Nebije srdíčko + malý plod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
14.12.11 19:35

Také mne napadlo zajít k jinému dr, ne že by mi vadilo co mi řekl, ale způsob jakým mi to řekl.. přišlo mi to jako by mě chtěl schválně co nejvíc vystrašit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 19:57
Barunka88 píše:
Také mne napadlo zajít k jinému dr, ne že by mi vadilo co mi řekl, ale způsob jakým mi to řekl.. přišlo mi to jako by mě chtěl schválně co nejvíc vystrašit..

Ti doktoři,už takový jsou,chtějí tě připravit i na nejhorší,já bych počkala a kvůli tomu,bych doktora neměnila.Vím,že hodně ženských strašili,třeba mimoděložním,a pak to vůbec tak nebylo,jsi tedˇna začátku těhu,tak vyčkej a uvidíš,co se z toho vyklube,nic není ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.3.15 17:00

Podle PM 7+2tt ale UTZ odpovídá 6+4tt a srdíčko nebije

Podle PM 7+2 ale UTZ odpovídá 6+4 a srdíčko nebije
Dobrý den. Chtěla bych slyšet názor maminky, který to měla třeba podobně. Je to normální? Na prvním UTZ jsem byla 7+0 ale nebyla srdeční akce, dr. mi řekl že může být mimi mladší a že za 10 dní mám dojít znovu na UTZ. Dnes jsem 7+2, celou noc jsem ale špinila na toal. papír čerstvou krev + jsem měla bolest v podbřišku jako bych to měla dostat..rano špinění přestalo, ale raději jsme jeli do špitálu a tam mi dr. řekla, že velikost mimi odpovídá teprve 6+4 a že srdíčko stále nebije. Řekla, že to spíš vidí na zamlklé těhotenství, ale že mám počkat ještě co UZT za těch 10 dní. Myslíte, že je ještě nějaká šanc, že se srdíčko objeví? Má někdo podobnou zkušenost? :( Díky za každé info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
21.3.15 17:09

@Bariveta Zkušenost jsem jednu podobnou mela, bohužel to spineni a krev, symbolizovali konec, naopak u druhého těhotenství, ale to bylo starší, bylo masivnejsi krvaceni, dostala jsem léky a za par tydnu mam rodit 8) takže, ono těžko říct. Držím ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
21.3.15 17:10

@Bariveta měla jsem něco podobného a bohužel to nedopadlo dobře. Drže se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
21.3.15 17:19

Šla jsem poprvé k doktorovi podle PM 8+1, protože jsem lehce zakrvácela, na řádný 1. UZ jsem byla objednaná o 3 dny později. Mimi velikostně odpovídalo 6+1 a bez akce srdeční. Dobře to nedopadlo. Snad to nebude Váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.3.15 17:50

@Bariveta :hug: zamlkly potrat :kytka: hlavu vzhuru, staci mesic muze se dal :kytka:

• Citovat
  • Upravit
42775
21.3.15 17:58

@Bariveta mrzí mě to, ale také se spíš přikláním k zamlklému těhotenství. Držím palce ať se brzy dočkáš těhotenství se šťastným konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.3.15 18:33

@Bariveta i já jsem to tak měla, bohužel to dobrý konec nemělo. Ale hlavu vzhůru!!! Za dva další cykly jsem otěhotněla znovu a teď jsem ve 37.týdnu. Doktor mi řekl, poplačte si a hodně rychle na to zapomeňte, hlavně že to jde! Třeba se stane zázrak a když ne, tak bych Vám přála, aby to odešlo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
21.3.15 18:41

@Bariveta ja.me tedy doktor uz domlouval revizi malem misto gratuluji jste tehotna. a ted tu nasi revizi tady kojim :) otazkou zda krvaceni bylo „dobre“ a vajicko tzv. hnizdilo a zakouslo se a ted se bude vyvijet nebo bohuzel naopak. velikost plodu UZ je orientaci. staci pul mm a je to hned x dni tam cizpet. drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
21.3.15 18:46

@Bariveta bohužel si myslím že jde také o zamlklé těhotenství, potkalo mě něco podobného, jen srdíčko už bilo, dítko bylo menší a za čtrnáct dní na kontrole srdíčko nebilo a plod se i zmenšil. Je to téměř půl roku od revize a stále nemohu otěhotnět, stát se to znovu tak raději počkám na spontální potrat. Hodně sil a dejte vědět jak to doadlo, třeba se ještě vše změní, naděje umírá poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.3.15 18:58

@Perm ja jsme cekala, ale protoze u ZT prichazi az kolem 10 az 12 tt malem jsem natahla brka…vetsi hruzu jsem v zivote nezazila…takze za me, nedoporucuji…vetsinou ikdyz je plod davno mrtvy tak roste placenta, a kdyz s epak odlucuje je to sileneeeeeeeeeeeeeeee, malem jsem vykrvacela.

• Citovat
  • Upravit
4535
21.3.15 19:03

@KackaDoup mně doktor řekl, že určitě revize, že bych si to odtrpěla a navíc nikdo neví, kdy to přijde. Prý se to alespoň pěkně vyčistí a těhotní se potom líp. Akorát jsme celou dobu hořekovala, že když už se mi tohle stalo, tak to mohlo raději odejít samo, že by to byla o něco menší bolest. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
21.3.15 19:08

@KackaDoup no já už byla v 10 tt a plod byl mrtvý asi 14 dní, a na potrat to nevypadalo, až hodinu před revizí jsem začla špinit, ale to už se nedalo odvolat. Ale o komplikacích vím no, jen jsem dřív otěhotněla na lusknutí prstu a teď si říkám jestli se při té revizi nestalo něco špatně že už půl roku nic, ale člověk to už nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.3.15 19:25

.

Příspěvek upraven 22.08.15 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...