Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ráda se přidám. Nejstarší dítko je teď předškolák. Bohužel do školy se netěší, tak jsem zvědavá jak to zvládneme.
My letos v zari taky budeme mit prvnavka. Sice uz potreti, ale po dlouhe dobe. Rada se pridam:)
Taky se ráda přidám. Máme predskolaka, ale přijde mi, že na školu není absolutně připravený - grafomotorika horor, kreslit ho nebaví, neumí ![]()
Ahoj, také se hlásím.. budeme mít prvňáčka 😁 Syn se do školy už moc těší ![]()
Dcera taky v září pomašíruje. A zatím se moc těší, vlastně o škole denně básní ![]()
@24Martina píše:
Taky se ráda přidám. Máme predskolaka, ale přijde mi, že na školu není absolutně připravený - grafomotorika horor, kreslit ho nebaví, neumí
Ten můj je na tom podobně. ![]()
Zase si rád čte. ![]()
Taky se hlásím. Už se toho děsíme dopředu, mladší je totálně praštěná
![]()
Také se přidávám, máme syna předškoláka, do školy se teda vůbec netěší, uvidíme, jestli půjde v září, uvidíme jak v PPP. ![]()
Ahoj. Taky se hlásím do skupinky. V pátek jdu do školy na den otevřených dveří, tak přemýšlím na co se zeptat nebo na co se zaměřit.
Vytvořila jsem soukromou skupinu, nemám s tím zkušenosti, snad se vám zobrazí. Jmenuje se 1.třída 2019/2020
@Fiialka píše:Žádost jsem odeslala
Vytvořila jsem soukromou skupinu, nemám s tím zkušenosti, snad se vám zobrazí. Jmenuje se 1.třída 2019/2020https://www.emimino.cz/…da-20192020/
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.