19měsíců a nenočníkujeme

Anonymní
14.11.13 19:56

19 měsíců a nenočníkujeme... :(

Je tady někdo kdo v 19 taky nešte nekamarádil s nočníkem?

Dcera je strašny paličak.. a když ji chci dat na nočník. tak řekne nechci.. a je tvra jak poleno a na nočník ji neposadím!! :( zkoušela jsem už i velký záchod.. tam si rada sedne, ale tak na 5vteřin a chce hned spláchnout..

ja už nevím.. mam ji nechat ted běhat bez pleny? nebo to mam nechat na jaro?

Každý se mě pořád ptá jestli už chodíme na nočník.. a my nechodíme. nejde nam to.. ja nevím jestli se moc nesnažím nebo co..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8561
14.11.13 19:59

Nevím proč anonymně. Každopádně Gábi je 19 měsíců taky a nejen že nechodí, ale já se o to nezačala jěště ani snažit, takže klííííííd. Starší syn to pochopil přesně v den druhých narozenin, do té doby jsem měla loužičky po celém bytě jen ne v nočníku, takže neřeším, zatím. času dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.11.13 20:01

Nechápu, proč se teď na ty děcka tak spěchá :think:

Příspěvek upraven 14.11.13 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
14.11.13 20:01

Na ostatní se vykašli. Malýmu je 20 měsíců a taky ho na nočník nedostanu. Sedne si tam, ale jenom oblečenej a s plenkou, nahatý nechce. Tak to nehrotím, však ty pleny věčně nosit nebude. Čím víc je do toho člověk nutí, tím je to někdy horší. Chce to pár týdnů schovat nočník, pak zkusit znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.11.13 20:02

Taky to nechápu, my na malého nijak netlačili, zkoušeli jsme jestli chce- nechtěl a před několika týdny sám od sebe si ráno sundal plenu, plně plenkový a už ji nepotřebuje. Vůbec! ani na noc, prostě chodí na nočník. Od 25 měsíců věku. Ty děti fakt dozrajou samotné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 20:03
@Erin píše:
Na ostatní se vykašli. Malýmu je 20 měsíců a taky ho na nočník nedostanu. Sedne si tam, ale jenom oblečenej a s plenkou, nahatý nechce. Tak to nehrotím, však ty pleny věčně nosit nebude. Čím víc je do toho člověk nutí, tím je to někdy horší. Chce to pár týdnů schovat nočník, pak zkusit znova.

teď jsem měli nočník shovaný 1,5 měsíce.. a když jsem ho vytahla bylo to úplně stejné jak předtím..

• Citovat
  • Upravit

Moja tou dobou s nocnikom koketovala, bola cez den viac bez plienky nez s plienkou. Ale je to o hlave. Moja sa nadobro plienok, ked jej povedali v skolicke, ze je uz na plienky moc velka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500

První dítko taky začalo chodit asi 14 dní po druhých narozeninách, do tý doby ani náhodou, takže žádnej stres a hlavně jí nenuť, ona na to přijde uvidíš ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@wildcat píše:
Nevím proč anonymně. Každopádně Gábi je 19 měsíců taky a nejen že nechodí, ale já se o to nezačala jěště ani snažit, takže klííííííd. Starší syn to pochopil přesně v den druhých narozenin, do té doby jsem měla loužičky po celém bytě jen ne v nočníku, takže neřeším, zatím. času dost. ;)

mě za to každý kritizuje, že se nesnažím!! že už davno měla být bez plen…

• Citovat
  • Upravit
7899

Klídek, mojí dceři bude 21 měsíců a taky mi nočník bojkotuje. Když už se mi ji na něj podaří posadit tak tam nic neudělá ale většinou se brání zuby nehty. Nechám tomu volný průběh, ona ví že dělá ee do plíny, to mi hlásí tak doufám že přijde den kdy bude na nočník chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.13 20:04

Jo, a tiez zabralo kupit o cislo mensie plienky, ze uz ma velky zadocek, a na tak velky zadocek uz plienky nerobia, lebo tak velke deti ich nenosia :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.11.13 20:05

V tomhle věku malý nechtěl nočník vidět ani z dálky. :roll: Byla to hrůza, zvlášť, když mám sousedku, jejíž malý byl už v 13 měsících i na noc bez plíny a v pohodě. Hlavně to musela pořád vyzdvihovat a vychvalovat. :roll:
Já malého do ničeho nenutila, on si to pak „vyžádal“ sám. Dnes je na nočníku jako doma. Pokud ti nevadí utrácet peníze za plíny, tak ji nech a uvidíš, že se to poddá samo. Toť můj názor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
14.11.13 20:06

Taky nenocnikujeme - ja uz ne a dcera (20 m) jeste ne.

Teda kecala bych, DNES, kdy je ji 20,5 m bylo rano v nocniku poprve nacurano. Jinak na nem sedi, chechta se, desna zabava, jenom proste necura. Neresim a okoli je mi zcela ukradene. Jen moje maminka to okomentovala, ze i ja byla desne zaostala a v roce a pul jsem necurala do nocniku. Tak jsem opacila, ze je dite holt desne zaostale po mne. Do skoly s plinkou nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225

Naše se odplenkovala ze dne na den dva dny před 26. měsícem zcela v klidu a míru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

:nevim: já ho nikdy neposzovala, tak nějak před druhým rokem se udělalo hezky, tak jsem mu sebrala plínu, jeden den jen házela do pračky pročůraný tepláčky, ale druhej den mu to secvaklo - pak už jsem ho dávala vyčůrat rovnou na záchod, mi přišlo divný to přelejvat. Takže za dva dny zkrámováno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze