Nesnesitelná bolest na hrudi v 37. tt

Danilka26
13.12.11 16:18

Nesnesitelná bolest na hrudi

Ahoj holky, jsem ve 37. týdnu těhotenství a zhruba před dvěma hodinami mi začaly tak neskutečně bolestivé tlaky na hrudní kost, že z toho pomalu lezu po zdech, sem tam se mi něco takového stalo i předtím, ale ne tak dlouhodobě. Přichází to v pravidelných intervalech … zrovna mám asi chvíli klid, tak chci poprosit o radu, jestli má některá z Vás s tímto zkušenosti a co pomáhá - chodit, rozdýchávat to, lehnout si … to se zatím neosvědčilo :(

Předem moc děkuji

D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
13.12.11 16:26

Zkušenost nemám, ale asi už bych volala porodku a ptala se, jestli je to nesnesitelný a trvá to hodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danilka26
13.12.11 16:29

Uvažovala jsem nad tím, ale nejsem si jistá, že mně nepošlou do háje, nikde jsem se nedočetla, že by něco takového mělo souvislost s porodem :(

• Citovat
  • Upravit
9351
13.12.11 16:35

Možná ne, ale poradit by ti měli. Zavolej tam a v nejhorším tě odkážou k jinýmu doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
13.12.11 16:42

No nedávno jsem tu zakladala diskuzi a taky mám takové bolesti.. Měla jsem to i v těhotenství a bylo to od zad. Mám to stále a je to jestě hořší než dříve.. Takže si nemyslím že by to mělo mít spojitost s těhotenstvím.. Píšeš že to prodychávaš.. Němyslím že by to měla kontrakce ;)

• Citovat
  • Upravit
17629
13.12.11 16:49

od zad nebo od žlučníku, pozor taky na játra - hellp syndrom, jela bych k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
13.12.11 17:17

A jak se ti dýchá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat