Genetika Plzeň Černice

566
28.1.15 15:01

Genetika Plzen Cernice

Ahoj holky, byl jste nekdo na kontrole (ve30tt) v Plzni Cernicich v doprovodu dvou blizkych lidi? Myslite si, ze nebude problem si sebou vzit nejen manzela, ale i druhou blizkou osobu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12603
28.1.15 15:03

@Laura1010 Já tam byla naposledy v 20tt a v přítomnosti přítele. Ale nemyslím si, ež by to byl problém. kamarádka tam byla s přítelem a dcerou a taky v pohodě. Jsou tam hodně vstřícný. Dyštak si tam zavolej a zeptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.1.15 15:12

@Laura1010 Určitě nebude, já tam byla na 3D UTZ s manželem a mamkou, protože si hrozně přála to vidět a úplně v pohodě. A ni žádné řeči nabo tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
29.1.15 06:50

Dekuju holky, mela bych mit pana Plevaka, ten je v pohode, ale zatim jsem mela sebou jen manzela, tak snad nebude vadit, kdyz budeme tri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
29.1.15 21:48

Pan Plevak je super :) Taky myslím ze to vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.1.15 07:31

@jita22 My jsme si ho primo vyzadali a zatim jsme s nim oba spokojeni, tak snad ta nase posledni navsteva nic nezmeni :) ale urcite ne, je opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.15 10:11

Urceni pohlavi

Ahoj holky, jaka je úspěšnost určení pohlaví ve 13tt? Byla jsem v Cernicich rekli nam kluka :)

• Citovat
  • Upravit
566
4.7.15 12:56

U chlapecka bych rekla hodne vysoka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 11:12

Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dříve :) a ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí ;) díky za odpovědi :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.15 11:15

:mavam:
Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dříve :) a ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí ;) díky za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
544
13.7.15 12:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jaka je úspěšnost určení pohlaví ve 13tt? Byla jsem v Cernicich rekli nam kluka :)

mně tam řekli ve 13 tt taky kluka, teď mi ho v 17 tt můj dr potvrdil, ale ještě čekám na 20 tt. U koho jsi byla na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
13.7.15 12:55
@Anonymní píše: :mavam:
Ahoj, nevíte jak dlouho trvá než vás objednají? Na konci července jdu ke svému dr. To budu ve 12 tt, tak jestli už si tam nemám zavolat dříve :) a ještě mám dotaz, jak to tam probíhá? S prvním jsme tu nebyli, tak nevím jak to chodí ;) díky za odpovědi   :kytka:

Já jsem se objednávala 3 týdny dopředu. Nejprve s tebou sepíšou anamnézu, takže doporučuji udělat zápisky z rodiny ptají se na každého zvlášť (děti, manžel. rodiče, sourozenci, teta, strýc, sestřenice, prarodiče.. ze strany tvé i manžela - věk, zdravotní stav, případně úmrtí a na co..) pak ti odeberou krev a nakonec ti udělají ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 12:55
@xlenik píše:
mně tam řekli ve 13 tt taky kluka, teď mi ho v 17 tt můj dr potvrdil, ale ještě čekám na 20 tt. U koho jsi byla na ultrazvuku?

Ja byla u dr. Losana :-)

• Citovat
  • Upravit
123
26.7.15 18:37

Urceni pohlavi Genetika Plzen

Ahoj holky, spletl se u nekoho doktor v Cernicich u urceni pohlavi? Nam rekli na 60% kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.17 10:57

Včera jsme byli na screeningu vrozených vývojových vad plodu v I. trimestru těhotenství a bohužel se nás ujala paní doktorka velmi neochotně nebilo ji rozumět ani slovo, na cokoliv jsme se zeptali tak jsme dostali odpověď ANO/NE to jste si mohli zjistit.. Krev mi brali ale musela jsem být nalačno až do 11 hodin což bylo hodně nepříjemné. Tak hlavně aby vše dopadlo dobře, zatím nikdo nevolal tak věřím, že to je v pořádku. Ale Genetika v Plzni mě hodně zklamala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky