19. tt a špinění

8
29.1.15 15:32

19tt a špinění

Ahoj holky,

zrovna jsem v 19tt a začala jsem špinit, v podbřišku mě bolí docela často, ale doktorka mi říkala, že je vše jak má být, ale tohle mě teď trošku zaskočilo. Je to normální nebo mám pelášit na pohotovost?? Moje dr. už dnes není a já mám strach.. :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7157
29.1.15 15:39

@Thea25 pro klid bych si na pohotovost urcite zajela.. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.1.15 15:43

@Thea25 Určitě bych hned jela na pohotovost!
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
29.1.15 15:43

@Thea25 asi bys byla klidnejsi kdyby jsi jela na pohotovost..kazdopadne ja okolo 19tt taky spinila, nekolikrat..a jednou jsem i docela zakrvacela :nevim: to uz jsem simyslela ze jsem potretila… ale nikdy tonic nebylo..doktor aninikdy nezjistil pricinu, vse bylo vzdy v poradku :nevim: :dance: tak snad to utebe bude taky v poradku..jinak nebylo to treba po sexu? nebo nemela bys.mit ted menstruaci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 15:51

@Thea25 jela bych, pro sichr. Vždy lepší zbytečně než pozdě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.1.15 15:53

Pro jistotu bych zajela na pohotovost. Nikdy nevíš, co se může stát a takhle na to budeš akorát pořád myslet a nevědět, co se děje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.1.15 16:25

Pidin - po sexu to není, ale ta mentruace tak nějak vychází. Jinak děkuju:-) Trošku mě to uklidnilo… Měla jsem v práci dost lítání a pak přišly ty bolesti, je možný, že to mám i z toho?? Teď jsem doma a ležim a je to mnohem lepši..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
29.1.15 16:28

Ahoj… jsem taky v 19 tt, problemy nemam zadny ale dr mi vcera v poradne rikala, kdyby nahodou neco, spineni, krvaceni at okamzite volam nebo zrovna jedu na vysetreni… Nepodcenovala bych to a pro klid bych si zajela at te vysetri :) :) Hodně štěstí ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.1.15 17:42

A nevíte někdo, jestli můžu na pohotovost na bulovku s tímhle problémem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
29.1.15 21:25

Mě totiž kolikrát říkal doktor že se to může stát když jeto v období menstruace :nevim: :nevim: ale fakt ti tad nechci něco říkat když ty můžeš být ůplně jinej případ že :nevim: já se poprve děsně vylekal takže sem hned jela..podruhé sem se vylekala taky..ale po třetí, čtvrté co se mě to stalo jsem to už ani neřešila..byl to jeden den a na druhý den už to skoro vždy vymizelo :dance: :nevim:
a tak co??? jela jsi naakonec???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
29.1.15 21:28

Vždy určitě jet.
mně Dr. při každé kontrole opakuje, kdyby jakékoliv špinění, krvácení ihned dojít a to vykládá i mně a to ví, že jsem druhorodička. Takže určitě vždy jet. Každé špinění nebo naopak krvácení má svou příčinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí