Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gratuluju
já to tak měla před 2 rokama, na Štěpána jsme to oznamovali rodinám, super dáreček ![]()
děkuji
je to krásný dáreček, to máš pravdu
Nás to čeká na Štědrý den ![]()
Taky mám na Štědrý den termín MS a taky bych si přála, aby nepřišla. Ale u nás je pravděpodobnost dost malá, takže se k tomu snažím neupínat. Ale trošku doufat snad můžu, ne? ![]()
Ahojky, moc ti gratuluju. Já zjistila loni 17.12. že jsem těhu a k vánocům jsme všem dávali velkou fotku ultrazvuku, bylo to úžasný ![]()
Ahojky,tak vám holky gratuluji
Já mám také dnes potvrzeno vysněné těhu 5tt a na ultrazvuku je zatím vidět dutinka,další kontrola 4ledna,tak to už by mělo jít vidět rovnou i
jsem moc šťastná.Přítel je také moc šťastný.Rodiče přijedou 2 dny po vánocích(žijou v zahraničí) tak že jim to povíme až dorazí.
Taky máme v plánu rodičům oznámit radostnou událost, snad je to potěší
Pro mě a manžela je to ovšem ten nejkrásnější dárek. Příští středu jdu na kontrolu, tak pokud bude něco víc vidět, tak bude i obrázek ![]()
Ahoj,ja som o takomto case minuly rok mala tusenie a potvrdil to test s //. Manzel ho dostal ako darcek v zlatom vrecusku zaveseny na stromceku medzi ozdobami
.
Pamatam sa ze prvy priznak bol ze ked mi zafukal vietor do tvare,zdvihol sa mi zaludok. A potom este mnoho mnoho krat… ![]()
Drzim ti palce a nech o rok uz mas nadherne dietatko v naruci ![]()
Anonymní: i já nečekala, když pár dní před MS se na mě přítel podíval a řekl - jsi těhotná. dodnes nevím jak na to přišel ale krevní test a pět TT to potvrdilo.
tak neztrácej hlavu ![]()
jinak sleduji těch dárečků pod stromečkem
je hezké vidět kolik radůstek bude pod stromečkem. Já doufám že příští týden už bude taky fotečka ať ji můžeme pod stromeček podarovat ![]()
Já sice do tvé skupiny patřit nebudu, ale minulý rok jsme dali rodičům do obálky pod stromeček fotku z ultrazvuku našeho miláčka a myslím, že pro všechny to byl krásný dárek. My holky jsme si pěkně pobulily a i oba tátové (myslím tím dědečky) měli slzu v oku. Strašně ráda na to vzpomínám. Letos už se nám pod stromečkem bude batolit ten nejlepší dáreček na světě ![]()
moc gratuluju
![]()
a přidávám se k stejnému zážitku, vloni 21.12. jsem si dělala test a byly tam //. Manželovi jsem testík zabalila a chtěla dát pod stromek, ale nevydržela jsem to a dostal to jako předčasný dárek den před Vánoci ![]()
ještě jednou gratuluju a budu držet palečky ![]()
Tak ja minuly rok testik // zabalila do obalky a dala do stromecku. Manzel a dcerka obalku rozervali a vubec nechapali o co jde a test zahodili
No a kdyz jsem to tem nechapavcum vysvetlila, tak byl mazel celej vecer docela v soku ![]()
Ahoj holky,
tak já se také přidávám. Po dlouhém čekání jsme také dostali dárek od Ježíška. Jsem 5. týdnu a máme šílenou radost!!!
Taky všem gratuluju ![]()
Gratuluji hoky také k těhu. Já dnes byla na hcg tak je vyšší ale a utz vidět ještě nejsme. Ale dr mi říkal že do Vánoc ho tam chce vidět tak příští týden znovu ![]()
Ahoj holky, jsem ve 4tt a tak jsem založila tuto diskusi pro nás novopečené maminky co jsme dostali na Vánoce nejkrásnější dárek a to ty vysněné // na TT
Zajímalo by mě jak to prožíváte, jaké máte příznaky a tak o všem