Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, byl jste nekdo na kontrole (ve30tt) v Plzni Cernicich v doprovodu dvou blizkych lidi? Myslite si, ze nebude problem si sebou vzit nejen manzela, ale i druhou blizkou osobu? Dekuji
@Laura1010 Já tam byla naposledy v 20tt a v přítomnosti přítele. Ale nemyslím si, ež by to byl problém. kamarádka tam byla s přítelem a dcerou a taky v pohodě. Jsou tam hodně vstřícný. Dyštak si tam zavolej a zeptej se
@Laura1010 Určitě nebude, já tam byla na 3D UTZ s manželem a mamkou, protože si hrozně přála to vidět a úplně v pohodě. A ni žádné řeči nabo tak. ![]()
Dekuju holky, mela bych mit pana Plevaka, ten je v pohode, ale zatim jsem mela sebou jen manzela, tak snad nebude vadit, kdyz budeme tri ![]()
@jita22 My jsme si ho primo vyzadali a zatim jsme s nim oba spokojeni, tak snad ta nase posledni navsteva nic nezmeni
ale urcite ne, je opravdu super.
Ahoj holky, jaka je úspěšnost určení pohlaví ve 13tt? Byla jsem v Cernicich rekli nam kluka ![]()
Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dříve
a ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí
díky za odpovědi
![]()
![]()
Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dříve
a ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí
díky za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaka je úspěšnost určení pohlaví ve 13tt? Byla jsem v Cernicich rekli nam kluka
mně tam řekli ve 13 tt taky kluka, teď mi ho v 17 tt můj dr potvrdil, ale ještě čekám na 20 tt. U koho jsi byla na ultrazvuku?
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dřívea ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí
díky za odpovědi
Já jsem se objednávala 3 týdny dopředu. Nejprve s tebou sepíšou anamnézu, takže doporučuji udělat zápisky z rodiny ptají se na každého zvlášť (děti, manžel. rodiče, sourozenci, teta, strýc, sestřenice, prarodiče.. ze strany tvé i manžela - věk, zdravotní stav, případně úmrtí a na co..) pak ti odeberou krev a nakonec ti udělají ultrazvuk.
@xlenik píše:
mně tam řekli ve 13 tt taky kluka, teď mi ho v 17 tt můj dr potvrdil, ale ještě čekám na 20 tt. U koho jsi byla na ultrazvuku?
Ja byla u dr. Losana ![]()
Ahoj holky, spletl se u nekoho doktor v Cernicich u urceni pohlavi? Nam rekli na 60% kluk ![]()
Včera jsme byli na screeningu vrozených vývojových vad plodu v I. trimestru těhotenství a bohužel se nás ujala paní doktorka velmi neochotně nebilo ji rozumět ani slovo, na cokoliv jsme se zeptali tak jsme dostali odpověď ANO/NE to jste si mohli zjistit.. Krev mi brali ale musela jsem být nalačno až do 11 hodin což bylo hodně nepříjemné. Tak hlavně aby vše dopadlo dobře, zatím nikdo nevolal tak věřím, že to je v pořádku. Ale Genetika v Plzni mě hodně zklamala.