17měsíční dítě extrémně pije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1633
17.4.15 12:48

17m dítě extrémně pije

Maminky mě to nedá a musím se zeptat. Můj syn vypije klidně i 7 300ml lahví pití denně. Za noc mu chodím 2× dělat pití a 2× do rána přebaluji. Spotřeba plen je naprosto neskutečná.'Je mu 17měsíců ale tohle máme snad od roka co přešel z prsa na láhev. Zažila jste to některá? Nemůže to být náznak nějaké nemoci? Hledala jsem po netu ale nic jsem nenašla. Děkuji za jakoukoliv odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
17.4.15 12:50

A co pije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.4.15 12:51

Může to být nemoc, může to být i pitomý zvyk. Třeba to má místo dudání. V noci by mě teda ani nehlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.4.15 12:52

A pije co, vodu? Pokud davas neco sladkeho, presla bych na vodu. Misto pripadne flasky hrnecek s tvrdym pitkem.
Pokud by i po teto uprave pil tolik, resila bych s dr, zda nema cukrovku, tam se hodne pije. Ale nejdriv bych predpokladala, ze mu to chutna a bavi ho to dudlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16083
17.4.15 12:55

Vodu a obyčejný hrníček nebo pítko bez dudlíku, podle mě si nahrazuje prso. Ale samozřejmě to může mít i zdravotní důvody, určitě konzultuj s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.4.15 12:55

Já bych se na to holky klidně v noci bodla, ale on by mi kňoural a brečel až do rána.. a na to fakt nemám.. pije šťávu. Čaj mu ani nedělám protože to by vypil tech lahviček ještě jednou tolik..Když mu dám do lahve vodu tak za mnou běhá a řve že to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
17.4.15 12:56

Dej misto stavy vodu a bud neustupna. Vsak on se napije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.4.15 12:59

Savičku jsem mu sebrala a dala mu láhev od 12m nuk s gumovým pítkem v domnění že to pomůže a prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.4.15 12:59

@Michaela99
Rozhodně bych to okamžitě řešila, protože mu zatěžuješ ledviny a navíc v té šťávě bude asi dosti cukru…
Dala bych vodu, nebo neslazený čaj, zvykne si, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.4.15 13:03

Rozhodne ne stavu. tu bych davala jen u ditete, ktere naopak nechce pit vubec. a v noci stavu uz vubec. at chvili knoura. pokud ma zizen, tak se napije vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.4.15 13:06

Hned me napadlo podezreni na cukrovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
17.4.15 13:09

Zadnou stavu, dej vodu kdyz nechce a chce stavu tak nedat. Musis vydrzet. V noci nabidni napit, at se napije trochu vody na zizen a jinak utrum, zadny plny lahve stavy.
Stavu proste vyhod a rekni ze neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
17.4.15 13:27

Já jako dítě hodně pila a měla jsem pořád žízeň, když to naši řekli před doktorkou, hned mě hnala na vyšetření kvůli cukrovce :-( ale to bylo před 30 lety. Naštěstí se to nepotvrdilo, ale moje ségra to měla taky a ta skončila z diagnozou vrozené ledvinové vady. :-( To množství který píšeš mi přijde dost, ale možná to je jen tím, že pije sladký a to provokuje žízeň, den neslazený čaj a nebo vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
17.4.15 13:29

Vis, kolik by mel vypit dospely clovek za den? Optimalne 2-3l, vsechno pres 5l je nadmiru. Pokud jsi se neupsala, tvuj syn vypije pres 7l denne. Seber se a bez s nim k lekari. Tohle neni zadna legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.4.15 13:32
@zuzana34 píše:
Hned me napadlo podezreni na cukrovku…

Mě také, první myšlenka. Lze rozborem krve snadno vyšetřit.
Pokud je zdravý, může jít o zvyk nebo o to, že mu šťáva chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí