Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky bych se přidala, mám dceru předškolačku a také to bude naše první zkušenost se základním školstvím po mnoha letech.
@Fiialka píše:
Syna čeká zápis do školy a první třída. Ještě žádné z dětí ve škole nemáme a tak mi dost věcí vrtá hlavou. Chce si někdo na toto téma povídat, vyměňovat zkušenosti? Ideálně později v uzavřené skupině?
U nás taky bude prvňačka.
@Fiialka
taky jde dcera letos k zápisu. U po odkladu. Půjde na stejnou jako chodí nejstarší, ten příští rok u do 7. třídy ![]()
Také se hlásím. Syn měl jít už před rokem, ale dostal odklad, takže letos už to má spočítané
Už začínám přemýšlet, co všechno bude potřebovat, co se změní, jaké to bude atd.
Dceru také čeká zápis. Do školy se moc těší, tak jsem zvědavá jak dlouho ji to vydrží.
@Fiialka píše:
Syna čeká zápis do školy a první třída. Ještě žádné z dětí ve škole nemáme a tak mi dost věcí vrtá hlavou. Chce si někdo na toto téma povídat, vyměňovat zkušenosti? Ideálně později v uzavřené skupině?
Mam dceru v prvni tride a druha se ted chysta ![]()
Taky mám syna předškoláka, uvidíme zda půjde do školy, v březnu jdeme do PPP projednávat odklad. Starší chodí do druhé třídy a budou ve stejné škole.
Taky mám doma předškoláka. A zatímco u ségry bylo jasné, kam půjde, tak u syna nevím.
Ráda poradím, syna mám ve druhé třídě, vnuk jde teď k zápisu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.