Úzkost na prsou

47
28.1.15 20:13

uzkost na prsou

Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat jestli nemate zkusenost a nebo nevite co to je.Jsem 25+3tt a v poslednich dnech citim kdyz lezim na prsou strasnou uzkost, sviravy pocit na prsou, jakoby mi na prsou lezel tezky kamen.Cely den jen odpocivam a uz nechodim do prace, jsem doma sama a naprosto psychycky vyrovnana. Nevim co to je, nemuzete mi poradit? Nemela jste to nektera z vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
28.1.15 20:15

@daliborka a kdyz si lehnes na bok, tak je to lepsi? Holt miminko uz neni takovy dobecek a muze ti tlacit uvnitr ruzne.
Dalsi moznost je paleni zahy, to muze byt vnimano jako tlak, to by mely vyresit Rennie tabletky pri obtizich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.1.15 20:20

@Bibi239 zkousela jsem to a nachvilku to zabere, ale po chvili ten pocit je zpet :,( zkousela jsem to i rozchodit, ale take to moc nepomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.1.15 20:26

Jestli to není psychické, tak by to mohlo být od páteře…já bych ti doporučila najít si cvičení pro těhotné, kde se cvičí na velkých míčích, já na něj chodím a krásně si tam uvolním páteř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.1.15 20:29

@majki.r dekuji za rada, zkusim neoc najit na internetu, jestli tam nejaky budou, u nas ve meste nic takoveho neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.1.15 20:38

Já jsem v těhotenství (tak od cca 28 týdne), když jsem ležela na zádech, mívala pocit, jakobych se nemohla nadechnout. Jak popisuješ, jakobych tam měla těžký kámen. Tak jestli je to to stejné? Myslím, že to bylo způsobeno váhou miminka. Měla jsem to v obou těhotenstvích a nepřišlo mi to nějak extra divné, myslím, že je to celkem normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
28.1.15 21:01

Já to teda měla, nejvíc ráno po probuzení, pak jsem šupajdila do práce a tam se vykecala kamarádce o tom co mi vrtá hlavou, že jdu do neznáma a pak se mi ulevilo a ráno nanovo. manžel mi pomáhá, že se vykecávám i jemu, ale stejně ta úzkost trvá, ale u mě je to určitě psychický - jsem děsnej stresař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí