Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky. jsem v 17.týdnu těhotenství a od rána mě pobolívá bříško-nejsou to křeče,nebo něco hrozného,ale sem tam mě někde pichne,a cítím zvláštní tlak-z toho to asi pobolívá…je možný že už to bolí,protože na to pořád myslím.
Jinak nešpiním, ani výtok-krom typického těhu nemám.
Chci se zeptat jestli s tím mate nektera zkusenosti?…jak se znam, tak pokud me to do zitra neprejde, tak si zajedu k mudr.ale chci se ted nejak uklidnit.jsem z toho nervozni ![]()
hanourek píše:
Ahojte holky. jsem v 17.týdnu těhotenství a od rána mě pobolívá bříško-nejsou to křeče,nebo něco hrozného,ale sem tam mě někde pichne,a cítím zvláštní tlak-z toho to asi pobolívá…je možný že už to bolí,protože na to pořád myslím.
Jinak nešpiním, ani výtok-krom typického těhu nemám.
Chci se zeptat jestli s tím mate nektera zkusenosti?…jak se znam, tak pokud me to do zitra neprejde, tak si zajedu k mudr.ale chci se ted nejak uklidnit.jsem z toho nervozni
Já myslím,že to je normální,trošku to pobolívá a píchá,jak se roztahuje děloha,mě to tak taky někdy dělalo,ale tedˇuž to je v pohodě,jsem ve 23tt.I ten tlak,jakokdyby jsem měla,někdy i píchnutí nebo škubnutí v tříslech,třeba ,když jsem ležela a prudce jsem se otočila.
ahoj tak to jsem měla taky…nic to není jen se ti natahují vazy a mimi prostě roste a bříšk taky…pokud opravdu nezačnou křeče tak to nic není..přeji příjemné těhulkování
Mela jsem to taky, ale bolelo to celkem hodně a bříško jsem mela dole i tvrdší. Šla jsem k dr., dostala jsem magnesium a od te doby už je to mnohem lepši, bolí to jen někdy. Záleží na tobě jak moc to bolí, me to bolelo dost a pro svůj klid jsem radši k dr. sla. I on sam mi řekl, ze je dobře, ze jsem prisla, vyšetřil me i miminko a vše bylo v pořádku. Takže opravdu záleží na tobě, je pravda, ze pobolivani je normalni a nemusí to znamenat nic spatneho ![]()
neddo píše:
Mela jsem to taky, ale bolelo to celkem hodně a bříško jsem mela dole i tvrdší. Šla jsem k dr., dostala jsem magnesium a od te doby už je to mnohem lepši, bolí to jen někdy. Záleží na tobě jak moc to bolí, me to bolelo dost a pro svůj klid jsem radši k dr. sla. I on sam mi řekl, ze je dobře, ze jsem prisla, vyšetřil me i miminko a vše bylo v pořádku. Takže opravdu záleží na tobě, je pravda, ze pobolivani je normalni a nemusí to znamenat nic spatneho
to magnesko jsem si koupila a vezmu si ho když to začne bolet no bolet tlačit nebo jak to popsat..tak snad to dělůám správně jinak si těhotnější o den:-)než já ![]()
No,mě doktorka napsala to magnesko sama od sebe,a beru to od začátku těhu
a dobrý.
......Děkuju za odpovědi.....Tak jsem mudr.před chvílí volala a řekl mi,ať hned radši přijedu…Kolem oběda teda jedu…jsem nervózní,ale zároven už tam chci byt, a chci slyset jen to, ze je vsechno v poradku-a to pobolivani je zcela normalni…
hanourek píše: ......Děkuju za odpovědi.....Tak jsem mudr.před chvílí volala a řekl mi,ať hned radši přijedu…Kolem oběda teda jedu…jsem nervózní,ale zároven už tam chci byt, a chci slyset jen to, ze je vsechno v poradku-a to pobolivani je zcela normalni…
Já myslím,že to bude dobré ![]()
hanourek píše: ......Děkuju za odpovědi.....Tak jsem mudr.před chvílí volala a řekl mi,ať hned radši přijedu…Kolem oběda teda jedu…jsem nervózní,ale zároven už tam chci byt, a chci slyset jen to, ze je vsechno v poradku-a to pobolivani je zcela normalni…
Tak dej určitě vědět jak si dopadla…držím palcem,ale určitě to bude dobré.
holky tak vse v poradku…zkontroloval me, uzv mi sice nedelal-ale kdyby se mu neco nezdalo,tak ho asi udela.....pry je to tim jak se to vsechno roztahuje.....ja vim jsu straspytel-ale jsu prvorodicka-nevim co je normalni apod.....kontrola me uklidnila
![]()