Nebije srdíčko + malý plod?

6653
14.12.11 10:36

Nebije srdíčko + malý plod?

Zdravím holčiny.. :mavam:
Mám prosbičku o radu. Vím, že stres není na pravém místě, ale jako relativně mladá prvnička jsem prostě malinko vyplašená. Včera jsem byla na první KO u mudr a dle MS jsem 6+4tt. Ovulace by měla být v polovině cyklu, takže by tt měl odpovídat. Doktor mi řekl, že má plod 4mm a že je to na 7tt velmi málo a že nevidí srdíčko, takže si myslí, že to nevyjde. Prý mám malé šance. Myslela jsem si že to budu rát v pohodě, ale prostě to nešlo.. sebralo mě to.. Dnes už jsem v pohodě, ale stejna na to musím pořád myslet.

Prosím poraďte zkušené maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
14.12.11 10:40

Každé dítě je jiné, jinak velké a vždycky je šance :hug:
Ale je fakt, že malej měl v 7tt 9mm a srdíčko už bilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
14.12.11 10:43

ahojky,tak predem zalezi jak ma doktor dobry utz,u nas videl srdicko 5+6tt…

takze muze spatne zmerit delku a hned to lita,nezbyva nic jineho nez cekat do dalsi kontroly,jestli embrio vyroste a bude srdicko,verim ,ze mas trapeni,ale tim nic nevyresi,zkus vic zamestnat hlavu,ver ze bude vse dobre…v prvnim trimestru je pravidlo vsechno a nebo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
14.12.11 10:47

Ja byla na UTZ v 6+6tt a mrnous mela 8mm a srdicko.
Ale jeste bych neplasila. Treba kdybys sla o par dnu pozdeji tak by uz srdicko bylo. Kdy mas dalsi kontorlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
14.12.11 10:47

Myslím, že doktoři rádi připravují na nejhorší.. Uvidíš, naděje umírá poslední.. mohla jsi mít ovulaci později.. Tak přeji, ať se na příští prohlídce objeví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1937
14.12.11 10:49

A co když jsi měla ovulaci později? A srdíčko může být vidět klidně až v 8tt…Držím palečky, ať to vyjde :hug: :hug: :hug: …kdyby náhodou ne, tak proto, že miminko by nebylo v pořádku a tělo se pak takového plodu zbaví. Doufám, že to nebude tvůj případ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
14.12.11 10:52

No jdu na UTZ za týden, tak uvidíme. Jen jsem prostě.. smutná..

Děkuju moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.12.11 11:01

Ahoj, když jsem čekala první dítě, byla jsem na kontrole ve stejný čas jako ty a dozvěděla jsem se to samé. Byla jsem z toho paf, protože jsem si říkala, že už tam jdu dost pozdě a všechno bude skvěle vidět a tak - to se teda nekonalo. Vím, že ovulace byla uprostřed cyklu a ne později. No prostresovala jsem 14 dní a pak jsem se dozvěděla, že je vše naprosto OK a tak to už pak bylo až do konce těhu, takže držím palce a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
14.12.11 11:02

Já to měla stejně, také jsem týden čekala.. jenže já nevěděla, kdy jsem měla poslední MS, jen odhadem.. takže jsem tam plácla nějaké datum a taky mě doktorka strašila, že to bude asi zamlklý potrat.. ale já vnitřně věděla, že je to vše pořádku a bylo.. :)

• Citovat
  • Upravit
1054
14.12.11 11:03

My měli v 6+2tt 5,5mmm a srdíčko tlouklo. Ale nezoufej, ještě není nic ztraceno, třeba byla ovulka fakt posunutá,takhle brzo lze těžko dělat závěry…držím palečky ať je příští KO pozitivnější ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.12.11 11:05

Nechci dávat plané naděje, každé těhu je jiné. A pokud víš, kdy byla ovulace, tím jistěji se mužeš spolehat na ultrazvuky.
Já V 7 týdnu zakrvácela, vyplašeně jela na gyndu a tam byl plod 1.9 mm velký a bez srdíčka. A nevím kdy, to bych kecala jsem byla u gyndaře - ale cca za týden a už tam bylo srdíčko :think:

Ale já měla ovulaci až 21-22 den cyklu cca, takže vše bylo posunutý. Každopádně moc držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
14.12.11 11:08

Já šla k dr. podle MS 6+2, ale na UTZ odpovídala malá teprve 5. týdnu, bez srdíčka, jen malá tečka - což jsem ale čekala, protože jsem věděla, že ovulace byla později. A za necelý měsíc rodím :-) tak bych ještě nezoufala, pokud nevíš, kdy přesně ovulace byla. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 11:16

To fakt záleží,kdy si měla ovulaci,nemusí to být v půlce cyklu,ješte bych to nevzdávala ;) někdy to může být i o týden menší,než ti to vypočítají oni.Ovulaci nemá každý stejně,to může být rozpětí od 10tého dne po 18tý den od menstruace.Já mám třeba až ten 18tý den ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
14.12.11 11:17

Mě na první kontrole doktorka taky říkala, že je menší a nemá :srdce: , ale vůbe mě neplašila, řekla, že se to může stát a ať se ničeho neděsím…a za týden už nám :srdce: krásně tlouklo :* I když teda já nevěděla, kdy byla ovu a // vylezly relativně pozdě, takže byla asi dýl :nevim: ale každé miminko je jiné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
14.12.11 11:19

Ja byla na prvni prohlidce 6+4 podle PM a dle UTZ byl prcek 6+2 a mel 0,51 cm ale srdicko teda uz bylo, nicmene sam mi rikal ze to je presne podle toho jak se trefi s tim kurzorem, takze ta velikost nemusi byt presna… Mohla si mit ovulku pozdeji, myslim ze bych jeste nadeji nestracela, uvidis jak dopadne pristi kontrola.. Moc drzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí