mi něco nebude zdát, že přece nejsem doktor ![]()
Jo a že to jsou vazy, ktere se natahuji, protože děloha se s miminkem zvetšuje ![]()
Také jsem 17.tt a břicho mě pobolívá stejně jak tu píšou ostatní holky. Vždycky pomůže si na chvíli lehnout nebo si jakoby zahřát bříško dlaněmi. Ale když jsem si něčím nejistá tak zavolám doktorce nebo tam rovnou jdu, radši běhat s blbostma než pak jednou něco zanedbat.
Ahoj jsem v 17 tt a ještě jsem nenabrala ani deko. Před tím jsem schodila cca 4kg a ty mám stále dole..ikdyž byli předtím navíc nabrané. Jak jste na tom vy?
Děkuju
@1vlkova1 píše:
Ahoj jsem v 17 tt a ještě jsem nenabrala ani deko. Před tím jsem schodila cca 4kg a ty mám stále dole..ikdyž byli předtím navíc nabrané. Jak jste na tom vy?Děkuju
bud v klidu ja mela 22tt minus ctyri kila
Tak to je fajn, mě všichni strašej že bych měla už dávno nabrat. Díky ![]()