Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lehni si a hod nohy nahoru ![]()
Je to normální, prostě to tělo už přestává stíhat zásobovat kyslíkem a vším tebe i mimčo, chce to klid
Mě to připadá na krční páteř, podle toho že se to zhoršuje při otočení hlavy
co že by mužíček hodil nějakou improvizovanou masážičku? ![]()
Ahoj, kamarádce se takhle blbě (zvratě, nevolnost, zvracení) udělalo v poradně asi ve 37. týdnu a protože už chodila na kontroly do nemocnice, tak si ji tam raději hned nechali, večer se ukázalo že rodí a protože první porod byl císařem a bylo nebezpečí, že by to jizva neustála, tak ji hned vzali na císaře a má krásnou holčičku. Raději zavolej doktorovi a poraď se s ním co si o tom myslí on.
Já bych radši taky žhavila drát. Já jsem zase jeden den měla pocit dušnosti - radši jsem šla do poradny a odešla jsem za týden s miminem. Už chtělo prostě ven ![]()
Mě včera v poradně proštourali a ještě jsem večer měla sexik
Tak že bych se už konečně dočkala?
Ahoj holky,
jsem ráda že jsem tuto diskusi našla mám úplně stejný problém!
Včera večer se mi začala hrozně motat hlava jak druhý den po „opici“,večer jsem celý nespala porád jsem vstávala a zkoušela jestli se mi ještě točí,nemohla jsem vůbec koordinovat chůzi..Hrozně mě to vyděsilo..
Nevím co s tím,ted je mi už líp jen když udělám prudší pohyb tak se mi hlava zamotá..K mudr jít nechci mám doma dva kluky a nerada bych aby si mě nechali v nemocnici..
Nevím co udělat ![]()
ahoj marketo,jak jsem psala,radeji bych to nepodcenovala..papa
Ahoj tady zakladatelka.
Ne ještě jsem se bohužel nedočkala, to točení se zmírnilo ale sem tam ještě je. Do toho mě začaly dost bolet svaly kolem krku a ramen. Všimla jsem si že to začne když myju nádobí a sem trochu předkloněna kvůli bříšku.
Ahoj, dneska se mi nějak motá v hlavě, tak lehce, sem tam mě zabolí a sem tam mi zabyde zle od žaludku. jsem ve 39 tt, včera jsem byla v poradně a vše bylo Ok, otoky nemám, moč v pořádku, tlak mám vždy okolo 120/70 párkrát byl nižší ale jinak v pořádku. Je to normální? Je to tím že už finišuju? Trochu mě i bolí za krkem a když s ním zatočím tak se mi i víc točí v hlavě. Díky