1.ivf opu atd.

23
7.3.14 10:41

1.ivf opu atd.

Ahoj všem.
Jsem v 1.ivf cyklu, ve středu po OPU bylo odebráno 8folikulů a z toho jen 2vajíčka. Včera jsem volala do laboratoře a neřekli mi nic než termín transferu. Když jsem chtěla informace o tom jak to s nimi vypadá, řekli, mi že po telefonu mi nic říct nemůžou-což celkem chápu. Myslíte, že kdyby to nevypadalo dobře že bych dostala termín transferu? a taky byly jsme domluveni, že necháme zavést jen jedno embryo ale změnila se situace a já budu mít max. dvě takže chci změnit své rozhodnutí na dvě, stačí si to v centru domluvit až při transferu? Nebo tam mám zavolat? a co si vy zkušeněší o tom myslíte? Děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1721
7.3.14 10:45

Ahoj.pri prvom a druhom pokuse by som si nechala zaviest iba jedno, aby som v pripade potreby(dufam, ze to nebude nutne) mohla vyuzit moznost 4. IVF na pojistovnu.
Co sa týka informace o embryjkach, ak by bol nejaky problem tak by ti termin nevraveli.Klid a tes sa na tehulkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
7.3.14 10:46
@Ella.Ella píše:
Ahoj všem.
Jsem v 1.ivf cyklu, ve středu po OPU bylo odebráno 8folikulů a z toho jen 2vajíčka. Včera jsem volala do laboratoře a neřekli mi nic než termín transferu. Když jsem chtěla informace o tom jak to s nimi vypadá, řekli, mi že po telefonu mi nic říct nemůžou-což celkem chápu. Myslíte, že kdyby to nevypadalo dobře že bych dostala termín transferu? a taky byly jsme domluveni, že necháme zavést jen jedno embryo ale změnila se situace a já budu mít max. dvě takže chci změnit své rozhodnutí na dvě, stačí si to v centru domluvit až při transferu? Nebo tam mám zavolat? a co si vy zkušeněší o tom myslíte? Děkuji moc všem

Myslím, že kdyby nevypadala dobře, tak by ti neřekli termín transferu. Za jak dlouho od jejich odebrání máte termín - ptám se jestli budeš mít prodlouženou kultivaci. jinak přeji moc štěstí. A jaké to je centrum, obvykle to do telefonu říkají, mě to řekli vždy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.3.14 10:54

@Ella.Ella mám zkušenosti ze 2 CAR, pokaždé mi řekli stav embryí, ale asi to záleží na zvyklostech. Pokud by s něma nebylo něco v pořádku tak ti termín transféru nedají. Pokud jsem měla zaváděla jsem vždy 2 embrya. Orientačně jsme se domlouvali po punkci a pak před transférem ještě upřesnovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 10:55

Kdy máš ET? Přijde mi naprosto zbytečná prodloužená kultivace u dvou kousků. U Nás kamarádka měla 4, třetí den volali, že dvě to vzdala a ať přijede na transfer, že v děloze jim bude lépe. Byly obě špatný, jedno BC a druhé dokonce CC a hle, povedlo se, malé už jsou dva roky.

No držím moc place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.14 10:55

Je to pronatal a prodlouženou kultivaci máme takže transfer v pondělí

katulka3010: doufám z celého srdce. že 4.pokus nebude třeba.

Přijde mi nesmysl nechat mrazit jedno jediné embryo ale uvítám jakýkoli další názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.3.14 11:02

Mít jen dvě embrya, tak si nechám taky zavést obě, to mražení přecijen nemusí všechna embrya přežít, a když je jen jedno…Prodloužená kultivace může v tomto případě to jedno eliminovat, pokud bude horší (v horším případě obě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.14 15:12

Myslíte, že se stačí domluvit až v den transferu na té změně rozhodnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.3.14 09:35
@Ella.Ella píše:
Myslíte, že se stačí domluvit až v den transferu na té změně rozhodnutí?

Se mnou se vždycky domlouvali až v den et, kolik se jich zavede (vždyť ani do té doby nebylo jasné, kolik jich bude)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.14 10:02

Super já jsem se jen bála aby třeba to jedno než se dostanu na řadu nezmrazili ale to co říkáš zní logicky.Budu jim totam muset říct připadám si strašně málo informovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
9.3.14 10:47

U 2.IVF, když jsem přišla na ET byla už 4 embrya u ledu, pochopila jsem, že mrazili to dopoledne před ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.14 14:51

@Jindřiš a prosím v kterém car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie