Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barunka88 u mě bylo vidět srdíčko až v 8 tt, u obou dětí. Nezoufej, mohlo dojít k oplodnění později. Držím pěsti. ![]()
@Perm píše:
@KackaDoup no já už byla v 10 tt a plod byl mrtvý asi 14 dní, a na potrat to nevypadalo, až hodinu před revizí jsem začla špinit, ale to už se nedalo odvolat. Ale o komplikacích vím no, jen jsem dřív otěhotněla na lusknutí prstu a teď si říkám jestli se při té revizi nestalo něco špatně že už půl roku nic, ale člověk to už nevrátí.
Revizí to nebude, já po revizi otěhotněla za 6týdnů a to jsem nechala jen proběhnout potrat a za mě už nikdy, zlatá revuze, po samovolném potratu zánět dělohy a znovu jsem otěhotněla za 10 měsíců
Tezko rici…Urcite pockej na kontrolu a budes vedet vic.
Bohuzel ja si prosla zamlklym tehu.19 unora jsem byla na revizi.Nyni 18 brezna jsem dostala MS, a jak skonci chceme snazeni zkusit znova.Snad se podari..A nebude zadny problem.
Drzim pesticky at je vse ok. ![]()
@Barunka88 Barunko, třeba je to opravdu jen špatně spočítané, nevěš hlavu. Stalo se mi skoro to samé v 7tt. Na ultrazvuku mi řekli, že nevidí srdíčko, takže už se miminko nevyvíjí nebo je o 3 týdny „mladší“. Šanci mi nedávali téměř žádnou…a za dva týdny tam srdíčko najednou tlouklo jak o závod. Klouček byl celé těhotenství o něco drobnější. Dneska je mu pět, je o hlavu vyšší než vrstevníci.
@Mallorka ano ale to by muselo odejit brzy…jinak s tim doktorem naprosto souhlasim…rikam malem jsem natahla brka..