Nejkrásnější dárek pod stromečkem - //

Vendulka24
13.12.11 20:29

Nejkrásnější dárek pod stromečkem - //

Ahoj holky, jsem ve 4tt a tak jsem založila tuto diskusi pro nás novopečené maminky co jsme dostali na Vánoce nejkrásnější dárek a to ty vysněné // na TT :) Zajímalo by mě jak to prožíváte, jaké máte příznaky a tak o všem :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
13.12.11 20:42

gratuluju :mavam: já to tak měla před 2 rokama, na Štěpána jsme to oznamovali rodinám, super dáreček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
13.12.11 20:44

děkuji :) je to krásný dáreček, to máš pravdu :palec: Nás to čeká na Štědrý den :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.11 20:51

Taky mám na Štědrý den termín MS a taky bych si přála, aby nepřišla. Ale u nás je pravděpodobnost dost malá, takže se k tomu snažím neupínat. Ale trošku doufat snad můžu, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
3483

Ahojky, moc ti gratuluju. Já zjistila loni 17.12. že jsem těhu a k vánocům jsme všem dávali velkou fotku ultrazvuku, bylo to úžasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08

Ahojky,tak vám holky gratuluji :kytka: Já mám také dnes potvrzeno vysněné těhu 5tt a na ultrazvuku je zatím vidět dutinka,další kontrola 4ledna,tak to už by mělo jít vidět rovnou i :srdce: :dance: jsem moc šťastná.Přítel je také moc šťastný.Rodiče přijedou 2 dny po vánocích(žijou v zahraničí) tak že jim to povíme až dorazí.

• Citovat
  • Upravit
3678
13.12.11 20:55

Taky máme v plánu rodičům oznámit radostnou událost, snad je to potěší :) Pro mě a manžela je to ovšem ten nejkrásnější dárek. Příští středu jdu na kontrolu, tak pokud bude něco víc vidět, tak bude i obrázek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.12.11 20:58

Ahoj,ja som o takomto case minuly rok mala tusenie a potvrdil to test s //. Manzel ho dostal ako darcek v zlatom vrecusku zaveseny na stromceku medzi ozdobami :-).
Pamatam sa ze prvy priznak bol ze ked mi zafukal vietor do tvare,zdvihol sa mi zaludok. A potom este mnoho mnoho krat… ;-)
Drzim ti palce a nech o rok uz mas nadherne dietatko v naruci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
13.12.11 21:08

Anonymní: i já nečekala, když pár dní před MS se na mě přítel podíval a řekl - jsi těhotná. dodnes nevím jak na to přišel ale krevní test a pět TT to potvrdilo. :) tak neztrácej hlavu :)

jinak sleduji těch dárečků pod stromečkem :) je hezké vidět kolik radůstek bude pod stromečkem. Já doufám že příští týden už bude taky fotečka ať ji můžeme pod stromeček podarovat :)

• Citovat
  • Upravit
5644
13.12.11 21:09

taky mame peknyho jeziska se // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
13.12.11 21:27

Já sice do tvé skupiny patřit nebudu, ale minulý rok jsme dali rodičům do obálky pod stromeček fotku z ultrazvuku našeho miláčka a myslím, že pro všechny to byl krásný dárek. My holky jsme si pěkně pobulily a i oba tátové (myslím tím dědečky) měli slzu v oku. Strašně ráda na to vzpomínám. Letos už se nám pod stromečkem bude batolit ten nejlepší dáreček na světě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.12.11 21:29

moc gratuluju :* :kytka:
a přidávám se k stejnému zážitku, vloni 21.12. jsem si dělala test a byly tam //. Manželovi jsem testík zabalila a chtěla dát pod stromek, ale nevydržela jsem to a dostal to jako předčasný dárek den před Vánoci :lol:
ještě jednou gratuluju a budu držet palečky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.12.11 09:51

Tak ja minuly rok testik // zabalila do obalky a dala do stromecku. Manzel a dcerka obalku rozervali a vubec nechapali o co jde a test zahodili :lol: No a kdyz jsem to tem nechapavcum vysvetlila, tak byl mazel celej vecer docela v soku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
14.12.11 12:18

Ahoj holky, :lol: tak já se také přidávám. Po dlouhém čekání jsme také dostali dárek od Ježíška. Jsem 5. týdnu a máme šílenou radost!!! :lol: Taky všem gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendulka24
14.12.11 19:03

Gratuluji hoky také k těhu. Já dnes byla na hcg tak je vyšší ale a utz vidět ještě nejsme. Ale dr mi říkal že do Vánoc ho tam chce vidět tak příští týden znovu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky